Doğum günü hediyem

ireeminaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen hafta sizi görmüştüm şirket çıkışııı s4 kullanıyodum yıllardır kırıldı doğum günümde iphone 7 plus aldırmayı düşünüyorum een önemli şey kamera benim için değer mi yoksa farklı bir şey mi bakayım yine sizi görmek üzere

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
En önemli şey kameraysa iPhone'dan uzak dur. S8 veya S8+ al.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
En önemli şey kameraysa iPhone'dan uzak dur. S8 veya S8+ al.
Ahahahah bu kadar sert girilir mi bee :D
Tmm ip7+ s8 ile yarışamaz ama yinede güzel kamerası ben beğeniyorum. Fakat ip7+ yerinr s7 edge çok daha mantıklı tercih olur. Hiç değilse s8 e göre çok daha uygum fıyati :D

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ahahahah bu kadar sert girilir mi bee :D
Tmm ip7+ s8 ile yarışamaz ama yinede güzel kamerası ben beğeniyorum. Fakat ip7+ yerinr s7 edge çok daha mantıklı tercih olur. Hiç değilse s8 e göre çok daha uygum fıyati :D
Ama en önemli şey kamera olursa iPhone arka sıralara alınıyor. 7+ ile S8'in fiyatı yakın olduğundan onu yazdım yoksa S7 Edge'de gayet yeterli.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
İphone ön kamera açı bakımından rezalet zaten. Arkada bokeh efekti veren iyi çeken kamera var ama ben bu efektleri hiç sevemedim. O yüzden s7 edge candır kamera konusunda. Bide ön kamerasının videoki stabilliği harbiden takdir edilesi... Htc 10 da ois var ama s7 edge farkını konuşturuyor :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az önce S8in S7yi kamera bakımından ezdiği(abartısız) bilgisini aldımO yüzden S8 .
Ayrıca kamera ve iphone ikilisi yan yana gelmemeli:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Az önce S8in S7yi kamera bakımından ezdiği(abartısız) bilgisini aldımO yüzden S8 .
Ayrıca kamera ve iphone ikilisi yan yana gelmemeli:D
Yok be o kadarda abartılı bir ezme söz konusu değil :D Karşılaştırma videolarında S8 daha önde ama öyle dağlar kadar fark yok :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yok be o kadarda abartılı bir ezme söz konusu değil :D Karşılaştırma videolarında S8 daha önde ama öyle dağlar kadar fark yok :D
Gece performansını görseydin S8in demezdin böyle gece renk tarafında green noise tarafında aynı şekilde her klasman içinde OIS performansı olarak tarafında önde
--- Gönderi Güncellendi ---
LG G3 al,otofocus var, dual flash var,13 mp kamera var
Ciddi misiniz ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İPhone 7 Plus al her açıdan rahat edersin imkanın varsa s8 Yok sa iPhone 7 Plus al bence pişman olmazsın biraz daha para verip yanın da ıpad şarj aleti al bak keyfine tek adektörünü al yeter.

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
iPhone kullanıcısı olarak iPhone7+ al derim. Samsung S8 düşmelere çok dayanıksız pişman olabilirsin ve zaten sende biliyorsundur android telefonlar ilk aldığında verdiği performansı vermiyor bir süre sonra.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İPhone 7 Plus al her açıdan rahat edersin imkanın varsa s8 Yok sa iPhone 7 Plus al bence pişman olmazsın biraz daha para verip yanın da ıpad şarj aleti al bak keyfine tek adektörünü al yeter.
İmkanın varsa S8 yoksa 7 plus :D:D Şurayı bir daha okur musun ?
iPhone kullanıcısı olarak iPhone7+ al derim. Samsung S8 düşmelere çok dayanıksız pişman olabilirsin ve zaten sende biliyorsundur android telefonlar ilk aldığında verdiği performansı vermiyor bir süre sonra.
8 aydır S7 kullanıyorum. 3 ay önce Android 7.0 geldi telefon 7.0 güncellemesi ile aldığım ilk günden daha hızlı yorum yapmak için yorum yapmayın öyle bir dünya yok

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
S5 miniye android 6 geldi baya iyi :D 2 yıllık

