Ertuğrulkozzan
Öğrenci
Arkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bu arada benim için en önemli kriterler kamera, ekran ve tasarım)
Ekran z5 premeum bak derim batarya ekran çok iyiArkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bu arada benim için en önemli kriterler kamera, ekran ve tasarım)
Arkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bu arada benim için en önemli kriterler kamera, ekran ve tasarım)
İkiside iyi değil o fiyatlarda daha iyileri bulunabilirAbi sence z5 almakmı daha mantıklı olur z5 premium mu (biraz sonyciyim de
Mesela?İkiside iyi değil o fiyatlarda daha iyileri bulunabilir
G5 HTC 10 ve s7 2300-2400 hepsi burada da mesela ithalatçı g5 1800 ithalatçı s7 2100 gibi fiyatlara sahip öncelikli olarak s7 öneriyorumMesela?
Sony neden önermiyorsunuzG5 HTC 10 ve s7 2300-2400 hepsi burada da mesela ithalatçı g5 1800 ithalatçı s7 2100 gibi fiyatlara sahip öncelikli olarak s7 öneriyorum
Ben de biraz olsun severdim ama yeni telefonlar çıkıyor f/p açısından gerçekten güzel ama Sony özellikle servis işinde müşteriyi pek tatmin edemedi.Sony neden önermiyorsunuz
Ama xperia x te snapdragon 650 olması can sıkıcıLg v10 çok şık sağlam bir cihaz ben aldım ama pişman oldum malesef ghost seecren dediğimiz kronik sorun 7 ayda laçka olan şarj kablosu canımı oldukça sıktı sony xperia x alabilirsiniz
Z5in işlemcisi bu cihazların çok gerisinde ve birazda ısınan bir işlemciye sahip kamera olarak bazı yönlerden sıkıntılı vb vb bu liste uzar gider saydığım telefonlar varken z5 almak para israfıSony neden önermiyorsunuz