fatihgts
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar telefonum 6s plus ana kamerası çok güzel net çekerken ön kamera normal ışıklı alanlarda bile net çekmiyor bulanık gösteriyor hepsinde mi böyle aceba yoksa benim telefonda mı bi sorun var yardımcı olur musunuz
Yotubeden kamera testlerine bakmanı tavsiye ederim dostum. Sonra olmadı gidersin garantiyeNormal Işık'ta bile bulanık hocam yani bu kadar olmamalı diye biliyorum sıkıntılı ise gönderecem telefonu
saolun hocam bakmakta fayda varYotubeden kamera testlerine bakmanı tavsiye ederim dostum. Sonra olmadı gidersin garantiye
Bende 6s var normal Işık'ta gayet net çekiyor ama açısı dar sen bir bal bence mümkün se bir teknoloji markette git diğer telefonla karşılaştır görmeden birşey diyemem belki ekran koruyucu varsa ondan kaynaklanıyordur belki donanımsaldırMerhaba arkadaşlar telefonum 6s plus ana kamerası çok güzel net çekerken ön kamera normal ışıklı alanlarda bile net çekmiyor bulanık gösteriyor hepsinde mi böyle aceba yoksa benim telefonda mı bi sorun var yardımcı olur musunuz