Birkan Öztürk
Doçent
Arkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10
Sizinde fikirlerinizi bekliyoruz.
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10
S7 edge modelinde ekran kroniği varArkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10
S7 edge modelinde ekran kroniği var
Op5 desek onunda ekranında bi haller var
S7 en iyisi bence bu listede en risksiz olanı
Hocam edge ekran sorunu var. Bizzat çevremde yaşayanlar var biliyorumS7 edge de bir sorun yok Bazı ürünler defolu çıkıyor bazı satıcılar bozuk mal satmakta meraklı o şikayetlere rastgelmişindir
İthalatçı 2000 lg Türkiye 2400G6 al ithalatçı 2400 Kulan güzel cihaz
Hocam edge ekran sorunu var. Bizzat çevremde yaşayanlar var biliyorum
Bu soruyu Kerem Enginaar Abi ye sormak lazım Kendisi S7 edge kullanıcısı ama bende tam kullanmadığım için pek bir şey diyemiyorum
S7 edge. Kendim kullanıyorum.Gayet iyi. Tavsiye ediyorumArkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10
4'ü arasından Mİ 6 ve S7 edge.Arkadaşlar bir arkadaşım bu bütçede bir telefon alacak önerileriniz nedir aklında olanlar şunlar:
S7
S7 edge
Mi6
Huawei P10
bu kaldırılmadı mı?
Bu soruyu Kerem Enginaar Abi ye sormak lazım Kendisi S7 edge kullanıcısı ama bende tam kullanmadığım için pek bir şey diyemiyorum
Hocam bende çok değiyor ya dokunmamak için elim felan ağrıyor ama bazı kişilerde sorun yaşamıyor elim büyük galiba benimArada bir parmağın değiyor ama çok çok önemli bir sorun değil bu ya.
Ben htc u11 almayi düşünüyorum da çok kirilgan miArada bir parmağın değiyor ama çok çok önemli bir sorun değil bu ya.