sıkıntılıbirisi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
birisiyle kavga etini senin Allahını diye küfür eti diyelim o an naparsınız
Adam Allah a küfür ediyorsa zaten ateist dir takacağını pek sanmampolise ihbar et polis savcıya yollar savcı halleder.
önce çok büyük günaha girdiğini söylerim tepkisine göre devamı gelir.
Polise ihbar et mi, ciddi misin dostum?polise ihbar et polis savcıya yollar savcı halleder.
önce çok büyük günaha girdiğini söylerim tepkisine göre devamı gelir.
Büyük ihtimal şikayetçi olurum. İnanmıyorsan bile saygı duymalısın...birisiyle kavga etini senin Allahını diye küfür eti diyelim o an naparsınız
Birileri il kavga çıkardığına göre sen de iyi biri değilsin.birisiyle kavga etini senin Allahını diye küfür eti diyelim o an naparsınız
Allahın çomarı yoruma gel.Ben sinirlerime hakim olamam. Kavgacı biriyim. Anında bana bulaşana ters tepki veririm. Eğer o kişi ALLAH'a küfür ederse ve ben onun yanındaysam PARÇALARIM BEN O ÇOCUGU çevredekiler beni tutmaya çalışırken onlara zarar veririm çocuğu düşürdüğüm gibi kafasını betona vururum. Neden mi böyle yaparım? çünkü çocuk günahını yalnızca ahirette değil dünyada da çeksin.
Allahın çomarı yoruma gel.![]()
Neyse ki yeni nesil gümbür gümbür geliyor az kaldı kurtulacağız.Sitedeki yorumlara bakiyorum da muslumanlarin herseye hakki var. Oruc tutmayanin yemegine karisabilirler, kendini rahibe gibi caputlara sarmayanin da kiyafetine. Carsaf rahibe kiyafetidir, bilmeyen iki dakikada ogrenebiir. Kuran okurken kendilerinden olmayanlara yuzlerce kez kufredebilirler. Tabii pekcogu anadilinde okumadigi icin anlamini bilmiyor. Ama karsisindaki hic bir sey yapmamalidir, onun dinine saygi duymalidir cunku. Yaparsa mutlaka cezalandirilmali, hatta oldurulmelidir. Sevgi ve baris dini iste bu. Araplarin yaptigi hangi sey iyi ki kulturleri ve inanclari iyi olsun.