Oğuzhan Dilci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Seneye (2018) ıphone 5s alırsam ıos güncellemelerini alırmı veya sıfırı bulunurmı? Tavsiye edermisiniz
Paranızı çöpe atmak istiyorsanız evet alınır.Bu saatten sonra para verilmez ona.İos cihaz kullanmak istiyorsanız en aşağıya iphone 6 veya iphone se almanız lazım.Seneye (2018) ıphone 5s alırsam ıos güncellemelerini alırmı veya sıfırı bulunurmı? Tavsiye edermisiniz
Hadi ya okadar olurmuPek almaz güncelleme yani artı alsa bile kırpılmış güncelleme alır donanım kaldırmaz diye. 6s al daha iyi seneye. Ki o bile eski model olacak
ıphone se almak yerine 6 almak daha mantıklı geliyorapple bile onu unutmuş olucak sadece konuşmak ve müzik (spotify,mp3) dinlemek niyetindeysen al ama o zaman onu bulamazsın iphone se al...
Hadi ya okadar olurmu
--- Gönderi Güncellendi ---
ıphone se almak yerine 6 almak daha mantıklı geliyor
4'' istiyor o yüzden iphone se yoksa iphone6s daha mantıklı olur.Hadi ya okadar olurmu
--- Gönderi Güncellendi ---
ıphone se almak yerine 6 almak daha mantıklı geliyor
Dediğin gibi gerçekten ıphone 5s in kasasını çok seviyorum fiyatıda uygun geliyor ama se fiyatına 6 alırım diyorum karasız kaldım se mi 6 mıOlacak tabi 2018 e girmeden 7s i tanıtacak artı iPhone 8 çıkacak. Düşün bakalım 5s ne kadar geride kalıyor. Ha illa o kasadan istiyorum diyorsan evet SE al. Ama tavsiyem 6 değil 6s. 2018 de illaki brz düşer fiyatı.
Dediğin gibi gerçekten ıphone 5s in kasasını çok seviyorum fiyatıda uygun geliyor ama se fiyatına 6 alırım diyorum karasız kaldım se mi 6 mı
Tercih edilebilir fiyata bağlı 1500 tl 5s çok fazla 1100 tl altı alınabilir ama kasası çok soyuluyor. Haberin olsunSeneye (2018) ıphone 5s alırsam ıos güncellemelerini alırmı veya sıfırı bulunurmı? Tavsiye edermisiniz
Elimde 5S var, yarın güncelleme almayı bıraksa ne değişir ? Yine kullanırım ben telefonumu şahsen. Son çıkan işletim sistemini kullanamam. Peki başka ? Bugün hala XP ile çalışan iş yerleri var bu bana zorlukla sorun. Güvenlik güncellemelerini alır mıyım sorusu olur belki kafamda ama almasam ne yazar ? Telefonda tek yaptığım Cinemaximum'dan bilet bakmak (Satın almak değil) ve SDN forum'a girmek. İçine virüs girmez de girse ne olur ?Sanki Android telefonlar çok mu farklı ? Yenisini satın alalım diye bak ama şöyle risktesin, derim ki tamam o zaman sattığınız telefonun bakımını, hizmetini yapın, sonuçta yazılım konusu sizde, yok ama eskidi o telefon, yeni modellere odaklanmalıyız. Yenisini satmanın taktiği. İstediğini kullan, firmaların her dediğini dikkate alırsan yarın donunu da isterler.
5S'i almamanı ana nedeni boyutuydu çünkü hafif. minik, cebe sığacak, taşınabilir bir şey istiyordum. SE'de düşündüm ama fiyatı çok pahalıydı. 5S 1500TL idi, SE 2500 müydü, daha pahalı mıydı ? Aslında ben SE istemiştim.Ben iphone 5s kullanıyorum sıkıntı yokta sen 6 da alma iphone se al
5S'i almamanı ana nedeni boyutuydu çünkü hafif. minik, cebe sığacak, taşınabilir bir şey istiyordum. SE'de düşündüm ama fiyatı çok pahalıydı. 5S 1500TL idi, SE 2500 müydü, daha pahalı mıydı ? Aslında ben SE istemiştim.
Ama çok resim çekiyorsan, 1GB üstü oyunlar oynuyor ve üstüne üstlük ne bulut hesabı kullanıyor ne de verilerini bilgisayara atmıyorsan 64gb'da yeterli değil.Sadece telefon olarak kullanılacaksa, hafıza sorun olmaz.