Samsung S8 Mi İphone 7 mi ?

Hangisi (Samsung s8 , İphone 7)

• Kullanılan toplam oy
    41

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Evet kalas gibi tasarımı tartışılmaz. Düşük ışıkta rezalet kamerası tartışılmaz 3 saatte dolan şarjı tartışılmaz bu liste uzar gider.

Hehe kompleksin böylesi. İphone 7 Plus'un kamerasına laf ediyor. Kullanmasak neyse. :D:D:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hehe kompleksin böylesi. İphone 7 Plus'un kamerasına laf ediyor. Kullanmasak neyse. :D:D:D
Bi düşük ışıkta ön kamerasını açın sonra S7 , s8 ile yanyana getirin bakayım bi o kamera noluyor:D
7 plusdan S8 e S8 plusa geçenleri tanıyorum merak etmeyin adamların dediği tek şey apple ön kamerası çöpmüş :D Aydınlanma yaşadım

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bi düşük ışıkta ön kamerasını açın sonra S7 , s8 ile yanyana getirin bakayım bi o kamera noluyor:D
7 plusdan S8 e S8 plusa geçenleri tanıyorum merak etmeyin adamların dediği tek şey apple ön kamerası çöpmüş :D Aydınlanma yaşadım

Evet zaten öyle olur, bende duydum tüm Çin ve Kore İphone 7 Plus'dan S8'e geçmiş, Apple iflas ediyormuş 3 gün daha almazsanız yayalım.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Çok çok alakasız tutarsız yorumlar yazılmakta, kimse marka veya model kötülemenize para vermiyor.
Lütfen biraz daha gerçekçi yaklaşım sergileyelim.

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Şimdi sonuç s8 dimi
--- Gönderi Güncellendi ---
Başka düşünceniz iyi yönleri,kötü yönleri varsa yazarsanız sevinirm

Reaksiyon puanı
30
S8 iki sene sonra güncellemelerden mahrum kalır. 3-4 sene sonra ise kasma-donma durumları ortaya çıkmaya başlar. iPhone 7'de ise bunlar olmaz. Ayrıca belirttiğim süre zarfında S8 ölü fiyata iner ve kimse dönüp bakmaz bile ikinci eline. iPhone 7 hala değerini korumaya devam eder. Eğer verdiğim paraya değsin uzun süre kullanayım diyorsan, cevap iPhone. Bu kadar basit. Fanboy'luk yapmanın alemi yok.

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
iphone 7 güzelde ekranı küçük ben alışkın değilim fazla küçük ekranlara

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yav lafa bak kasma donma yapacakmış
iPhone 6yi da biliyoruz
2 sene sonra priz aramaya başlarsınız artık . Hatta ilk aldığımda bile şarj yetecek mı orası ayrı mesele
iPhone 6 kullanıcıları hatta 6s kullanıcıları şarj yüzünden acı çekiyor fanboyluğa gerek yok diyen adam Apple fanboyluğa un kralını yapıyor
Şimdi sonuç s8 dimi
--- Gönderi Güncellendi ---
Başka düşünceniz iyi yönleri,kötü yönleri varsa yazarsanız sevinirm
Anket 9a 3 hocam sonuç belli iPhone 7 falan hikaye s8i al geç

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
S8 in rakibi iPhone 8 olacak o sebeple bu karşılaştırma biraz adaletsiz olabilir:)

Reaksiyon puanı
258
S8 iki sene sonra güncellemelerden mahrum kalır. 3-4 sene sonra ise kasma-donma durumları ortaya çıkmaya başlar. iPhone 7'de ise bunlar olmaz. Ayrıca belirttiğim süre zarfında S8 ölü fiyata iner ve kimse dönüp bakmaz bile ikinci eline. iPhone 7 hala değerini korumaya devam eder. Eğer verdiğim paraya değsin uzun süre kullanayım diyorsan, cevap iPhone. Bu kadar basit. Fanboy'luk yapmanın alemi yok.

İşte bunu anlatamıyoruz :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
iPhone 7 , S7 Edge ile S8 arasında kalıyor bence biraz , hatta ben S7 edge bile tercih ederdim yerine .

Yani S8 şüphesiz .

Reaksiyon puanı
258
Yav lafa bak kasma donma yapacakmış
iPhone 6yi da biliyoruz
2 sene sonra priz aramaya başlarsınız artık . Hatta ilk aldığımda bile şarj yetecek mı orası ayrı mesele
iPhone 6 kullanıcıları hatta 6s kullanıcıları şarj yüzünden acı çekiyor fanboyluğa gerek yok diyen adam Apple fanboyluğa un kralını yapıyor

Anket 9a 3 hocam sonuç belli iPhone 7 falan hikaye s8i al geç

Babamda 3 yıldır İp6 var. Uygulamadan atma yok gayet memnun.Sarjı 1 gün gidiyor.Sarj olma süreside 2 saate yakın bir sürede doluyor.Hiçbir platformun fanboyluğunu yapmaya gerek yok doğrular neyse o.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545

Ezber konuştuğunuzun ve fanboyluğu aslında kendiniz yaptığınızın farkında olmamanız ironi.

Şahsen kullanıyorum apple ın ipad ini ve iphonunu süreç sonrası kasmaz donmaz dediğiniz ipphonda kasıyor ipad de.
Lütfen daha tutarlı konuşup android kasıyor ediyor ezber kalıbını unutun artık.

