BurakGürsu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yeni bir telefon almak istiyorum ve buna en uygun note 5 i görüyorum ama fiyati yüksek geliyor. Sorum şu : note 5 in fiyatı düşer mi ?
Samsung Türkiye garantili Note 5 leyin 2000 TL - 2500 TL bandında kalacagini düşünüyorum. Note 7 nin o fiyatlardan satılması için fiyatın yüksek tutulduğunu, aynı olayın Note 4 içinde geçerli olduğunu görüyorum.
Note 5 2000 TL bandında alınabilir bir kullanıcı olarak söylüyorum.
Piyasada Samsung Türkiye garantili note 5 2000 tl gibi bir fiyata zor da olsa bulunabiliyor.Şuanda aralık 2100-2400 aralığında genel olarak.Ama sizin belirlediğiniz fiyat nedir onu yazarsanı daha iyi yardımcı olabiliriz.Yeni bir telefon almak istiyorum ve buna en uygun note 5 i görüyorum ama fiyati yüksek geliyor. Sorum şu : note 5 in fiyatı düşer mi ?
note 4 ne zaman çıkmıştı ve fiyatı ne kadar dı ?Apple'dan sonra sıfır ve ikinci el piyasası en iyi üretici Samsung şu anda zaten. O aldığında senesi bitmeden piyasası ölen Samsung cihazı kalmadı resmen.
Note 4 ile sonrasına bakın Note 4 çıkalı 2 sene doldu hala 1500 bandından satılıyor.
Note 5 de bu kadar bile düşüş görmeyiz minimum 1700-1800 görür altını görmez bile. 2 sene sonrası için konuşuyorum. Şimdi 2000'den kolay kolay düşmez.
Sıfırı için konuşuyorum.
gittigidiyorda 1900 küsür tl civarlarında satan varPiyasada Samsung Türkiye garantili note 5 2000 tl gibi bir fiyata zor da olsa bulunabiliyor.Şuanda aralık 2100-2400 aralığında genel olarak.Ama sizin belirlediğiniz fiyat nedir onu yazarsanı daha iyi yardımcı olabiliriz.
note 4 ne zaman çıkmıştı ve fiyatı ne kadar dı ?
2300 liradannote 4 ne zaman çıkmıştı ve fiyatı ne kadar dı ?
iki sene olmuş.şuan fiyatı 1700-1800 tl civarında.iki senede fazla düşüş yaşamamış.note 5 de heralde 1 sene falan olmuşturv e şuan 2000 tl civarlarında.note 7 de şuan 3600 tl civarlarında olduğunu varsayarsak 2 sene sonra en fazla 3000-3200 tlye falan düşecektirÇıkış fiyatı Fiyatı 2299 TL , Türkiye' ye geliş tarihi Eylül 2014
peki ben bu note 5 telefonu şimdi alsam 2 sene sonra ikinci el olarak kaça satabilirim2300 liradan
2014 Eylül'ünde
Satışa sunulmuştu.
Şu anki fiyatı da malum 1800 lerde İnternette fiyatı zorlayarak 1600'e gelen bir cihaz.
Note 5 için umutlu olmaya gerek yok az çok belli ne kadar düşeceği fiyatı. Şu an zaten 2000 - 2100 arası ve ithalat ile 1900 lerde bulunuyor. Daha da ancak 2 senesini doldurunca biraz daha iner fiyatı.
Dediğim gibi Samsung fiyat anlamında artık kolay kolay düşmeyen bir sıfır ikinci el piyasasına çevirdi işi.
2 sene önce 2200den girdinote 4 ne zaman çıkmıştı ve fiyatı ne kadar dı ?
1300 1400 fazlası zor şuan note 4 ikinci el piyasası da öyle belki samsung piyasası düzelince 1600 e kadar anca daha yükseği zorpeki ben bu note 5 telefonu şimdi alsam 2 sene sonra ikinci el olarak kaça satabilirim![]()
Oraya güvenmiyorum ben.gittigidiyorda 1900 küsür tl civarlarında satan var
1300 tl belki.peki ben bu note 5 telefonu şimdi alsam 2 sene sonra ikinci el olarak kaça satabilirim![]()
Note 5 2700 tl den girdi ve piyasada 2000 tl ye samsung Türkiye garantili var.700 tl ciddi bir düşüş.2300 liradan
2014 Eylül'ünde
Satışa sunulmuştu.
Şu anki fiyatı da malum 1800 lerde İnternette fiyatı zorlayarak 1600'e gelen bir cihaz.
Note 5 için umutlu olmaya gerek yok az çok belli ne kadar düşeceği fiyatı. Şu an zaten 2000 - 2100 arası ve ithalat ile 1900 lerde bulunuyor. Daha da ancak 2 senesini doldurunca biraz daha iner fiyatı.
Dediğim gibi Samsung fiyat anlamında artık kolay kolay düşmeyen bir sıfır ikinci el piyasasına çevirdi işi.
o kadar para ederse iyi valla.genelde sıfırdan ikinci ele düştüğünde 1 gün bile olsa fiyatlar yarı yarıya düşüyor1300 tl belki.
bir tane o civarda satıcı gördüm %100 olumlu puan almış.oy verenler acaba boot falan mı?Oraya güvenmiyorum ben.
2 sene kullanılmış telefon o kadar para ederse yine iyi.benim 4 senelik telefonuma bir kuruş veren olmuyor1300 1400 fazlası zor şuan note 4 ikinci el piyasası da öyle belki samsung piyasası düzelince 1600 e kadar anca daha yükseği zor
İphone ler ve note serisi para ediyor ama ben biraz fazla atmış olabildik 1200 1300 tutar temiz kullanırsan2 sene kullanılmış telefon o kadar para ederse yine iyi.benim 4 senelik telefonuma bir kuruş veren olmuyor![]()
Gidin sorun bir esnafa öğrenin gerçekler acıdır.O kadar da değil![]()
Hiç öyle sitelerden alışveriş yapmadım şuana kadar.Ben alacağım cihazı görüp alıyorum genelde.Orada açıyorum sağını solunu kontrol ederek alıyorum.Mesela ilk iphone num sim kart okumuyordu.Adamın gözünün önünde açtığım için sıkıntı olmadan sıfırını verdi.İnternetten alsam kullanıcı hatası diyecekler veya siz bozmuşsunuz diyecekler.O yüzden güvenmiyorum.Benim kendi fikrim güveniyorsanız alabilirsiniz.bir tane o civarda satıcı gördüm %100 olumlu puan almış.oy verenler acaba boot falan mı?
Gidin sorun bir esnafa öğrenin gerçekler acıdır.![]()