FurkanCaptanD
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sizce hangi telefon daha performanslı çalışır ve hangisinin kamerası daha iyi
İ7 plusSizce hangi telefon daha performanslı çalışır ve hangisinin kamerası daha iyi
Arayüzde 7plusdan daha iyi mate9 ?İki markayı da sevmem tarafsız bi şekilde Mate 9 oneriyorum
Mate 9
kamerada daha iyi işlemcide ise a10 daha güçlü ama arayüzde mate 9 daha iyi bana göre hali hazırda İos un da sıkıntıları var şuan için İos 10u bir türlü düzeltmediler
En azından youtube testlerinde mate 9 uygulamayı ramde tutmada 7 Plus kadar iyi ve uygulama açılışları daha hızlı
Arayüzde 7plusdan daha iyi mate9 ?
yazdıgımız karşılaştırmaya bende katılıyorum kamera mate 9 daha iyidir. P9 kamerası bile çok iyidiben bunu izledim mate 9 vana göre daha iyi
Uygulama içi optimizasyonları bilmem
Konu sahibine
Dediğim gibi iki markayı sevmem
Kamerada BANA GÖRE Mate 9 >7 Plus
Testlere gore İşlemci olarak 7 Plus > mate 9
Oyunlara 7 Plus daha iyi fps verir mate 9 daha iyi kameraya sahip birinden birinden feragat edeceksin
Ne alaka?
Ters rövaşata çeker, i7 çakar. Hayırdır kim kime çakıyor? İnsan gibi bu bundan kat kat daha iyidir deseniz tamam. Barzoluğun anlamı yok!Çok alaka dostum. İ7 mate9'a ters rövaşata çekerama yorumlara bakıyorum paso kameraya yüklenmiş mate9 diyen. Sinema mı çekecuuhh anlamadım ki. Yani şunu diyen Yok, havada karada her zaman ve her yerde i7 Çakar, ama tutturulmuş bi kamera. Komik ya
![]()
Ben hiç bir firmanın fanboy luğunu yapmam sanki bana paramı veriyorlar ben honor 7 kullanıyorum eşimde iphone kullanıyor bu telefonu aldıktan sonra bana niye bundan almadın dedi kendi iphone istemişti halbuki boş verin fanboy luğu hala söylediğimin arkasındayım herkesin telefondaki ihtiyaçları farklıdır kimi bataryasına önem verir kimisi kameraya kimiside sadece alo desin yeter der bu tamamen bize dayatılan ihtiyaç algısıyla alakalı benim için ise hem fiyatı uygun olsun hemde biraz performansı iyi olsun du onun için honor 7 aldım sizin ihtiyaçlarınız farklıdır iphone almışsınızdırÇok alaka dostum. İ7 mate9'a ters rövaşata çekerama yorumlara bakıyorum paso kameraya yüklenmiş mate9 diyen. Sinema mı çekecuuhh anlamadım ki. Yani şunu diyen Yok, havada karada her zaman ve her yerde i7 Çakar, ama tutturulmuş bi kamera. Komik ya
![]()
Aynı durumun benzerini ben de yaşadım. Eşime iPhone 6s pembe aldım, kendime 2 ay sonra P9 aldım, P9'u görünce keşke bekleseydim ben de bundan alsaydım dedi.Ben hiç bir firmanın fanboy luğunu yapmam sanki bana paramı veriyorlar ben honor 7 kullanıyorum eşimde iphone kullanıyor bu telefonu aldıktan sonra bana niye bundan almadın dedi kendi iphone istemişti halbuki boş verin fanboy luğu hala söylediğimin arkasındayım herkesin telefondaki ihtiyaçları farklıdır kimi bataryasına önem verir kimisi kameraya kimiside sadece alo desin yeter der bu tamamen bize dayatılan ihtiyaç algısıyla alakalı benim için ise hem fiyatı uygun olsun hemde biraz performansı iyi olsun du onun için honor 7 aldım sizin ihtiyaçlarınız farklıdır iphone almışsınızdır
Sizce hangi telefon daha performanslı çalışır ve hangisinin kamerası daha iyi
ABARTMA.Fark falan atmıyor.Biraz daha iyi diye abartıp durma.O Performansı sen kapalı kutuda kullansan nolacak?Rahat rahat film bile izleyemediğim cihaza 4000 tl bayılmam.Performans telefondan her zaman istenir dostum, sana sorunsuz ve başlangıçta değil her zaman en iyi performansı verecek olanı seçmelisin. Bu konuda i7 plus mate9'da fark atar.
Kamera'ya gelince mate9 önde evet ama i7 kamerası da çöp değil. Dağ filminin 3.serisini çekmeyeceksen yeterli bence
(İ7+ kamera ile ilgili dönen bişeyler var ama henüz net değil)
ABARTMA.Fark falan atmıyor.Biraz daha iyi diye abartıp durma.O Performansı sen kapalı kutuda kullansan nolacak?Rahat rahat film bile izleyemediğim cihaza 4000 tl bayılmam.
Şu mantığı da anlamıyorum. Sanki parası olan apple alır da parası olmayan android cihaz alır kafası.o kadar para verıyosan bence soru gereksız be kardes![]()
ben ole dusunmedım ama yorumum bole 3000 tl ye huaweı almak sacma bence ıphone kesınlıkleŞu mantığı da anlamıyorum. Sanki parası olan apple alır da parası olmayan android cihaz alır kafası.
Görgüsüz insan kendini cümlesiyle belli edermiş. Tamam haklısın i7 en iyisi. Yeter ki abartmaÇok alaka dostum. İ7 mate9'a ters rövaşata çekerama yorumlara bakıyorum paso kameraya yüklenmiş mate9 diyen. Sinema mı çekecuuhh anlamadım ki. Yani şunu diyen Yok, havada karada her zaman ve her yerde i7 Çakar, ama tutturulmuş bi kamera. Komik ya
![]()
ben ole dusunmedım ama yorumum bole 3000 tl ye huaweı almak sacma bence ıphone kesınlıkle
Görgüsüz insan kendini cümlesiyle belli edermiş. Tamam haklısın i7 en iyisi. Yeter ki abartma