2700 tl ye kadar telefon

Hangisi

• HTC U11

• XPERİA XZ1

• XPERİA XZ PREMİUM

• LG G6

• HUAWEİ P10 PLUS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
M

Murat Burç

SDN Okuru
Tabi sizene işinize gelmiyor çünkü. Bak kardeş s8+ 4 GB Ram ve bu yılın telefonu iPhone 7plus ise 3 GB Ram ve 2 yıllık telefon. Söylediklerimin kanıtı işte siz anca Rami artırıp apple stabilitesini yakalamaya çalışın :D:D
2 yıllık telefon sizin tarih hesabınız 2018-2016=2 ile bitiyor herhalde :D
7 Plus Eylül 2016'da tanıtıldı biz Şubat 2018'deyiz.
Siz dediniz ki 3GB RAM'li iOS 6GB RAM'li Androide bedel bende tam bu tanıma uyan 2 android cihazın Apple'ın en iyisi olan X'i param parça ettiği içinden geçtiği bir video attım ve bunun için yorum istedim siz hala S8'i sokmakta ısrarcısınız. :D :D
S7'nin var olan RAm yönetimi Note 7 ve S8 ile ilk başlarda bozuldu ve bu RAM yönetimi Note 8'E doğru düzeltildi. Note 8'de bu yazılımın meyvesini ve 6GB RAM'ı kullanarak X'i ezip geçiyor olay bu.
Ben size Apple'ın en iyisnini çuvalalyışını attım hala buna geçerlibir cevap alamadım. :D

Reaksiyon puanı
60
Herkese teşekkürler :D , iPhone kullanan arkadaşlarım ( Androidden geçenler ) iphoneyi çok methettikleri için merak edip sordum farklarını cevap olarak yazdığınız için tekrar teşekkürler kafamda Apple ve Android farkına dair çok şey biçimlendi ...

Kardeş sen bu arkadaşlara bakma, 2 yıl sonra telefon yavaşladı, kasmaya başladı diye dövünmek istemiyorsan git 300 lira daha koy ve iPhone 7 al. Üstte de dediğim gibi iPhone 7 ile film çekildi film. Arkadaşlar da u11'in kamerası ile övünmeye devam etsin anca, belki tutar

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yok bu sefer note 8 farkı ikiye katlayacak:cool:

2 yıl sonra Note8 hatırlanırsa tabi :D :D

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Konu sahibinin yorumuna açık bir test daha atıyorum. Üzerindnen 2 sene geçmiş yani 2 sene kullanılmış Note 4 ve iPhone 6. İkisi de 2014'de çıkan Apple ve Samsungun en performanslı ürünleri 6 çözünürlük avantajı ile 6 Plus'dan daha perfomanslı
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=4ScOmLSUEJM

Sonuç ortada kimin tokatladığı ortada bu işin içine Samsungun Note 4'den beri arada çuvalalsada geliştire geliştire stabilleştire stabilleştire gittiği yazılımını be karşısıan Apple'ın hunharca planlı eskitme politkasını ve iOS 8'den beri sürekli çuvalalyışını da katın hesabını siz yapın :D

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Kardeş sen bu arkadaşlara bakma, 2 yıl sonra telefon yavaşladı, kasmaya başladı diye dövünmek istemiyorsan git 300 lira daha koy ve iPhone 7 al. Üstte de dediğim gibi iPhone 7 ile film çekildi film. Arkadaşlar da u11'in kamerası ile övünmeye devam etsin anca, belki tutar

2 yıl sonra Note8 hatırlanırsa tabi :D:D
2 senelik s7 2 buçuk senelik note 5 hatırlanıyosa note 8 de hatırlanır sen kafanı yorma

Reaksiyon puanı
60
Yok bu sefer note 8 farkı ikiye katlayacak:cool:

2 yıl so
Siz dediniz ki 3GB RAM'li iOS 6GB RAM'li Androide bedel bende tam bu tanıma uyan 2 android cihazın Apple'ın en iyisi olan X'i param parça ettiği içinden geçtiği bir video attım ve bunun için yorum istedim siz hala S8'i sokmakta ısrarcısınız. :D:D
S7'nin var olan RAm yönetimi Note 7 ve S8 ile ilk başlarda bozuldu ve bu RAM yönetimi Note 8'E doğru düzeltildi. Note 8'de bu yazılımın meyvesini ve 6GB RAM'ı kullanarak X'i ezip geçiyor olay bu.
Ben size Apple'ın en iyisnini çuvalalyışını attım hala buna geçerlibir cevap alamadım. :D
Siz dediniz ki 3GB RAM'li iOS 6GB RAM'li Androide bedel bende tam bu tanıma uyan 2 android cihazın Apple'ın en iyisi olan X'i param parça ettiği içinden geçtiği bir video attım ve bunun için yorum istedim siz hala S8'i sokmakta ısrarcısınız. :D:D

