2700 TL telefon önerisi

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10

Sizinde fikirlerinizi bekliyoruz.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Telefonu kullanım alanı ne ona göre yorum yapalım.Mesela ben tasarımını ve ekranını çok beğendiğim için s7 edge derim.Ama mi6 veya p10'un işlem gücü daha yüksek sanırsam.

alcn58_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
P10 mukemmel. Huawei,Turkiye de pek taninmiyor ancak soyle soyluyum apple degerinde. Garantilik olma ihtimali yok denecek kadar az.

Rsx105me

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer pasaportunuz veya yakınınızın pasaportu varsa S8 alabilirsiniz. Bir yıl uluslararası garanti var, e-devlet üzerinden pasaporta 150TL karşılığında cihaz kaydını yapıyorsunuz ve artık yasal yollarla alınmış S8'iniz var. Kayıt nasıl yapıldığını merak ediyorsanız buraya göz atmanızda fayda var.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10

Sizinde fikirlerinizi bekliyoruz.
S7 edge modelinde ekran kroniği var
Op5 desek onunda ekranında bi haller var
S7 en iyisi bence bu listede en risksiz olanı

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
S7 edge modelinde ekran kroniği var
Op5 desek onunda ekranında bi haller var
S7 en iyisi bence bu listede en risksiz olanı

S7 edge de bir sorun yok Bazı ürünler defolu çıkıyor bazı satıcılar bozuk mal satmakta meraklı o şikayetlere rastgelmişindir

jragentsmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Dostum bana sorarsan gir sahibinden.com a biraz takip ederse yurtiçi temiz s8 bile düşürür. ama ha yok acele diyosa da daha jelatini açılmamış sıfır kapalı kutu s8 ini al istanbuldaysan git doğubanka değilsen onun denginde yerlere 40-50 lirada imei sine verirsin hiçbişey olmaz tertemiz kullanırsın. ha ona da yok diyosan bi tane pasaport bul en son 150 tl ydi sanırım kayıt işlemi kaydettir. ki zaten dediğim şekil kapalı kutu s8 leri falan da 2500-2750 arası fiyatlara cok rahat bulursun kayıt için paranda kalır güzel bi telefonun da olur

alperbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana Kalırsa Bütçeyi Biraz Daha Arttırıp S8 Alsın Ama Bütçe Konusunda Sıkıntı Çekecekse S7 Edge

Volkan İlgen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle huawei p10 parmak izi okuyucusunun bekleme süresi yok inanılmaz hizli s8 plus kullanıyorum huawei p10 bulunmaz bi değer

burakgocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hız(parmak izi okuyucusu tekten), kamera, ve ergonomik küçük oluşu. Üstüne batarya performansı... huawei p10 öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Eğer pasaportunuz veya yakınınızın pasaportu varsa S8 alabilirsiniz. Bir yıl uluslararası garanti var, e-devlet üzerinden pasaporta 150TL karşılığında cihaz kaydını yapıyorsunuz ve artık yasal yollarla alınmış S8'iniz var. Kayıt nasıl yapıldığını merak ediyorsanız buraya göz atmanızda fayda var.
bu kaldırılmadı mı?

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar çok teşekkür ederim an itibariyle olmasa da dün arkadaş zaten benim kullandığım S7 Edge'yi deneyimledi hoşuna gitti bayağı S7 edge aldı teşekkür ederiz yorumlarınız için :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Arada bir parmağın değiyor ama çok çok önemli bir sorun değil bu ya.
Hocam bende çok değiyor ya dokunmamak için elim felan ağrıyor ama bazı kişilerde sorun yaşamıyor elim büyük galiba benim :D