Google kaynak kodlarını final sürümü sunmadan önce yayınladı. Geliştiriciler bunda ağır davrandı ise bu elbette ki Google u bağlamaz. Size başka bir örnek vereyim. Cihazlarimizda volte desteği mevcut. Fakat bunu Vodafone hariç su an hiç bir operatör desteklemiyor. Nedeni diğer operatörlerin ağır kalması.Sıkıntı maalesef yine Google'da çünkü bu adamlar bu uygulamaları Google'ın uygulama marketinde yayınlıyorlar ve Google'ın yeni android sürümü yayınlamadan bu insanlarla kaynak paylaşıp uygulamaları yeni sürüme uygun hale getirmeleri konusunda uyarması gerekir.
İos'tan nefret ederim ama; siz hiç ios sürümü değiştiğinde uyumluluk yüzünden açılmayan program gördünüz mü?
Telefona hard reset at wipe data wipe cache, ve sonra kurulum yaparken yeni cihaz olarak kurulum yap (yedek falan yükleme) anında geliyor. Ben geçen sefer yedek hesabı kurduğum için gelmemiş.Güncelleme gelmedi 23:02 itibariyle artık psikopata bağladım yarım saatte bir kontrol edeceğim
Telefona hard reset at wipe data wipe cache, ve sonra kurulum yaparken yeni cihaz olarak kurulum yap (yedek falan yükleme) anında geliyor. Ben geçen sefer yedek hesabı kurduğum için gelmemiş.
O kadarına gerek yoktu. Google hizmetler çerçevesi ve google play hizmetleri verilerini temizleyip ardından telefonu kapatıp açın. Güncelleme gelecektir.Test edildi onaylandı
Telefonlarında silikon tabanlı ekran koruyucusu varsa yani kırılmaz cam dedikleri bir süre sonra o ekran koruyucusu sararıyor başıma geldi belki senin kide öyle bir şeydirbundan önce de 4g kullandım.bir sene sonunda ekran sarardı.şuı an telefon serviste.yaklaşık 3 aydır kullandığım gm5 plus ında ekranı sararmaya başladı.aynı durum sizlerde de mevcut mu? bir de merak ettiğim şey ekran neden sararır? aşırı ısınmaya bağlı olabilir mi?
App Store'da daha fazla uygulama var ve virüs içeren saçma sapan tek bir uygulama yokGoogle kaynak kodlarını final sürümü sunmadan önce yayınladı. Geliştiriciler bunda ağır davrandı ise bu elbette ki Google u bağlamaz. Size başka bir örnek vereyim. Cihazlarimizda volte desteği mevcut. Fakat bunu Vodafone hariç su an hiç bir operatör desteklemiyor. Nedeni diğer operatörlerin ağır kalması.
İOS ise kapalı bir işletim sistemi ve kaynak kodları hemen hiç değişmiyor. Ayrıca Android gibi uygulama bolluğu İOS ta mevcut değil.
Telefonlarında silikon tabanlı ekran koruyucusu varsa yani kırılmaz cam dedikleri bir süre sonra o ekran koruyucusu sararıyor başıma geldi belki senin kide öyle bir şeydir
mıknatıs veya benzeri manyetik bir alanda mısın ondanda olabiliyorekran koruyucusu da kullanmadım.iki telefonda böyle.bir daha da almayacağım gm
Nougat bi bana gelmedi herhalde![]()
Link2SD programını indir. Arama kısmına google yaz. Google hizmet çerçevesiyle google play hizmetlerinin içine girip verileri temizle. Ondan sonra telefonu kapatıp aç ve kontrol et güncellemeyi. Boş yere telefonunuza format atmayın ya yazık ciddenNougat bi bana gelmedi herhalde![]()
Tamam kardeşim Allah razı olsun dediğin programla yaptım oldu geldi 7.0. ohh bee sonundaLink2SD programını indir. Arama kısmına google yaz. Google hizmet çerçevesiyle google play hizmetlerinin içine girip verileri temizle. Ondan sonra telefonu kapatıp aç ve kontrol et güncellemeyi. Boş yere telefonunuza format atmayın ya yazık cidden![]()
Full wipe ne bilmiyorumFull wipe ile hard format at anında geliyor yeni telefon olarak kur hiç sorun kalmıyor.