kingmemos66
Asistan
Malum yarın resmi olarak iphone 7 satışa sunulacak.İlerleyen günlerde de yeni google pixeller satışa girecek.Sonynin de xz yi yeni sunması eski Amiraller olan htc10 ve s7 ailesinde fiyat düşüşüne sebep olur mu?
Çok enteresan aslında 200-300 lira düşürseler çok ciddi satışlara ulaşacaklar ama düşürmüyolar.İphone 10bin lira da olsa alan alıyo ama aynısı HTC için geçerli değil.Bu fiyatla çok az alıcı bulurlarHtc kendini nimetten saydığı için fiyatı düşmeyebilir.
S7 ailesi de az da olsa düşebilir.
İsterse 700 lira indirsin ben almam daha htc hiç beğenmedim.Çok enteresan aslında 200-300 lira düşürseler çok ciddi satışlara ulaşacaklar ama düşürmüyolar.İphone 10bin lira da olsa alan alıyo ama aynısı HTC için geçerli değil.Bu fiyatla çok az alıcı bulurlar
Birşey sormak istiyorum bu s7 lerde kutu içeriği standart mı?Siyah s7 kutusundan beyaz kulaklık çıktığı söyleniyor eğer doğruysa çok büyük bir ayıp bence.3bin liradan satışa çıkmış bir cihaz için renk uyumlu kulaklık verilmemesi büyük eksi olurİsterse 700 lira indirsin ben almam daha htc hiç beğenmedim.
ben hiç beyaz renk dışında kulaklık çıktığını görmedimBirşey sormak istiyorum bu s7 lerde kutu içeriği standart mı?Siyah s7 kutusundan beyaz kulaklık çıktığı söyleniyor eğer doğruysa çok büyük bir ayıp bence.3bin liradan satışa çıkmış bir cihaz için renk uyumlu kulaklık verilmemesi büyük eksi olur
ben hiç beyaz renk dışında kulaklık çıktığını görmedim
ben şuan sony kullanıyorum.bunun kulaklığıda beyaz.genelde çevremde hep beyaz kulaklık görüyorumsamsung'da beyaz ve ucuz kulaklık standarttır.
Ya galiba ben HTC 10 alacağım herkes S7 nin daha doğrusu samsung ve touchwizin zamanla çöp olduğunu söylüyor.3-4 yılda bir telefon değiştiren biri olarak bu riski alamamben şuan sony kullanıyorum.bunun kulaklığıda beyaz.genelde çevremde hep beyaz kulaklık görüyorum
6s falan al o zaman htc alacağına.Ya galiba ben HTC 10 alacağım herkes S7 nin daha doğrusu samsung ve touchwizin zamanla çöp olduğunu söylüyor.3-4 yılda bir telefon değiştiren biri olarak bu riski alamam
Hocam zaten ip5s i satıp androide geçmeye çalışıyorum6s falan al o zaman htc alacağına.
S7 tek değil htc 10 alacağıma alternatif olarak illaki s7 yok mesela xperia xz var sırayla lg v20 var lg g5 var Huawei p9 var iphone o kadar sevmem ama gider 2. El 6s alırım yinede htc almam bu konudaki şahsi fikrim bu sevmediğim cihazı da önermem açıkçası.İnsanlara yalan yanlış bilgi vermeyin çoğu kişi androidde tek s7 olarak görüyor ve s7 iphone kıyaslamasını yapıyor iphone tabiki en iyi telefon.Bir htc kullanıcısı olarak bana göre android içerisinde ki en iyi telefon htcdir her telefonu kullandım 2 seneyi geçtim şuan hala kullanıyorum.S7 ile arasında 150-200 tl fark var ve fazlasıyla değer ki htc kullanıcıları diğerlerine göre farklı
S7 tek değil htc 10 alacağıma alternatif olarak illaki s7 yok mesela xperia xz var sırayla lg v20 var lg g5 var Huawei p9 var iphone o kadar sevmem ama gider 2. El 6s alırım yinede htc almam bu konudaki şahsi fikrim bu sevmediğim cihazı da önermem açıkçası.
Arayüzü çok sıkıcı ve hiç işlevsel değil ayrıca ilk aldığım htc di one a9 daha 1 ayda kendi kendine bozuldu yalan oldu parçası bizim buralarda yok servisinde çok pahalı bir daha htc mi asla her gördüğümde adı geçtiğinde lanet ediyorum.Tamamen gözümden düştü htc artık benim için yok hükmünde.Ben şahsi olarakda tavsiye etmiyorum ki dediğin telefonların sadece iphone ve s7 kıyaslancak seviyede gerisi leş. Mesajda da belirttim iphone en iyi cihazdır.Peki sevmeme nedenin ne ne kadar sür ekullandın neyini gördün anlat bilelim
hemen düşmez kardeşim s8 ve htc 11 çıkınca düşer.Malum yarın resmi olarak iphone 7 satışa sunulacak.İlerleyen günlerde de yeni google pixeller satışa girecek.Sonynin de xz yi yeni sunması eski Amiraller olan htc10 ve s7 ailesinde fiyat düşüşüne sebep olur mu?
