Allaha küfür eden biri görürseniz naparsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Hatlar kopar bende de neyse önlerden bi takip edeyim

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Gerçekten sıkıntılı biri derim. Zaten o kişi aklından kaybetmişse tartışmaya bile lüzum yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
polise ihbar et polis savcıya yollar savcı halleder.
önce çok büyük günaha girdiğini söylerim tepkisine göre devamı gelir.

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Benim Allah'ım onun Allah'ı ya da herkesin Allah'ı değil mi? Farkında değilse onun sorunu.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ne gerek var böyle konulara... Yapmayın.

M3ric

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Kuranda musluman olmayanlar icin esek, hayvan, yakmalik odun vb gibi pekcok ibare geciyor. Onlari okuyup sinir olmus olablir.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Akli dengesinden şüphe ederim zaten aklı başında bir insan öyle birşey yapmaz

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
akli melekeleri yerinde mi diye kontrol edilmeli öncelikle değilse bi polis ve ambulans çağırmalı... böyle kişiler kendilerine zarar vermek bile istiyebilirler.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum çünkü karmarşık bir konu.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Oyunda edenleri klavyeden linç etmişliğim var 3-5 kişi, gerçekte başıma gelse küçükse anlatırdım büyükse de Allah belanı versin der geçerdim zaten öbür dünyada cezasını çeker. Bu arada oyundakiler 9-10 yaşındaydı tahminen çünkü bunu aklını kullanabilen hiç kimse yapmaz.

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Katil olurdum heralde, biz ALLAH için yaşıyoruz

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ateistlere küfür edenlere nasıl tepki vermiyorsak onun gözünde sevmediği birisini sevmesi için zorlayamayız ama elbette saygı duymalı. Gerçek barış her iki tarafın da mutlu olduğu andır

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Ben sinirlerime hakim olamam. Kavgacı biriyim. Anında bana bulaşana ters tepki veririm. Eğer o kişi ALLAH'a küfür ederse ve ben onun yanındaysam PARÇALARIM BEN O ÇOCUGU çevredekiler beni tutmaya çalışırken onlara zarar veririm çocuğu düşürdüğüm gibi kafasını betona vururum. Neden mi böyle yaparım? çünkü çocuk günahını yalnızca ahirette değil dünyada da çeksin.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Eskiden şöyle konular acilmazdi buralarda herkeste bir kin düşmanlık başlamış..
(genel olarak çoğu konular)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

Cem Karaca şarkısını çalınca çok gıcık oluyorlar...

tEmptation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Ben sinirlerime hakim olamam. Kavgacı biriyim. Anında bana bulaşana ters tepki veririm. Eğer o kişi ALLAH'a küfür ederse ve ben onun yanındaysam PARÇALARIM BEN O ÇOCUGU çevredekiler beni tutmaya çalışırken onlara zarar veririm çocuğu düşürdüğüm gibi kafasını betona vururum. Neden mi böyle yaparım? çünkü çocuk günahını yalnızca ahirette değil dünyada da çeksin.
Allahın çomarı yoruma gel. :D

Reaksiyon puanı
10,315
Eceli gelen çomar cami duvarına işermiş derler ya, bu biraz da ona benziyor ama biz yine de Allah ile sorunu olanlara hidayet dileyelim. :)

Son düzenleyen moderatör:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
aslında teknik olarak mantıklı ama hukuki sorunlara neden olur başka bir cezai ehliyeti olmayan biri halleder.
Allah (C.C) ile sorunu olduğunu iddia eden şizofren olabilir...

M3ric

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Sitedeki yorumlara bakiyorum da muslumanlarin herseye hakki var. Oruc tutmayanin yemegine karisabilirler, kendini rahibe gibi caputlara sarmayanin da kiyafetine. Carsaf rahibe kiyafetidir, bilmeyen iki dakikada ogrenebiir. Kuran okurken kendilerinden olmayanlara yuzlerce kez kufredebilirler. Tabii pekcogu anadilinde okumadigi icin anlamini bilmiyor. Ama karsisindaki hic bir sey yapmamalidir, onun dinine saygi duymalidir cunku. Yaparsa mutlaka cezalandirilmali, hatta oldurulmelidir. Sevgi ve baris dini iste bu. Araplarin yaptigi hangi sey iyi ki kulturleri ve inanclari iyi olsun.

tEmptation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Sitedeki yorumlara bakiyorum da muslumanlarin herseye hakki var. Oruc tutmayanin yemegine karisabilirler, kendini rahibe gibi caputlara sarmayanin da kiyafetine. Carsaf rahibe kiyafetidir, bilmeyen iki dakikada ogrenebiir. Kuran okurken kendilerinden olmayanlara yuzlerce kez kufredebilirler. Tabii pekcogu anadilinde okumadigi icin anlamini bilmiyor. Ama karsisindaki hic bir sey yapmamalidir, onun dinine saygi duymalidir cunku. Yaparsa mutlaka cezalandirilmali, hatta oldurulmelidir. Sevgi ve baris dini iste bu. Araplarin yaptigi hangi sey iyi ki kulturleri ve inanclari iyi olsun.
Neyse ki yeni nesil gümbür gümbür geliyor az kaldı kurtulacağız.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ırkçılık, nefret ve kin insanı bu tür şeyler yazmaya sevk ediyor olmalı... bir de cahillik, aslında açıp bir okusa ya Kitabı, belki bunları yazmazdılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...