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zamanında iphone 6 daha hızlıydı bugün S8 kasacak yav he he derler :D
Şu şurda dursun illa speed test felan göstereceksek lazım olur
2 sene sonra kaç tane uygulamada fark atmış izleyin:D

kuşkucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Geçen hafta sizi görmüştüm şirket çıkışııı s4 kullanıyodum yıllardır kırıldı doğum günümde iphone 7 plus aldırmayı düşünüyorum een önemli şey kamera benim için değer mi yoksa farklı bir şey mi bakayım yine sizi görmek üzere

bütçeyi gözden çıkardıysan samsung S8 plus al daha önce de android kullanmışın zaten hem ...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İmkanın varsa S8 yoksa 7 plus :D:D Şurayı bir daha okur musun ?

8 aydır S7 kullanıyorum. 3 ay önce Android 7.0 geldi telefon 7.0 güncellemesi ile aldığım ilk günden daha hızlı yorum yapmak için yorum yapmayın öyle bir dünya yok
:) Sen onu ne anlamda yazdığımı anlamamışsın kardeş imkanın varsa s8 al dememin nedeni bir kaç yıl sonra android çöp olacak güncelleme falan alamayacak imkanı olan adama koymaz gider yenisini alır

M

Murat Burç

SDN Okuru
:) Sen onu ne anlamda yazdığımı anlamamışsın kardeş imkanın varsa s8 al dememin nedeni bir kaç yıl sonra android çöp olacak güncelleme falan alamayacak imkanı olan adama koymaz gider yenisini alır
Çöp olucak yersen :D Yukarda iki sene geçmiş note 4 ve iphone 6 var videoyu iyi izle çoğu uygulamda kim fark atmış 2 sene sonra bile

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Çöp olucak yersen :D Yukarda iki sene geçmiş note 4 ve iphone 6 var videoyu iyi izle çoğu uygulamda kim fark atmış 2 sene sonra bile
Seneye güncelleme ne zaman gelecek gelir mi diye araştırma yapar note 4 kullananlar :) gerçi son güncellemeyi aldımı halla note 4 haberim Yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
@by efsane kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama sizin note 4ünüz nasıl memnun musunuz ? Kaç senelik cihazdı ? memnun musunuz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Seneye güncelleme ne zaman gelecek gelir mi diye araştırma yapar note 4 kullananlar :) gerçi son güncellemeyi aldımı halla note 4 haberim Yok
Dün 375 mblık güncelleme aldı Note 4 . samsung 7.0ı vermeyecek fakat 6.0.1 oturtup gidiyor sen merak etme
Ayrıca S8in işlemci kaynak kodları paylaşıldı bu cihaza deli rom çıkacak ama cihaza değer katacak kastırmayacak romlar çıkacak
Abi komedi için mi açtınız bu konuyu :D
Yav kardeşim android kasıyor yav:D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bu arada s4 son durumu nedir halla güncelleme bekleyen varmı o telefona aynı tarihte çıkan 5s halla sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve halla güncelleme alıyor sanırım ıos 11 de alır bu gidişle

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Dün 375 mblık güncelleme aldı Note 4 . samsung 7.0ı vermeyecek fakat 6.0.1 oturtup gidiyor sen merak etme
Ayrıca S8in işlemci kaynak kodları paylaşıldı bu cihaza deli rom çıkacak ama cihaza değer katacak kastırmayacak romlar çıkacak

Yav kardeşim android kasıyor yav:D
Hayırlı olsun kardeşim ben ileriki zamanlar da s8 diye mutlu olanları görürüm kaç kişi normal kullanıcı rom la falan uğraşıyor ben bir telefona dünya para verecem sonra romla uğraşacam vay be

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayırlı olsun kardeşim ben ileriki zamanlar da s8 diye mutlu olanları görürüm kaç kişi normal kullanıcı rom la falan uğraşıyor ben bir telefona dünya para verecem sonra romla uğraşacam vay be
Bu bir seçenek ben rom atmayacağım mesela 2-3 sene kullanır sonra devam eder evden ihtiyacı olan olursa pilini yeniler yeni telefona geçerim sen merak etme S7de S8de 4 sene rahat götürür