Aslında güzel telefon gibi geldi bana şimdi hangi telefonu kullanıyorsunuz ?Gözüm kapalı p9 derim z3+ göründüğü gibi dayanıklı bir telefon değil ve arka camı bir defa kırılırsa daha toparlayamazsın hem ön kamerasında akşam pixelleri saymak mümkün bunun yanında p9da olan parmak izi tarayıcı daha gelişmiş işlemci v.s her türlü p9un üstün olduğunu gösteriyor bende z3+ kullanıcısıydım sana tavsiyem z3+ alma çok pişman olurusun
Z3+Arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
Bence yanlış bir karar bu saatten sonra ama tabii ki senin tercihin. Şimdiden hayırlı olsun.galiba bugun alıcam z3+yı
güncelemeleri sıkıntı onundaKesinlikle huawei p9
gerçekten z3+ ın daha ne kadar güncelleme alacağına inanıyorsun?güncelemeleri sıkıntı onunda
huawei nin facebook sayfasında herangi bir gönderin altında bunu görmek mümkün herkez isyan edercesine şikayet ediyor . çoğu site z3+nın alacağını söylüyorEmin ol güncelleme konusunda p9 daha iyi olacaktır
android güncellemesi ve huawei p9 un video çekerken kasması benim canımı sıktıNasıl bir güncellemeden söz ediyorsun pekii? Bu arada telefon çıkalı 1 yıl 3 ay oldu ortalama android 7 yi aldığı zaman güncellemeyi kesecektir ben sadece söyleyeyim. Nasıl bir güncelleme bekliyorsun? Kamera tarafında falan mı?
P9'un grafikle ilgili sıkıntısı mı varmış? Ben görmedim de.iyi hoşta p9 grafik konusunda z3+ kadar başarılı olabilecek mi az limitleri zorla z5 al keyfine bak
Sıkıntısı var demedim 810un grafik birimi daha sağlam gözüküyor dedim.Benim bildiğim öyleP9'un grafikle ilgili sıkıntısı mı varmış? Ben görmedim de.
Z3+ nın nelerinden memnun kalmadınız ?z3+ kullanıyordum satıp p9'a geçtim. dünyada verilebilecek ne muhteşem kararı verdiğimi düşünüyorum.
2 adet uygulamaya girip çıkınca p9'da öğlen vakti 1 saat 3g ve gps açık pokemon oynadığımda oluşan ısınmanın 3 katı ısınması beni delirtiyordu ve bu ısınma da doğal olarak performans kaybına yol açıyordu. kamera ısınınca kendini kapatıyor ve video çekiminde fullhd 60fps'de mesela videoda takılmalar kaymalar oluyodu ısındığı için. fazla uzun süre de çekemiyordunuz tabi ısınınca kapandığı için. he çok mu video çeken insanım. değilim. ama 2 adet sosyal medya uygulamasına gir çık yapınca oluşan gereksiz fazla ısı ayrıca bataryanın da çabuk bitmesine sebep ooluyordu. oyun oynamasam en yoğun kullanımda 3.5 saat ekran süresi alırken p9'da deli gibi oyun oynasam ve çok yoğun kullansam 4.5 saat ekran alıyorum. normal kullansam daha da artıyo bu süre.Z3+ nın nelerinden memnun kalmadınız ?
Video çekimi ve snapchat performansını nasıl buldun?2 adet uygulamaya girip çıkınca p9'da öğlen vakti 1 saat 3g ve gps açık pokemon oynadığımda oluşan ısınmanın 3 katı ısınması beni delirtiyordu ve bu ısınma da doğal olarak performans kaybına yol açıyordu. kamera ısınınca kendini kapatıyor ve video çekiminde fullhd 60fps'de mesela videoda takılmalar kaymalar oluyodu ısındığı için. fazla uzun süre de çekemiyordunuz tabi ısınınca kapandığı için. he çok mu video çeken insanım. değilim. ama 2 adet sosyal medya uygulamasına gir çık yapınca oluşan gereksiz fazla ısı ayrıca bataryanın da çabuk bitmesine sebep ooluyordu. oyun oynamasam en yoğun kullanımda 3.5 saat ekran süresi alırken p9'da deli gibi oyun oynasam ve çok yoğun kullansam 4.5 saat ekran alıyorum. normal kullansam daha da artıyo bu süre.
snapchat hisilicon işlemci ile veya artık emui arayüzle ya da leica camera ile uyumlu değil sanırım video çekimi ağır çekim gibi oluyor ama kameranın normal video çekimi gayet tatmin edici yeterli buluyorum.Video çekimi ve snapchat performansını nasıl buldun?