iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bugün alacağım diye heyecan basarken yine alamadık.

İkinci kez başka yere türkcelle sipariş cerdiğim yer aradı.

Elimizde 7 var ister misiniz dedi ya satmak mı istemiyorlar plusları
Sana şu kadar söyleyeyim türktelekom ile gorusseydin suan elinde istedigin olbilirdi simsiyah olsa bile

Kirsal kesimde yaşıyorum ve iphone 7 ile 7 plus deneyebildigim tek yer türk telekom tüm mağazalara baktım turkcell vodafone teknosa 4 tane turkcell var hepsinde sadece 7 var o da satmak için kapalı kutu satamamislarda turk telekom 2 tane getirmişti 7 den ikiside satildi

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar düz 7 alan varmı aranızda nasıllar memnunlarmı batarya görüntü kalitesi vs bize fikir açısından yardımcı olabilirler

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Speed test yaptırdım tam bilmiyorum yanımda nerden ne yaptırıcaksanız yaptırırım

a42a98a635953699ce660a705cf13acd.png

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Arkadaslar aynı soruları sorup durmayın sayfaları biraz gezin istediğiniz her bilgi deneyim edinen ben ve diğer arkadaşlar sayesinde bir tik ile sizlerle

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
ildock bilen bilir bilmeyen .com yapıp baksın adamlar proje için 15 bin dolar istediler kick de yardım sayfasında 125 bin dolar toplamış ve dock çeşitlerini artırmış helel olsun satışa sunulsada alsak

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Sana şu kadar söyleyeyim türktelekom ile gorusseydin suan elinde istedigin olbilirdi simsiyah olsa bile

Kirsal kesimde yaşıyorum ve iphone 7 ile 7 plus deneyebildigim tek yer türk telekom tüm mağazalara baktım turkcell vodafone teknosa 4 tane turkcell var hepsinde sadece 7 var o da satmak için kapalı kutu satamamislarda turk telekom 2 tane getirmişti 7 den ikiside satildi
Araştırdım fakat tekirdağda kalmamıştı plus malesef :/

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bugün alacağım diye heyecan basarken yine alamadık.

İkinci kez başka yere türkcelle sipariş cerdiğim yer aradı.

Elimizde 7 var ister misiniz dedi ya satmak mı istemiyorlar plusları

Ticarette sıkıntı var malasef. Peki şimdi ne olacak ne düşünüyorsun7 mi alacaksın 7 plus bekleyecek misin ?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
2 gün uzatıldı :D ben şimdi alcam yinede biter falan

ben mat black alcağım için üstleri ve yanları siyah olan şeffaf alıyom iyimi yapıyom :D
Bizde şans yokki olsa sen yinede al bak benim telefon gelmedi:D

Ticarette sıkıntı var malasef. Peki şimdi ne olacak ne düşünüyorsun7 mi alacaksın 7 plus bekleyecek misin ?
Tabikide furkan bekleyeceğim :D aylarca bekledim sen bana sabır verdin babam da sabır verdi @FoLLow verdi :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
32 gb hız testinde çok kötü ya 6s ten de kötü. Ayrıca ben istesem babam izin vermiyor almışken tam al diyor :D

o sadece 4k video da yazma hızı bu hızı göremeiyceksin bile hiç bir hız düşüşü yok yoksa. Ama aileden izin çıkmıyorsa onu bilemem :D

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
o sadece 4k video da yazma hızı bu hızı göremeiyceksin bile hiç bir hız düşüşü yok yoksa. Ama aileden izin çıkmıyorsa onu bilemem :D
İlk sipariş verdiğim yer abi 32 plus rose gold verelim dediler kabul ettim babama söyledim aradı iptal ettirdi yoksa kabul etseydim 13 eylül sabahı teslim almış olacaktım :D

Babam illa 128 alacaksın diyor :D

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
İlk sipariş verdiğim yer abi 32 plus rose gold verelim dediler kabul ettim babama söyledim aradı iptal ettirdi yoksa kabul etseydim 13 eylül sabahı teslim almış olacaktım :D

Babam illa 128 alacaksın diyor :D

Ole babaya can kurban ben kılıf icin para alamıyorum :D