Youtube testlerine inanıyor ama antutu , dxomark testlerine inanmıyor beyefendi hahahahahaha

M

Murat Burç

SDN Okuru
Üstte de dediğim gibi iPhone 7 ile film çekildi film.
Film çekilmesi piyasanın en iyisi mi yapıyor? :D :D Çık dışarı kendinde bir film çkersin herhangi bir cihazla Apple'ın PR çalışmalarını iyi yutuyorsunuz siz. :D :D
Bir çok yotube kanalının testi var. Android amiral gemileri kamera tarafında son senelerde her zaman için Apple'dan iyiydi. Film çekildi film çekildi diye ötmeye devam :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
2 yıl so

Youtube testlerine inanıyor ama antutu , dxomark testlerine inanmıyor beyefendi hahahahahaha
Dxomarkın neden balon olduğunu açıkladım sizin gibi her bilgiye atlamıyorum. :D :D :D
Antutunun ne olduğu belli arada kıyas yaparsın belki ona göre telefon seçmezsin. Antutu lafınzıa karşılık 220 bin puan alan X'İ 180 bin puan alan Mate 10 Pro ve Note 8'inp parçalayşına dair videoyu attım zaten. :D Ben güvendiğim sürekli takip ettiğim ve tarafsız olduğum kaynaklardan atıyorum daha düne kadar Phonebuff kanalında hız testi olarak Apple liderliği vardı yani Phonebuff bir tarafı gözeten bir kanal değil :D:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463

2 yıl sonra Note8 hatırlanırsa tabi :D:D

Çok merak ediyorum Hangi cihazı kullanıyorsunda bu kadar emin oluyorsun

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Apple'ı öve öve bitiremeyen editörlerin olduğu webteknoya inanmıyorum :D:D Phonebuff bu işi yılalrdır yapan tarafsız bir kanal X'in içinden geçiyorlar. 8 Plus'un içinden geçiyorlar hala fanboy kanalalrdan birşeyler arama derdindesin. :D

Webtekno İPhone ları övse nolcak sonunda övdüğü kadar parçalıyorlar

Reaksiyon puanı
60
Apple'ı öve öve bitiremeyen editörlerin olduğu webteknoya inanmıyorum :D:D Phonebuff bu işi yılalrdır yapan tarafsız bir kanal X'in içinden geçiyorlar. 8 Plus'un içinden geçiyorlar hala fanboy kanalalrdan birşeyler arama derdindesin. :D

Kardeş seninle daha fazla zaman kaybedemem, senin attığın kanal da tarafsız gibi görünüp Apple düşmanı olabilir bende ona güvenmiyorum. Hadi şimdi yallah Android köyüne dön :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeş seninle daha fazla zaman kaybedemem, senin attığın kanal da tarafsız gibi görünüp Apple düşmanı olabilir bende ona güvenmiyorum. Hadi şimdi yallah Android köyüne dön :D
Ben sana ne dedim. Phonebuff adlı kanalda daha düne kadar Apple egemenliği vardı. Değil 7 Plus 6S'i geçebilen yoktu. Bu bile tarafsızlığını kanıtlamaya başlı başına bir kanıt. :D Sen bana Webteknononu tarafsızlığnıı kanıtlayabilecek ne sunabilirsin?

Reaksiyon puanı
60
Adamın Antutu işine gelmiyor DXOmark işine gelmiyor niye çünkü iPhonelar paramparça ediyor. Sonra gidip YouTubedan kendi videosunu atıyor yok böyle yaptı yok şöyle, ben de atınca tok taraflı yok böyle. Çırpınışların seni kurtarmadı ama

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Bir şeyler iddia etmeye çalışıyor ama maalesef tutturamadı gerçeklerden ne kadar da kaçınsa bile illaki olanları kendi gözüyle gördüğü zaman pişman olucak

Reaksiyon puanı
60
Ben sana ne dedim. Phonebuff adlı kanalda daha düne kadar Apple egemenliği vardı. Değil 7 Plus 6S'i geçebilen yoktu. Bu bile tarafsızlığını kanıtlamaya başlı başına bir kanıt. :D Sen bana Webteknononu tarafsızlığnıı kanıtlayabilecek ne sunabilirsin?

