Sony Xperia Z3 Plus & Huawei p9

Squeeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

onurduyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözüm kapalı p9 derim z3+ göründüğü gibi dayanıklı bir telefon değil ve arka camı bir defa kırılırsa daha toparlayamazsın hem ön kamerasında akşam pixelleri saymak mümkün bunun yanında p9da olan parmak izi tarayıcı daha gelişmiş işlemci v.s her türlü p9un üstün olduğunu gösteriyor bende z3+ kullanıcısıydım sana tavsiyem z3+ alma çok pişman olurusun

Squeeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözüm kapalı p9 derim z3+ göründüğü gibi dayanıklı bir telefon değil ve arka camı bir defa kırılırsa daha toparlayamazsın hem ön kamerasında akşam pixelleri saymak mümkün bunun yanında p9da olan parmak izi tarayıcı daha gelişmiş işlemci v.s her türlü p9un üstün olduğunu gösteriyor bende z3+ kullanıcısıydım sana tavsiyem z3+ alma çok pişman olurusun
Aslında güzel telefon gibi geldi bana şimdi hangi telefonu kullanıyorsunuz ?

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Tabii ki p9. p9 un bir amiral gemisi olduğunu unutma. seni çok daha tatmin edecektir her açıdan.

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Nasıl bir güncellemeden söz ediyorsun pekii? Bu arada telefon çıkalı 1 yıl 3 ay oldu ortalama android 7 yi aldığı zaman güncellemeyi kesecektir ben sadece söyleyeyim. Nasıl bir güncelleme bekliyorsun? Kamera tarafında falan mı?

Squeeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir güncellemeden söz ediyorsun pekii? Bu arada telefon çıkalı 1 yıl 3 ay oldu ortalama android 7 yi aldığı zaman güncellemeyi kesecektir ben sadece söyleyeyim. Nasıl bir güncelleme bekliyorsun? Kamera tarafında falan mı?
android güncellemesi ve huawei p9 un video çekerken kasması benim canımı sıktı

M

Murat Burç

SDN Okuru
iyi hoşta p9 grafik konusunda z3+ kadar başarılı olabilecek mi az limitleri zorla z5 al keyfine bak

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kim demiş ki Sony N ile Z3+'ın biletini keser diye.

Tabi bu iki cihaz arasında alınması gereken P9. Çünkü ilk recize S810 ısınıyordu hala. Ama Z5 serisini süsleyen S810 bir nebze daha iyi ısınma konusunda.

Sony'nin güncelleme politikasına çamur atanlar şu yazdığımı okurlarsa sevinirim.

Ama şu Z3 var ya S801li. Hani Z serisinin en sevilen telefonu. İşte o Android Nougat test telefonu seçildi bir de X Performance var bu kategoride. Ki ilk Z3 seçildi. Daha Nexus ve Android One cihazları harici kullanıcısı bulunmayan bir güncellemeyi Sony eski sadık kullanıcıları ile paylaşmış oldu. Büyük ihtimal G3 ile M8 alamayacak bile N'yi. Sony ise test cihazı olarak kullanıcısı daha fazla diye Z3'ü seçiyor. Eleştirecekseniz de mantıklı cümlelerle eleştirin lütfen.

Sony'nin tercih edilecek 3 şeyi kaldı zaten Walkman ve Trackid uygulaması - Pil optimizasyonu ve Stamina - Güncelleme Politikası

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
z3+ kullanıyordum satıp p9'a geçtim. dünyada verilebilecek ne muhteşem kararı verdiğimi düşünüyorum.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Donanım olarak tabiki P9 fakat öylebir sar değeri var ki Z3+ demek zorunda kalıyorum üzerine az daha koy al Z5 derim.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
M4 Aqua'ya bile 6.0.1 geldi.Güvenlik güncellemeleride gelmeye devam ediyor.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Z3+ nın nelerinden memnun kalmadınız ?
2 adet uygulamaya girip çıkınca p9'da öğlen vakti 1 saat 3g ve gps açık pokemon oynadığımda oluşan ısınmanın 3 katı ısınması beni delirtiyordu ve bu ısınma da doğal olarak performans kaybına yol açıyordu. kamera ısınınca kendini kapatıyor ve video çekiminde fullhd 60fps'de mesela videoda takılmalar kaymalar oluyodu ısındığı için. fazla uzun süre de çekemiyordunuz tabi ısınınca kapandığı için. he çok mu video çeken insanım. değilim. ama 2 adet sosyal medya uygulamasına gir çık yapınca oluşan gereksiz fazla ısı ayrıca bataryanın da çabuk bitmesine sebep ooluyordu. oyun oynamasam en yoğun kullanımda 3.5 saat ekran süresi alırken p9'da deli gibi oyun oynasam ve çok yoğun kullansam 4.5 saat ekran alıyorum. normal kullansam daha da artıyo bu süre.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2 adet uygulamaya girip çıkınca p9'da öğlen vakti 1 saat 3g ve gps açık pokemon oynadığımda oluşan ısınmanın 3 katı ısınması beni delirtiyordu ve bu ısınma da doğal olarak performans kaybına yol açıyordu. kamera ısınınca kendini kapatıyor ve video çekiminde fullhd 60fps'de mesela videoda takılmalar kaymalar oluyodu ısındığı için. fazla uzun süre de çekemiyordunuz tabi ısınınca kapandığı için. he çok mu video çeken insanım. değilim. ama 2 adet sosyal medya uygulamasına gir çık yapınca oluşan gereksiz fazla ısı ayrıca bataryanın da çabuk bitmesine sebep ooluyordu. oyun oynamasam en yoğun kullanımda 3.5 saat ekran süresi alırken p9'da deli gibi oyun oynasam ve çok yoğun kullansam 4.5 saat ekran alıyorum. normal kullansam daha da artıyo bu süre.
Video çekimi ve snapchat performansını nasıl buldun?