Gear S3 Yarısını Karttan Yarısını Nakit Alabilirmiyim ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Samsung'un kendi mağazalarında böyle bir kampanya varmı ? S2 Classic alıcaktım 770TL'ye ininalın içinde en fazla 750 TL olabiliyormuş. Paramıda çekemiyorum. (İninalın sitesinde para çekilmediği yazıyor.)

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Birçok mağaza bunu yapıyor ama bir sorun bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yaparlar.
Resmi sen parayı veren yeter :D
Resmi samsung mağazası inisiyatif kullanıp indirim bile yapıyor. Ben s7 2800 kendi 2550ye almıştım

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Mediamarktta yaparlar fakat ne kadar gerekli bir cihaz tartışılır :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şarj performansını 2ye 3 katladigi Watch 2 den daha gerekli olduğu kesin

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Şarj performansını 2ye 3 katladigi Watch 2 den daha gerekli olduğu kesin

Kardeşim ben iPhone'cuyum watch beni ilgilendirmez hemen laf atmaya çalışma ayrıyeten tasarımı ve batarya ömrü iyileştirilmiş olabilir fakat Apple Watch günlük yaşama daha entegre bir saat hemen samsung fanlığını konuşturma :D :D :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeşim ben iPhone'cuyum watch beni ilgilendirmez hemen laf atmaya çalışma ayrıyeten tasarımı ve batarya ömrü iyileştirilmiş olabilir fakat Apple Watch günlük yaşama daha entegre bir saat hemen samsung fanlığını konuşturma :D :D :D
Tabi
3.1 mili
3.34 ölçen Watch yerine 3.19 gibi daha doğru bir sonuçla ölçen gear s3ü tercih ederim
--- Gönderi Güncellendi ---
Sadece şarj ile bitseydi olay... Tizen gibi boş bir işletim sistemiyle başarılar. Watch 2 bu arada 2 günde bir şarj istiyor. 2 gün rahat gidiyor.
İşinize gelmediği vakit boş dersiniz
Tizen uygulama desteği Watch dan daha az olabilir fakat iddia ettiği gibi boş değil
2.5 dkda açılan cihazı ben ne yapayım tam 2.5 dk
Watch OS tizen yaninda hızlı değil ki uygulama desteği olsa ne yazar

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sadece şarj ile bitseydi olay... Tizen gibi boş bir işletim sistemiyle başarılar. Watch 2 bu arada 2 günde bir şarj istiyor. 2 gün rahat gidiyor.
Tizen uygulama desteği Watch dan daha az olabilir fakat iddia ettiği gibi boş değil

2,5dk da açılmıyor bir. İkincisi saati neden kapatıyorsun. Uygulama desteği rezalet. Mekanik saat daha mantıklı.
Uygulama desteği rezalet mi ?
Bir akıllı saate gerekli ne yapabilirsen ihtiyacın uygulamalara ulaşabiliyorsunuz.
Daha temel işlevlerini doğru dürüst yerine getiremeyen saatin ne anlamı var
Doğruluk desen doğru ölçmüyor şarjı desen yetmiyor 2 günde takacağımı 3 günde takarım şarja 4 günde takarım
Telefona bağlamayip 7 gün gear s2yi kullandığı biliyorum
Ben sürekli saat sarji doldurmakla uğraşamam ve bana hızlı ve doğru bir saat lazım
Gece çıkardığımda kapatıyorum ki şarj kaybı en az olsun sabah açıyorum 15 saniye Watch 1 gibi gibi 1.5 dk açılmasını beklemiyorum deminki 2.5 dk yanlış olmuş 1.5 dk olacak

ha dersin 1.5 dk bile sürmüyor al izle

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Hangisinin daha iyi olduğunu bir kenara bırakalım.Bana kalırsa akıllı saatler hala bu kadar yüksek meblağlar verilecek kadar gelişmedi.Ne Samsung ne de apple bu konUda çok başarılı.Minicik ekranda ne yapabilirsin ki,apple watch ilk çıktığında deli gibi alıyorlardı.Ama saatin pek bir işe yaradığı da yok.Kolunda duruyor ve arama geldiğinde Uyarıyor.Hemen hemen hiç bir şey yapmıyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

