Sabah akşam muhabbet yapa yapa benim çoğu mesajım bu başlıkta :ad
Araştırmak en iyisi

Sabah akşam muhabbet yapa yapa benim çoğu mesajım bu başlıkta :ad
Bugün alacağım diye heyecan basarken yine alamadık.Araştırmak en iyisi![]()
Sana şu kadar söyleyeyim türktelekom ile gorusseydin suan elinde istedigin olbilirdi simsiyah olsa bileBugün alacağım diye heyecan basarken yine alamadık.
İkinci kez başka yere türkcelle sipariş cerdiğim yer aradı.
Elimizde 7 var ister misiniz dedi ya satmak mı istemiyorlar plusları
Kardeşim pasemark yaptirSpeed test yaptırdım tam bilmiyorum yanımda nerden ne yaptırıcaksanız yaptırırım
![]()
Kardeşim pasemark yaptir
Araştırdım fakat tekirdağda kalmamıştı plus malesef :/Sana şu kadar söyleyeyim türktelekom ile gorusseydin suan elinde istedigin olbilirdi simsiyah olsa bile
Kirsal kesimde yaşıyorum ve iphone 7 ile 7 plus deneyebildigim tek yer türk telekom tüm mağazalara baktım turkcell vodafone teknosa 4 tane turkcell var hepsinde sadece 7 var o da satmak için kapalı kutu satamamislarda turk telekom 2 tane getirmişti 7 den ikiside satildi
Araştırdım fakat tekirdağda kalmamıştı plus malesef :/
Ya 7 nin arkası çok tipsiz geliyor bana tek kamera kafam kadar kameraSende taktın plusa inş bir an önce kavuşursun![]()
Sıkmıyorum tabi sonuçta teknoloji alet fakat ben 8 eylülde sipariş verdim ve bana dalga geçr. Gibi abi düşüğünü plus 32 verelim diyorlar@Apocalypse_ sağlık olsun acele etme ne olacak sıkıntı yok bende lg g3 e tabiyim nolmus sıkma canını
Ya 7 nin arkası çok tipsiz geliyor bana tek kamera kafam kadar kamera
Çift kameralı daha iyi![]()
İlk olanı al bak 20. Kaldı indirimin bitmesine SpigenLove yaz indirim kodunaiPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid bunda arkadaki çıkıntıyı masaya koyunca elinle tutmadan sabit kalıyor film falan izleyebiliyon
iPhone 7 Kılıf, Spigen Neo Hybrid Crystal buda diğeri sence hangisini alıyım
İlk olanı al bak 20. Kaldı indirimin bitmesine SpigenLove yaz indirim koduna
Bugün alacağım diye heyecan basarken yine alamadık.
İkinci kez başka yere türkcelle sipariş cerdiğim yer aradı.
Elimizde 7 var ister misiniz dedi ya satmak mı istemiyorlar plusları
Sıkmıyorum tabi sonuçta teknoloji alet fakat ben 8 eylülde sipariş verdim ve bana dalga geçr. Gibi abi düşüğünü plus 32 verelim diyorlar
Bizde şans yokki olsa sen yinede al bak benim telefon gelmedi2 gün uzatıldıben şimdi alcam yinede biter falan
ben mat black alcağım için üstleri ve yanları siyah olan şeffaf alıyom iyimi yapıyom![]()
Tabikide furkan bekleyeceğimTicarette sıkıntı var malasef. Peki şimdi ne olacak ne düşünüyorsun7 mi alacaksın 7 plus bekleyecek misin ?
32 gb hız testinde çok kötü ya 6s ten de kötü. Ayrıca ben istesem babam izin vermiyor almışken tam al diyor32gb da alınabilir hiç fena değil bence bir düşünmelisin
32 gb hız testinde çok kötü ya 6s ten de kötü. Ayrıca ben istesem babam izin vermiyor almışken tam al diyor![]()
Bizde şans yokki olsa sen yinede al bak benim telefon gelmedi
Tabikide furkan bekleyeceğimaylarca bekledim sen bana sabır verdin babam da sabır verdi @FoLLow verdi
![]()
İlk sipariş verdiğim yer abi 32 plus rose gold verelim dediler kabul ettim babama söyledim aradı iptal ettirdi yoksa kabul etseydim 13 eylül sabahı teslim almış olacaktımo sadece 4k video da yazma hızı bu hızı göremeiyceksin bile hiç bir hız düşüşü yok yoksa. Ama aileden izin çıkmıyorsa onu bilemem![]()
Sen ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsunBiz burdayız sürekli beraber bekliyoruz![]()
İlk sipariş verdiğim yer abi 32 plus rose gold verelim dediler kabul ettim babama söyledim aradı iptal ettirdi yoksa kabul etseydim 13 eylül sabahı teslim almış olacaktım
Babam illa 128 alacaksın diyor![]()