Windows 10 "otomatik onarim" sorunu

Batuhan Yigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi bilgisayari actigimda otomatik onarim yapiyor ve bilgisayarinizi düzgün başlatılmadı hatası alıyorum burada geliştirici seçeneklere tıklayıp bilgisayarı sıfırlamam lazim ama mouse çalışmıyor biosda çalışıyor
Screenshot_2016-08-10-23-57-10.png

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
W7 kullanıyorum ve onarım yapacaksa iki seçenek geliyor. Onarım yap veya bilgisayarı normal olarak başlat diye. Sende öyle bir şey gelmiyor mu?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
W10 da sıfırlama ve onarım işlemi sıkıntılı elinizde format usb si varsa onu takıp onarmayı deneyin birde benzeri başıma geldi temiz format atmak zorunda kaldım tavsiyem formattan sonra sistem yedekleme noktasından sistem görüntüsü oluşturun sistem çökerse burdan geri alırsınız.

Batuhan Yigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam format attim 30 dakikadir hazırlanıyor da bekliyorum normalmi ?

Batuhan Yigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
W7 kullanıyorum ve onarım yapacaksa iki seçenek geliyor. Onarım yap veya bilgisayarı normal olarak başlat diye. Sende öyle bir şey gelmiyor mu?
Hocam normal baslat dedigimde ayni yere atiyodu format attim cd ile hazırlanıyorda bekliyorum şuan 30 dakikadir.

Batuhan Yigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam hallettim hazirlaniyor ekraninda cmd yi actim gorev yoneticisini actim cpu ya bastim %99 du gorevi sonlandir dedim acildi simdi kuruyorum yardim etmeye calistiginiz icin çok teşekkürler :)