Uygulama desteği rezalet mi ?
Bir akıllı saate gerekli ne yapabilirsen ihtiyacın uygulamalara ulaşabiliyorsunuz.
Daha temel işlevlerini doğru dürüst yerine getiremeyen saatin ne anlamı var
Doğruluk desen doğru ölçmüyor şarjı desen yetmiyor 2 günde takacağımı 3 günde takarım şarja 4 günde takarım
Telefona bağlamayip 7 gün gear s2yi kullandığı biliyorum
Ben sürekli saat sarji doldurmakla uğraşamam ve bana hızlı ve doğru bir saat lazım
Gece çıkardığımda kapatıyorum ki şarj kaybı en az olsun sabah açıyorum 15 saniye Watch 1 gibi gibi 1.5 dk açılmasını beklemiyorum deminki 2.5 dk yanlış olmuş 1.5 dk olacak

ha dersin 1.5 dk bile sürmüyor al izle

Bu konuyu burda tartışmayacağım. Konu başlığına uymuyor. Ama şunu söylemeliyim ki sizin için tek doğru Samsung. Evet pil ömrü ve tasarımı daha iyi bunu bende kabul ediyorum ama yazılımdaki uyum ve düzen Apple'ın gerisinde kalıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu konuyu burda tartışmayacağım. Konu başlığına uymuyor. Ama şunu söylemeliyim ki sizin için tek doğru Samsung. Evet pil ömrü ve tasarımı daha iyi bunu bende kabul ediyorum ama yazılımdaki uyum ve düzen Apple'ın gerisinde kalıyor.
Ya tamam Watch in uygulama desteğinin yanında tizen in durumu sönük kalıyor fakat yazılım konusunda tizen>Watch OS ben bunu kabul ediyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hangisinin daha iyi olduğunu bir kenara bırakalım.Bana kalırsa akıllı saatler hala bu kadar yüksek meblağlar verilecek kadar gelişmedi.Ne Samsung ne de apple bu konUda çok başarılı.Minicik ekranda ne yapabilirsin ki,apple watch ilk çıktığında deli gibi alıyorlardı.Ama saatin pek bir işe yaradığı da yok.Kolunda duruyor ve arama geldiğinde Uyarıyor.Hemen hemen hiç bir şey yapmıyor.
Bende çoğu yerde diyorum akıllı saatler gereksiz gear s2 yi çoğu zaman niye aldığımı sorguluyorum. Ülkemizin durumu avrupada ki duruma gelmedikçe akıllı saatler gereksiz
Almanya yi örnek veriyorum asgari ücret 1470 euro akıllı saatler 300-400 euro
Bizde asgari ücret 1300 TL akıllı saat 1500 TL
Fiyatlarını kesinlikle hak etmiyor hiç biri
Daha hızlı ve pil dostu
Bana Watch OS yazılımı daha iyi deme
Mac ve İos da yazılımı başardılar diye akıllı saat tarafında iyi yazılımları var deme

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bende çoğu yerde diyorum akıllı saatler gereksiz gear s2 yi çoğu zaman niye aldığımı sorguluyorum. Ülkemizin durumu avrupada ki duruma gelmedikçe akıllı saatler gereksiz
Almanya yi örnek veriyorum asgari ücret 1470 euro akıllı saatler 300-400 euro
Bizde asgari ücret 1300 TL akıllı saat 1500 TL
Fiyatlarını kesinlikle hak etmiyor hiç biri

Daha hızlı ve pil dostu
Bana Watch OS yazılımı daha iyi deme
Mac ve İos da yazılımı başardılar diye akıllı saat tarafında iyi yazılımları var deme

Kime göre neye göre yavaş. Neyde yavaşlığını gördün. Watch OS 3'ü 1.0 ile karıştırdın galiba.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Forumdaşlar az sakin ya :D Sadece sordum :D Herkes kendi bildiğini yapsın kimse karışamaz. Kimine gerekli kimine gereksiz, kimine güzel kimine çirkin. Benim hoşuma gitmiş almaya karar vermişim. Yakın zamanda gidip sorucam zaten Samsung'a teşekkürler yorum yapan herkese. Şarj konusu benim için çok önemli değil. 2-3 gün arası denen Gear V700'de 5 gün alıyorum. S3 beni 1 hafta götürecektir.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Forumdaşlar az sakin ya :D Sadece sordum :D Herkes kendi bildiğini yapsın kimse karışamaz. Kimine gerekli kimine gereksiz, kimine güzel kimine çirkin. Benim hoşuma gitmiş almaya karar vermişim. Yakın zamanda gidip sorucam zaten Samsung'a teşekkürler yorum yapan herkese.

