1800-2500 Tl arası Teleefon

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
MErhaba arkadaşlar bundan önce lg g3 kullanıyordum benim için vasat bir tecrübe oldu sürekli ısınır 3 kere pil değiştim hepsi şişti . Şarj çok çabuk bitiyor oyun falanda oynamıyordum. Şimdi yeni bir cihaz alacağım ve buna değmesini istiyorum uzun süre kullanmak istiyorum başlıkta belirttiğim gibi aralıklarda olabilir .
Bu şekilde fazla ısınıp çok şarj yemeyecek güzel performans ve kaliteli fotoğraf çekebileceğim önerilerinizi bekliyorum.

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bu fiyat aralığında sıralamam

1.S7
2.Huawei P9

alacak olsam öncelik bu iki cihazı değerlendirirdim.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Benim görüşüm donanım seven birisi değilseniz görsellik açısından gayet başarılı. Donanım olarak da s6 edge de öbür cihazlarda çalışıp da onda çalışmayacak hiçbirşey yok ortalama birkaç sn fark ile açılır uygulamalar oda günlük kullanımda hissedilmez.

cihaz hakkında ise Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü bu konu altında kullanıcılardan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır size tavsiyem ekran süresi kamera performansı gibi unsuları sormanız olacaktır bu detayları son kullanıcılar daha net açıklayabilir.

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Benim görüşüm donanım seven birisi değilseniz görsellik açısından gayet başarılı. Donanım olarak da s6 edge de öbür cihazlarda çalışıp da onda çalışmayacak hiçbirşey yok ortalama birkaç sn fark ile açılır uygulamalar oda günlük kullanımda hissedilmez.

cihaz hakkında ise Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü bu konu altında kullanıcılardan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır size tavsiyem ekran süresi kamera performansı gibi unsuları sormanız olacaktır bu detayları son kullanıcılar daha net açıklayabilir.
Çok teşekkür ederim sevgili moderatörüm. Tasarımsal olarak hoşuma gidiyor hani telefondan pek anlayan bir insan değilim mevcut türk aklı fotoğraf güzel çeksin telefonda müzik dinleyeyim ve telefon ısınıp donmasın yeterli gibi :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Çok teşekkür ederim sevgili moderatörüm. Tasarımsal olarak hoşuma gidiyor hani telefondan pek anlayan bir insan değilim mevcut türk aklı fotoğraf güzel çeksin telefonda müzik dinleyeyim ve telefon ısınıp donmasın yeterli gibi :)

tasarımını seviyorsanız donanım için diğer cihazalara yönelmeyin derim. Kendi açımdan da içime sinmeyen telefon en fazla 1 hafta elimde kalıyor geri satıyorum. Yalnız dediğim gibi ekran süresini kullananlardan öğrenin şarj konusunda sıkıntı olmasın.

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
tasarımını seviyorsanız donanım için diğer cihazalara yönelmeyin derim. Kendi açımdan da içime sinmeyen telefon en fazla 1 hafta elimde kalıyor geri satıyorum. Yalnız dediğim gibi ekran süresini kullananlardan öğrenin şarj konusunda sıkıntı olmasın.
Hocam Bu Moto Z nasıldır? Bunun force versiyonu vardı diye biliyorum. Türkiye'deki düz Z olan galiba.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Hocam Bu Moto Z nasıldır? Bunun force versiyonu vardı diye biliyorum. Türkiye'deki düz Z olan galiba.

Tasarımı güzel ama şahsen 3000 mah altı batarya tercih etmiyorum. Özellikle büyük ekranda sıkıntı olabilir zforce da yanılmıyorsam 3500 mah batarya var donanım olarak da z ile aynı kamerası 21mp ben alacak olsam force tercihim olurdu. ama z ye göre hem kalın hemde ağır olacaktır

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
1-S7
2-Huawei P9
3- LG G5(Bu saatten sonra alır mısınız bilmiyorum )
4- Xiamoi mi5(Fp ürünü )

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Hocam benim aklımdada s6 edge var duruşu kavisli ekranı çok hoşuma gidiyor. Çok güzel duruyor dışarıdan bakıldığın da . S7 edge daha çok istiyorum fakat fiyatı çok yüksek. S6 edge için ne dersin ?
Evet Edge ekranlar gerçekten de çok güzel ben kullandım yanlış hatırlamıyorsam Experience arayüzünü ilk defa geliştirilmiş hali ile orada kullandım.;)
Normalde Samsung beni sevmez ben de Samsung'u.:D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Evet Edge ekranlar gerçekten de çok güzel ben kullandım yanlış hatırlamıyorsam Experience arayüzünü ilk defa geliştirilmiş hali ile orada kullandım.;)
Normalde Samsung beni sevmez ben de Samsung'u.:D