Arayüzü çok sıkıcı ve hiç işlevsel değil ayrıca ilk aldığım htc di one a9 daha 1 ayda kendi kendine bozuldu yalan oldu parçası bizim buralarda yok servisinde çok pahalı bir daha htc mi asla her gördüğümde adı geçtiğinde lanet ediyorum.Tamamen gözümden düştü htc artık benim için yok hükmünde.
Benim g2 3 kez bozuldu ama hiçbir zaman beni bu şekilde yarı yolda bırakmadı en son ekranı kırıldı yarı ekranla çalıştı öyle kullanıyordum suya düştü ekran kırıkken pirinçe yatırdım 3 gün sonra geri geldi telefon şuan sadece ekran gitmiş birçok telefon gördüm alan gördüm arıza gördüm ama böylesini görmemiştim resmen 1 ayda yalan oldu cihaz.Hani tolga hep diyor ya garanti çokta önemli değil işte o durum htc için geçerli değil.
Ayrıca müzik telefonu diye geçiniyor htc önce düzgün bir müzikçalar koysun böyle çok komik oluyor çünkü.
Efendim biz arabaya çok manyak müzik sistemi koyduk ama yazılım yok e onu da siz yapın demesi gibi bişey sen neye yarıyosun o zaman.
Öyle olsun ustamÖncelikle şunu söyleyeyim ben htc fanboylugu yapmıyorum ne derseniz deyin htc kullananların diğer android telefonlarına göre memnuniyeti daha çok.Zaten htcnin arayüzü sade ve akışı sen sıkıcı işlevsel değil diyorsun bunlar tamamen ayrı şeyler ben sırf sade ve akıcı diye htc seviyorum mesela fakat sen sıkıcı diye kötü yorum yapıyorsun.Htc stabil hızlı telefondur 2.5 sene oldu hala her türlü işimi görüyor bir parçası bozuldu servise götürdüm hemen hallettiler hiçbir sıkıntım olmadı.Htc 10 da müzik çalar koyulmamış diğer serilerde var niye konulmadı bilmiyorum ben zaten poweramp kullanıyorum bu da bir engel değil yani benim demek istediğim kişisel yorum başka bir şey diğer insanlara bunu kötü göstermek farklı
Ya açıkcası tasarım ve uzun süreli kullanımı düşününce zaten HTC bana daha güzel geliyor ama S7 nin de arayüzü ve bazı yeni özellikleri(game launcher gibi) cazip geliyor.Ama bu kadar yüksek miktarlar verdikten sonra hele ki iostan geçen biri olarak donmayı geçtim kasılmaları bile kaldıramam.Bir yıl sonra ikibinbeşyüz lira verdiğim telefon kasarsa üzülürüm o yüzden HTC tercih edeceğim sanırsam.Buradan söyleyeyim yine iphone almayacaksanız android düşünüyorsanız kamera olarak htc s7 den daha yüksek puan almış teleofon + olarak kendi arayüzü sade ve hızlı + Ses kalitesi zaten tartışılmaz.Ek olarak htc 10 da USB Type-C v3.1 var s7 de ise 2.0 buda hayli avantajlı durum.Aralarında 150-200 tl fark normal olsa gerek
Ya açıkcası tasarım ve uzun süreli kullanımı düşününce zaten HTC bana daha güzel geliyor ama S7 nin de arayüzü ve bazı yeni özellikleri(game launcher gibi) cazip geliyor.Ama bu kadar yüksek miktarlar verdikten sonra hele ki iostan geçen biri olarak donmayı geçtim kasılmaları bile kaldıramam.Bir yıl sonra ikibinbeşyüz lira verdiğim telefon kasarsa üzülürüm o yüzden HTC tercih edeceğim sanırsam.
htc 10 için de olumsuz şeyler söyleniyor.yani herkes telefonlar hakkında birşeyler söylüyorYa galiba ben HTC 10 alacağım herkes S7 nin daha doğrusu samsung ve touchwizin zamanla çöp olduğunu söylüyor.3-4 yılda bir telefon değiştiren biri olarak bu riski alamam
en fazla iki ay önce htc1o 3 bin tl civarındaydı şimdi 2550 tl.ama s7 iki aydır fiyatı pek düşmüyor.note 5 de aynı.sadece s7 edge nın fıyatı düştüSamsung telefonlar her zaman değer kaybeder. Dolar yükseldiğinde bile. Ancak Htc' nin o kadar düşme göstereceğini zannetmiyorum. Çünkü Htc 10 ile beraber iyi bir satış rakamı yakaladılar.
Baktılar böyle olmuyor 6s bile 3100'den çıkıp 2.750 seviyesine indi,HTC 10 3000 tl de kaldı haliyle satılmadı alacak olanlar 3000+ para verince daha Tanınmış markalar istiyorlar.Fiyat düşmeyince talep olmadı.htc 10 için de olumsuz şeyler söyleniyor.yani herkes telefonlar hakkında birşeyler söylüyor
arayüz nasıl zamanla çöp oluyor onu anlamadım?
HTC 10 fiyatı baktım 2.550 tl civarında.ne zaman düştü anlamadım? 1 yada 2 ay önce baktığımda 3 bin tl nın üzerindeydi.samsung telefonların fiyatları bu kadar düşmüyor