Şimdiden hayrlı olsun. Dış görünüş olarak şık duruyor cihaz.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Frontier askeri dayanıklılık standartı olan mlg800 lu bir şey vardı o testten geçmiş
Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkürler. Classic biraz daha şık gibi. Yanyana koyup karşılaştırsam daha sağlıklı olur gibi.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Size dünyanın en kısa fıkrasını anlatıyorum: @Murat Burç arkadaşımız hayattaki tüm işini gücünü bırakmış tüm bağını koparmış SDN forumda Samsung fanlığı yapıp, Birşeyler biliyormuş gibi davranıp Apple'ı karalayıp batırmaya çalışıyor :tearsofjoy::tearsofjoy:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Size dünyanın en kısa fıkrasını anlatıyorum: @Murat Burç arkadaşımız hayattaki tüm işini gücünü bırakmış tüm bağını koparmış SDN forumda Samsung fanlığı yapıp, Birşeyler biliyormuş gibi davranıp Apple'ı karalayıp batırmaya çalışıyor :tearsofjoy::tearsofjoy:
Heryerde apple fanligi yapan sen değilsin zaten demi prizden ayrıl iki dk öyle gel yanıma :D
Daha düne kadar 16gblik cihazı 3100 TLye satan şirketi niye savunayim

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Heryerde apple fanligi yapan sen değilsin zaten demi prizden ayrıl iki dk öyle gel yanıma :D
Daha düne kadar 16gblik cihazı 3100 TLye satan şirketi niye savunayim

Sabah 9 dan beri iPhone 7 elimde ve şarjı %53 şuanda sen ne saçmalıyorsun kardeşim :D :D Verdiğin depolama örneği ise ultra saçma beğenmiyorsan daha yüksek modelini alabilirsin mantıklı ve sağlıklı düşünen herkes bunu kavrayabilir :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy: Yemin ediyorum tam anlamıyla bir fıkrasın :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Üstte dediklerim ayrı mesele
Piyasasiyla ovundugunuz applein 6s+ 16 gb inin 700 TL değer kaybetmesi ve 6 ay sonra fiyatı dip yapıyor dediğiniz samsungun note 5 ninin marketlerde en fazla 300 lira değer kaybetmesi
Ve stabil yani kararlı hatasız diye övündügünuz İos 10un tüm iPhoneleri yamultmasi kadar garip hayat :D
Daha yüksek depolama seçeneğine gelince 3100 TL tam 3100 TL ve bana kalan 12 gb güler geçerim :D

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Üstte dediklerim ayrı mesele
Piyasasiyla ovundugunuz applein 6s+ 16 gb inin 700 TL değer kaybetmesi ve 6 ay sonra fiyatı dip yapıyor dediğiniz samsungun note 5 ninin marketlerde en fazla 300 lira değer kaybetmesi
Ve stabil yani kararlı hatasız diye övündügünuz İos 10un tüm iPhoneleri yamultmasi kadar garip hayat :D
Daha yüksek depolama seçeneğine gelince 3100 TL tam 3100 TL ve bana kalan 12 gb güler geçerim :D

Bak orda mantıklı düşünen herkes dedim dikkat ettiysen [emoji23] mantıklı düşünen ve olayları gören herkes Note7 nin patlamasından dolayı samsung un note5 fiyatlarını yukarı çektiğini görebilir [emoji16] abi fıkrasın ya yeminle bak [emoji41]

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bak orda mantıklı düşünen herkes dedim dikkat ettiysen [emoji23] mantıklı düşünen ve olayları gören herkes Note7 nin patlamasından dolayı samsung un note5 fiyatlarını yukarı çektiğini görebilir [emoji16] abi fıkrasın ya yeminle bak [emoji41]
Note 5 in fiyatını eğer takip etseydin hiç bir markette 2300 un altına düşmedigini görürdün ben çok takip ettim çünkü
Note 7 nin en ihtişamlı çıktığı zamanda bile note 5 in fiyatı HBde 2300 vatanda ve bilmekste 2600 teknosada 2400dü
Fıkra falan değilim bilgisizliğini konuşturup benimle uğraşıp sürekli kendini rezil duruma düşürüyorsun
2-3 tane mantıklı bir şey söylede adam gibi konuşalım olmadı git
3100 tl lık cihazda 16 gb lık depolamayı kabul edebiliyorsan orda bir anormallik vardır.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Hayırlısıyla cumartesi alıyorum. Fotoğraflarını, ilk izlenimlerimi ayrı bir konuda paylaşırım :) Tekrar teşekkür ederim herkese.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Note 5 in fiyatını eğer takip etseydin hiç bir markette 2300 un altına düşmedigini görürdün ben çok takip ettim çünkü
Note 7 nin en ihtişamlı çıktığı zamanda bile note 5 in fiyatı HBde 2300 vatanda ve bilmekste 2600 teknosada 2400dü
Fıkra falan değilim bilgisizliğini konuşturup benimle uğraşıp sürekli kendini rezil duruma düşürüyorsun
2-3 tane mantıklı bir şey söylede adam gibi konuşalım olmadı git
3100 tl lık cihazda 16 gb lık depolamayı kabul edebiliyorsan orda bir anormallik vardır.

1800 e kadar gerilemişti birçok mağazada atıp tutma alacaktım sıkı takip ediyordum vazgeçtim.