windows 10 sürücülerim silindi

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar merhaba laptobum çok ısındığından sürücüleri biosu güncelleme yoluna gittim.lenovonun sitesinden indirdiğim bazı araçları çalıştırdım bios falan güncelledi sanırım velhasılı kelam sorunum şu biosu güncelledi ve pc yeniden açıldığında hiçbirşey yapılmaz haldeydi wifi yoktu sorun gidericidende bulmuyor sorunu usb portlarımın hiçbiri çalışmıyor hoparlörler yok gibi ses sistemide çalışmıyor ne yapmam gerek temiz kurulum yapacağım ama içinde önemli fotoğraflar var fakat alamıyorum ne yapmam gerek acil..............

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Harddiski söküp, bir harici hdd kutusu ile veya direkt olarak bir masaüstü pc ye bağlayıp içindekileri alabilirsin. Ama bu kadar sorunun baş göstermesi normal değil, yanlış bir bios güncellemesi yapmış olabilirsin.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Başk bir pc var ise öncelikle ordan pcnizin sitesinden lan veya wifi driverınızı indirip birşekilde pcye atmaya çalışın. Drive olur mail olur vs. Sonrasında diğer sürücüleri tekrardan kurun birde. İndirdiğiniz bios sürümünü bios ekranına girerek bir kontrol edin.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Diskinizde yeni bölüm açın veya varsada önemli dosyalarınızı oraya atıp temiz kurulum yapmaya çalışın. Disk bölümleme yöntemleri bir çok sitede mevcut. Tabi windows üzerinde olacak.

mehmetari

Asistan
Reaksiyon puanı
58
arkadaşlar merhaba laptobum çok ısındığından sürücüleri biosu güncelleme yoluna gittim.lenovonun sitesinden indirdiğim bazı araçları çalıştırdım bios falan güncelledi sanırım velhasılı kelam sorunum şu biosu güncelledi ve pc yeniden açıldığında hiçbirşey yapılmaz haldeydi wifi yoktu sorun gidericidende bulmuyor sorunu usb portlarımın hiçbiri çalışmıyor hoparlörler yok gibi ses sistemide çalışmıyor ne yapmam gerek temiz kurulum yapacağım ama içinde önemli fotoğraflar var fakat alamıyorum ne yapmam gerek acil..............

Merhaba bu bahsettiğiniz sorun benim de daha önce başıma geldi ve nasıl bir durumda olduğunu çok iyi anlıyorum ...

Benim bir arkadaşın Acer marka laptopuna format atacakken tüm bu saydıklarının hepsi başımıza geldi.

Öncelikle, umarım laptop'ında CD veya DVD rom vardır ...
Var ise belirtirsen yardımcı olabilirim.

Tugceoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Benim de lenovo laptopum var. Hicbirsey yokken acilmadi bilgisayar format atayim dedim sürücüler silinmiş galiba atamadim. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Arkadaşlar merhaba. Benim de lenovo laptopum var. Hicbirsey yokken acilmadi bilgisayar format atayim dedim sürücüler silinmiş galiba atamadim. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
Merhaba.
Format attıktan sonra sürücülerinizi bulamadınızmı? Yoksa format esnasında bir problemi yaşadınız? Tam olarak anlayamadım sorununuzu.

Tugceoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.
Format attıktan sonra sürücülerinizi bulamadınızmı? Yoksa format esnasında bir problemi yaşadınız? Tam olarak anlayamadım sorununuzu.
Sürücülerim ilk basta vardi format atarken. Format esnasinda bir sorunla karsilasildi dedi format bitmedi o yuzden ben de formati tekrar baslatmak istedim fakat 2 sürücü de gorunmedi. Sürücü yükle secenegine baktigimda c ve d sürücüsü yoktu

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Sürücülerim ilk basta vardi format atarken. Format esnasinda bir sorunla karsilasildi dedi format bitmedi o yuzden ben de formati tekrar baslatmak istedim fakat 2 sürücü de gorunmedi. Sürücü yükle secenegine baktigimda c ve d sürücüsü yoktu
Farklı bir format imajı deneyin. USB üzerinden yada DVD olabilir.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Cihazın modelini, UEFI veya LEGACY bios durumunu yazarsan daha kolay geri dönüş alabilirsin.
Örnek olarak yeni bir makinaya Windows 7 ile format atmaya mı çalışıyorsun ?