Al bak mesela kamera konusunda neler diyorlar. Bu konuda da Bi kılıf uydurabilirlerdi di mi? Ama senin işine gelmiyor

Bir şeyler iddia etmeye çalışıyor ama maalesef tutturamadı gerçeklerden ne kadar da kaçınsa bile illaki olanları kendi gözüyle gördüğü zaman pişman olucak

Kesinlikle öyle. Ben burda Androide çamur atmadım, çok kaliteli cihazlar çıkıyor ama ömürleri 1-1.5 yıl oluyor. Ama iş Apple da öyle değil. Eylül 2013te yani 5 yıl önce çıkan 5s hala Apple güncellemesi alıyor ya. Bana Bi tane 5 yıllık telefon söyle Android 8.0 güncellemesi alacak olan. Hoş daha note 8'e gelmedi di mi? :D:D:D

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Al bak mesela kamera konusunda neler diyorlar. Bu konuda da Bi kılıf uydurabilirlerdi di mi? Ama senin işine gelmiyor
Ben Webteknonun dediği hiç birşeye itibar etmiyorum prensip meselesi. Uzun süre takip etmeden bir yerin tarafsızlığına karar vermem. WEbteknoyu uzun süredir takip ediyorum. :D
Ben SDN Foruma 1 yılda 12 bin mesaj attım ve SDN'nin incelemelerinin bile tarafsızlığını sorgulayan biriyim. Baktığım kaynakların tarafsız olmasına dikkat eder ona göre hareket ederim. Phonebuf'un 5S'den beri tüm hız testlerini inceledim Apple'ın 6S'den 7 Plus'a kadar o kanalda bariz bir eemenliği vardı eğer o kanal androidi yanlısı ve taraflı olsaydı saf androidli Pixel 1 bile bir testinde RAM yönetimi konusununda aferdersiniz adete sıçıp sıvamazdı. :D Yeri geldi O kanalda Note 7 çuvalladı yeri geldi S7, 6S ve 6s Plusla kafa kafaya oynadı. Yeri geldi 7 Plus herkesi tokatladı. Taki OnePlus 5'e kadar OnePlus 5 geldikten sonra ne android en hızlıları(5T, Note 8, Mate 10 Pro, OP5, U11 Plus) Apple'ın en iyisini(X) ve kağıt üzerinde en hızlısını (8 Plus) darma duman etti. :D

Reaksiyon puanı
60

Kesinlikle öyle. Ben burda Androide çamur atmadım, çok kaliteli cihazlar çıkıyor ama ömürleri 1-1.5 yıl oluyor. Ama iş Apple da öyle değil. Eylül 2013te yani 5 yıl önce çıkan 5s hala Apple güncellemesi alıyor ya. Bana Bi tane 5 yıllık telefon söyle Android 8.0 güncellemesi alacak olan? Hoş daha note 8'e gelmedi di mi? :D :D :D

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Konu sahibininde bizim ne demek istediğimizi anlamıştır diye düşünüyorum bu arkadaşın anlamsız tartışmasını takmasına gerek yok gerçekler ortada uzun zamandır buradayız uzun zamandan beri teknolojiyi takip ediyoruz Konu sahibine önerim Htc u11 olacaktır değişiklik isterse İPhone 8'e de göz atabilir fakat riskleri kabul etmiş olur bir yandan

M

Murat Burç

SDN Okuru
Adamın Antutu işine gelmiyor DXOmark işine gelmiyor niye çünkü iPhonelar paramparça ediyor. Sonra gidip YouTubedan kendi videosunu atıyor yok böyle yaptı yok şöyle, ben de atınca tok taraflı yok böyle. Çırpınışların seni kurtarmadı am
Ben ne dedim Antutuda X 220bin alıyor Mate 10 Pro v Note 8 180 bin alıyo dedim ve X'i parçalıyorlar dedim kanıt burada :D Kanıtım aha burda bakın
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=TOKCZpmHwxw

Dxomark dediniz Dxomarkı emin olun 1-1.5 senedir takip ediyorum adamlarn verdikleri puanlar şu an aydır sadece balon ve saçmalama :D Hele son güncellem tam bir rezalet adamlar Nokia 8'e 68, XZ Premium'a 83 verdiler daha öneki paunalmalarada da vukuatları vardı zaten :D Siz benim gibi uzun süredir Dxomarkı takip etmediğinz için büyük ihtmal ne dediğimi anlamıyorsunuz. :D