Varsa bi tahmini ekran süresi alırız.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge batarya açısından ihtiyacınızı Karşılar,ancak ithalatçı garantili alabilirsiniz ama.
HTC 10 olabilir.Ses kalitesi kamerası falan iyi.Uzun sure kasma donma olmaz.Ama batarya konusunda çok iyi değil.
G5 malzeme kalitesi açısından geride.Ekran kamerada falan iyidir.Batarya konusunda HTC 10 ile Eşit ya da biraz daha kötü.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Varsa bi tahmini ekran süresi alırız.
Note 5 ile 5saat 5.30 saat gibi değerler aldım ben s6 Edgenin alacağı 4.30 saat falan ekran boyutu küçük o bir avantaj.belki daha üst belki ama zor ihtimal
Ekran çözünürlüğü düşürme gelirse ki büyük ihtimal gelir. Ordan hd veya full hdye düşürerek 5.30 saat ekran süresi ne çıkartılabilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
MErhaba arkadaşlar bundan önce lg g3 kullanıyordum benim için vasat bir tecrübe oldu sürekli ısınır 3 kere pil değiştim hepsi şişti . Şarj çok çabuk bitiyor oyun falanda oynamıyordum. Şimdi yeni bir cihaz alacağım ve buna değmesini istiyorum uzun süre kullanmak istiyorum başlıkta belirttiğim gibi aralıklarda olabilir .
Bu şekilde fazla ısınıp çok şarj yemeyecek güzel performans ve kaliteli fotoğraf çekebileceğim önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Üst seviye cihazlarım hepsi güzel şeyler sunuyor geeçekten. Ama benim de incelediğim kadarıyla en beğendiklerim samsung s7 ailesi oldu. Ama siz htc10 alırsanız pişman olmazsınız. Çünkü onun da sunduğu çok iyi noktalar daha farklı. Ses performansı ve ön kamerada uçları sunuyor. Ben 2000 tl üstünde s7 ailesi ve sony'nin son gözdesi sony xperia xz tavsiye ederim. Sony beğenmeyen kesim içinde xz yerine htc10 düşünebilir. 1800-2000 tl arası için ise lg g5 ve zte axon 7 o fiyat bandının en iyileri. Özellikle zte axon 7 hakikatten iyidir.

Tavsiye sıralamam şu şekilde;

• Samsung s7 ailesi
  • Sony xperia xz
  • Zte axon 7
  • Lg g5
Benim tavsiye sıralamam bu şekilde. Kesin bi dille şu alınmaz bu alınmaz demiyorum bu fiyat bandında çünkü hepsinin kendince iyi oldukları noktalar var.

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bütün önerileriniz için hem fiyat açısından hem performans açısından s6 edge bana yetebilecek seviyede diye düşündüm özellikle kamerası ve tasarımı zaten bir harika. Tek sorununun ısınma ve pil olduğunu okudum internette oda artık her android telefonun kronik sorunu pekte aldırmamak lazım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bütün önerileriniz için hem fiyat açısından hem performans açısından s6 edge bana yetebilecek seviyede diye düşündüm özellikle kamerası ve tasarımı zaten bir harika. Tek sorununun ısınma ve pil olduğunu okudum internette oda artık her android telefonun kronik sorunu pekte aldırmamak lazım
Kardeş bak samimi olarak söylüyorum.
Burda bu forumda en çok samsung savunan adam benimdir en azından üst seviyedeki cihazlarini
S7 varken s6 edge almak mantıksızlığin zirve noktası üç noktası bırak s6 edge işlerini geç s7 al zamanında biraz note 5 kullanmış biri olarak söylüyorum. Note 5 in belli başlı kendine özel özellikleri olduğu içn s7 ile belki yarısabilir ama s6 Edgenin öyle bir imkanı yok bırak şu güzellik sevdasını boş iş onlar s7 en az s6 edge kadar kaliteli ve elde tutuş twk elle kullanim meselesi daha rahat

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Kardeş bak samimi olarak söylüyorum.
Burda bu forumda en çok samsung savunan adam benimdir en azından üst seviyedeki cihazlarini
S7 varken s6 edge almak mantıksızlığin zirve noktası üç noktası bırak s6 edge işlerini geç s7 al zamanında biraz note 5 kullanmış biri olarak söylüyorum. Note 5 in belli başlı kendine özel özellikleri olduğu içn s7 ile belki yarısabilir ama s6 Edgenin öyle bir imkanı yok bırak şu güzellik sevdasını boş iş onlar s7 en az s6 edge kadar kaliteli ve elde tutuş twk elle kullanim meselesi daha rahat
Dostum adam bana yeterli diyor sen kendini öldürsen gene gidip s6 edge alır.