LG G4'mü Sony Xperia XA'mı ?

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
İkisi değil kardeşim. Bence mi5

Ama ille de ikisi diyorsan G4

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiomi mi5 in tipi hoşuma gitmiyor, ben biraz şekilciyim o yüzden. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Peki G4'ün ghost screen ve bootloop sorunları halen devam ediyor mudur sence ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Lg g4 tavsiye ederim. Bootloop sorunu için;

Kg TR garantili alacaksanız kutu üzerindeki ürün etiketine bakın. Orada bir seri numarası olacak. S/N: 601k...., 602k....., ve üstü sayılar ile başlayan bir seri numarası varsa endişe etmenize gerek yok. Lg g4 modelinde 601k ve üstündeki serilerde bu kronil sorunlara son verildi.

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gittigidiyordan almayı düşünüyorum. Satıcıyla konuştum 607k serisi olduğunu ve kronik sorunların olmayacağını söyledi. Birde 2 yıl delta servis garantili olduğunu söyledi. Delta servis nedir?

KafaNeKadanGüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende bu standartlarda bir telefon almayı düşündüğüm için baya araştırdım 2 sinide. Xperia XA Ultra tasarımıyla gerçekten iyi bir telefon ama bir çok yerde sinyalizasyonla ilgili sorun olduğunu duydum. Bazı kullanıcılarda bu sorunu yaşamadıklarını söylüyorlar. Böyle olunca insan şöyle düşünüyor: "Şans işi". Eski g3 kullanıcı olarak söylemeliyim li lg genelde hassas bir telefon bir arıza verdi mi garantide değilse yaptırma peşine düşmek saçma (şu anda telefon pert, nokia c6 kullanıyorum şu an :D :D) ve g3 3-4 güncellemeden sonra kendini bıraktı yanlış hatırlamıyorsam android 6 yı alamadım. 1200-1300 lira az para değil çok kullanılmayan markalar iyi işler çıkarıyor. Onlara bakmanı tavsiye ederim. Ben yakın zamanda TT Honor 7, General Mobile GM 5 Plus (AndroidOne platformunda, yani en az 2yıl güncelleme garantili arkadaşım android 7 yi kullanıyor şu an) veya Lenovo Vibe P1 Pro alacağım. Bu telefonları inceleyebilirsin. Yurtdışı ile bağlantın varsa Xaomi mi5 i kesin incele.

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki LG G4'ün 610 serisi ve üstü alınır mı hala ? Ben çok performans aramıyorum. Oynadığım oyunlar orta düzey. Ben şekil arıyorum açıkçası. O yüzden de G4 istiyorum.

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Benim arkadaş g4 aldı şimdi elinden çıkarmaya çalışıyor. Hem şarjı çok iyi gitmiyor hemde screen ghost var telefon ısınınca üst bardaki saat falan ne varsa ekranda izi kalıyor. Bunun dışında özellikle ön kamerasını baya beğendim. Arka kamerasıda iyi. Tasarımıda güzel ama ilerleyen zamanlarda sıkılabilirsin..