DaBonziBuddy99768852
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Bu dosya alımından virüs çıkmasından korkuyorum, bunun ne olduğunu teknik bir şekilde anlatır mısınız?
Bu işlemi yaparak çözebilirsiniz.
Nasıl engelleyeceğim? Bilgi verir misiniz?Bu işlemi yaparak çözebilirsiniz.
Arkaplanda .VisualBasic - .Bat uzantılı dosyaları direkt yada dolaylı çalıştıran daha sonra belirlenmiş uzak sunucu üzerindeki dosyayı bilgisayarınıza transfer eden ve bu transfer ile ilgili bilgiyi size veren bir komut istemi ekranı. Zararlı bir yazılımın, kendini güncellemesi veya işlevini daha iyi yerine getirmek amaçlı benzer bir zararlı yazılım indirmesi için kullanılır. Eğer bu işlemi tarayıcı üzerinden yaparsa tarayıcınıza entegre olan anti-virüs engelleyecektir. Dolayısıyla virüs yazılımcıları bu yolu seçer.
Nasıl engelleyeceğim? Bilgi verir misiniz?
Bu güvenilir bir uygulamadır. Bilgisayarınız trojan var ise bulacaktır. İşiniz bitince kaldırabilirsiniz.Bu dosya alımından virüs çıkmasından korkuyorum, bunun ne olduğunu teknik bir şekilde anlatır mısınız?
Teşekkürler çok işe yaradı. Tararken bunları buldu;Bu güvenilir bir uygulamadır. Bilgisayarınız dü trojan var ise bulacaktır. İşiniz bitince kaldırabilirsiniz.
Şe an 249Teşekkürler çok işe yaradı. Tararken bunları buldu;
193 threats fetected
1 malware
192 unwanted program file
Çıkan dosyaları temizlediniz mi?Teşekkürler çok işe yaradı. Tararken bunları buldu;
193 threats fetected
1 malware
192 unwanted program file
Bunları temizledim, malwarebytes abi temizledikten sonra dedi ki;Çıkan dosyaları temizlediniz mi?
Elimde windows xp, 98, 2000 cdleri varElinizde windows yükleme dvd si yada usb varmı ?
7 yokmuElimde windows xp, 98, 2000 cdleri var
Bir de cddem boot edilebilen xp varElimde windows xp, 98, 2000 cdleri var
Hayır7 yokmu
İçinde win 7 var 5 yıllık felamSenin pc kaç yıllık?
Esc ye basınca boot loader by ho geliyor seçenekler bios, uefi boot, loader vs.Bilgisayar açılırken f8 tuşuna bastığınızda bir menü çıkıyormu karşınıza ?
![]()
Bu ekranı açmanız gerekiyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu ekranı açabilirseniz " Safe Mode with Command Prompt" seçeneği ile devam edin daha sonra haber verin bana.
bootrec /fixmbr
exit
Bende 7 cd yok ki bende xp var onda olur mu?" Safe Mode with Command Prompt" seçeneği ile devam edin daha sonra açılan cmd ekranına şu kodları yazın
Entera basın daha sonraKod:bootrec /fixmbr
Enter tuşu ile devam edin.Kod:exit
Hocam bu ekran için cd ye gerek yok bilgisayar başlarken bir tuşa basmanız gerekiyor muhtemelen f8 sizde farklı olabilir. XP cd ile olmaz diye biliyorum 7 cd si lazım.Bende 7 cd yok ki bende xp var onda olur mu?
Bilgisayar açılırken gelişmiş seçeneklere girin. Oradan Bilgisayar kurtarmaya gelin. Oradan Sistemi Geri Yüklemeyi deneyin.Bende 7 cd yok ki bende xp var onda olur mu?
USB içerisinde windows 7mi var? Windows 7 yi USB içerisine düzgün yazdırdığınızdan eminmisiniz? Bu söylediğiniz USB nin BOOT edilememesidir.HP biosdan usb den başlatı deçiyorum gene grub 22 error yazıyo bu ne yz içinde çok önemli bilgilerim var
Bilmiyorum yazdırırken bootable seçeneği tikli değildiUSB içerisinde windows 7mi var? Windows 7 yi USB içerisine düzgün yazdırdığınızdan eminmisiniz? Bu söylediğiniz USB nin BOOT edilememesidir.
İçindeki win7Bilmiyorum yazdırırken bootable seçeneği tikli değildi
Tamam bir deniyeceğimİşletim sistemini usb içerisine yazdırırken boot özelliğini vermeniz gerekiyor. Yani yazdırmakla bitmiyor muhtemelen bu özellik verilmedi. Çünkü usb içerisinde başlatılacak birşey bulamıyor bilgisayarınız o yüzden aynı ekrana düşüyorsunuz.
RUFUS adlı program var indirip bunun üzerinden yazabilirsiniz. Bu program otomatik yapar dediklerimi.
RUFUS adlı program var indirip bunun üzerinden yazabilirsiniz. Bu program otomatik yapar dediklerimi.
Bu sefer yaptım diyo ki disk hatası, bir tuşa basınTamam bir deniyeceğim
Bu sefer yaptım diyo ki disk hatası, bir tuşa basınTamam bir deniyeceğim