Kesinlikle öyle. Ben burda Androide çamur atmadım, çok kaliteli cihazlar çıkıyor ama ömürleri 1-1.5 yıl oluyor. Ama iş Apple da öyle değil. Eylül 2013te yani 5 yıl önce çıkan 5s hala Apple güncellemesi alıyor ya. Bana Bi tane 5 yıllık telefon söyle Android 8.0 güncellemesi alacak olan? Hoş daha note 8'e gelmedi di mi? :D:D:D
Alıyor da ne oluyor? :D Kasım kasım kasılmaktan başka. Akrabamda 2 alık iOS 11.2.2 cihaz var kasım kasım kasılıyor 2000 TL'lik ve 2 ayllık bir cihaz için öyle yavaşki. Eski olsa neyse 2 aylık yahu 2 ay daha ne olsun. :D

Son düzenleyen moderatör:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Kesinlikle öyle. Ben burda Androide çamur atmadım, çok kaliteli cihazlar çıkıyor ama ömürleri 1-1.5 yıl oluyor. Ama iş Apple da öyle değil. Eylül 2013te yani 5 yıl önce çıkan 5s hala Apple güncellemesi alıyor ya. Bana Bi tane 5 yıllık telefon söyle Android 8.0 güncellemesi alacak olan? Hoş daha note 8'e gelmedi di mi? :D:D:D

Sen bir şeyler iddia etmeye çalışıyorsun ama hiçbiri doğru değil o cihazın bir sürü özelliği var adamlar o güncellemeyi vermeden önce milyonlarca kez test ediyor bir sorun olmasın diye Android Eko sisteminde her popüler cihaz 2 android versiyonu alır kusursuz bir şekilde çalışmaya devam eder apple ise daha fazla olabilir ama bunun önemi kalmadı artık

Reaksiyon puanı
60
Ben Webteknonun dediği hiç birşeye itibar etmiyorum prensip meselesi. Uzun süre takip etmeden bir yerin tarafsızlığına karar vermem. WEbteknoyu uzun süredir takip ediyorum. :D
Ben SDN Foruma 1 yılda 12 bin mesaj attım ve SDN'nin incelemelerinin bile tarafsızlığını sorgulayan biriyim. Baktığım kaynakların tarafsız olmasına dikkat eder ona göre hareket ederim. Phonebuf'un 5S'den beri tüm hız testlerini inceledim Apple'ın 6S'den 7 Plus'a kadar o kanalda bariz bir eemenliği vardı eğer o kanal androidi yanlısı ve taraflı olsaydı saf androidli Pixel 1 bile bir testinde RAM yönetimi konusununda aferdersiniz adete sıçıp sıvamazdı. :D Yeri geldi O kanalda Note 7 çuvalladı yeri geldi S7, 6S ve 6s Plusla kafa kafaya oynadı. Yeri geldi 7 Plus herkesi tokatladı. Taki OnePlus 5'e kadar OnePlus 5 geldikten sonra ne android en hızlıları(5T, Note 8, Mate 10 Pro, OP5, U11 Plus) Apple'ın en iyisini(X) ve kağıt üzerinde en hızlısını (8 Plus) darma duman etti. :D

Kendini avutuyorsun sadece, benim söylediklerim güneş gibidir gözünü kapatırsan sadece kendine gölge edersin

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hahahahahhh sen daha köyüne dönmedin mi, tabi kasıyor di mi dönmekte sıkıntı yaşıyorsun
Adam en azından 5 yıllık cihaza bile güncelleme veriyorda öyle yavaşlatıyor, siz vermeden yavaşlatıyorsunuz kardeşim ;)
Zorlan ağzımı bozduracan ne 5 yılından bahsediyon sen adamlar bi önceki amiral gemisi 7 plusı yavaşlattı neyin kafasını yaşıyon sen 5 yıllık güncelleymiş tırt at çöpe gitsin 5 para etmez.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Zorlan ağzımı bozduracan ne 5 yılından bahsediyon sen adamlar bi önceki amiral gemisi 7 plusı yavaşlattı neyin kafasını yaşıyon sen 5 yıllık güncelleymiş tırt at çöpe gitsin 5 para etmez.

Ya bırak değmez ne desen boş ona