Ayrıca android tarafında cihazın çıkış sürümü ve aldığı alacağı güncellemeler zaten apple ın en tepe modelinin işlevselliğine dağlar fark atmakta. Hal böyle olunca sürekli abuk subuk ne olduğu bile belli olmayan güncelleme veriyoruz reklamını yapan apple ın içi boş güncellemesine kapılan ve apple kullanıcılarının hep güncelleme alıyoruzunu kıskanan bilinçsiz bazı kullanıcıların android e güncelleme gelmiyor demesi android in güncel durumda ios tan işlevsel oldupu gerçeğini değiştirmez.

Parasal anlamda değer kaybının olup olmaması bir cihazın iyi veya kötü olması değildir. Az biraz iktisat okusanız ne demek istediğimi anlarsınız. Kısaca arz talep olayıdır ki buda hiçbir cihazı fiyatı düşük ise kötü veya yüksek ise iyi kategorisine koymaz. Böyle düşünmekde zaten bilinçsiz kullanıcı dediğimiz kitlenin düşünce dünyasının ürünüdür.

İyi forumlar.

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tamam SAMSUNG S8 alıyorum peki ya renk Siyah mı Orkide Grismi (yani Gri)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamam SAMSUNG S8 alıyorum peki ya renk Siyah mı Orkide Grismi (yani Gri)
Bu kişisel bir tercih. İkisine de iyi diyorlar. S8in siyahını kullanan birisi karanlık ortamda siyah rengin kaybolduğunu artık sadece ekran varmış gibi gözüktüğünü söyledi. Orkide grisi ise yine iyi bir renge benziyor ona kendin karar vereceksin.
Alırsan şeffaf kılıf almayı unutma bir tane çizilmeleri önlemek için

Reaksiyon puanı
30
Ezber konuştuğunuzun ve fanboyluğu aslında kendiniz yaptığınızın farkında olmamanız ironi.

Şahsen kullanıyorum apple ın ipad ini ve iphonunu süreç sonrası kasmaz donmaz dediğiniz ipphonda kasıyor ipad de.
Lütfen daha tutarlı konuşup android kasıyor ediyor ezber kalıbını unutun artık.

Ayrıca android tarafında cihazın çıkış sürümü ve aldığı alacağı güncellemeler zaten apple ın en tepe modelinin işlevselliğine dağlar fark atmakta. Hal böyle olunca sürekli abuk subuk ne olduğu bile belli olmayan güncelleme veriyoruz reklamını yapan apple ın içi boş güncellemesine kapılan ve apple kullanıcılarının hep güncelleme alıyoruzunu kıskanan bilinçsiz bazı kullanıcıların android e güncelleme gelmiyor demesi android in güncel durumda ios tan işlevsel oldupu gerçeğini değiştirmez.

Parasal anlamda değer kaybının olup olmaması bir cihazın iyi veya kötü olması değildir. Az biraz iktisat okusanız ne demek istediğimi anlarsınız. Kısaca arz talep olayıdır ki buda hiçbir cihazı fiyatı düşük ise kötü veya yüksek ise iyi kategorisine koymaz. Böyle düşünmekde zaten bilinçsiz kullanıcı dediğimiz kitlenin düşünce dünyasının ürünüdür.

İyi forumlar.

Evet bilinçsiz kullanıcı olduğum için uygulama geliştiricisiyim. ;)

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Evet bilinçsiz kullanıcı olduğum için uygulama geliştiricisiyim. ;)

Aşağıdaki alıntının neresinde kendinizi görüyorsanız işte o kadar haklısınız.

Uygulama geliştirici olmakla; piyasayı okumak ve cihazları, markaları ve işletim sistemlerini tarafsız yorumlamak aynı olsaydı herkesin ben geliştiriciyim demesi gerekirdi.

Not : Geliştirdiğiniz Oyun/Uygulama linkini paylaşırmısınız.

apple kullanıcılarının hep güncelleme alıyoruzunu kıskanan bilinçsiz bazı kullanıcıların android e güncelleme gelmiyor demesi android in güncel durumda ios tan işlevsel oldupu gerçeğini değiştirmez.

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Babamda 3 yıldır İp6 var. Uygulamadan atma yok gayet memnun.Sarjı 1 gün gidiyor.Sarj olma süreside 2 saate yakın bir sürede doluyor.Hiçbir platformun fanboyluğunu yapmaya gerek yok doğrular neyse o.

Sadece armalar ve mesajda benim 2. Olarak kullandigim iphone 5de 3 gun gidiyor.. herturlu s8 alinir

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Karar verdiniz mi renk için siyah mı gold mu orkide grisi mi?

Son düzenleyen moderatör:

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Asgari ücret + prim ile çalışan Samsung çalışanları basmış bu forumu, artık bir şey tartışılmaz burada.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Asgari ücret + prim ile çalışan Samsung çalışanları basmış bu forumu, artık bir şey tartışılmaz burada.

Hâla ve hâla insanları aşağılama kendinizi üstün görmektesiniz.

Tarafsız ve ıspata dayalı cihazların eksik ve artı yönlerini konuşmak yerine
insanlara laf atarak burda kimseye faydalı olamazsınız.
Zihniyetinizi değiştirmeniz tavsiyesiyle.