TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Bence iPhone almak çok saçma ömrüm boyunca alacağımıda sanmıyorum hatta telefon alacakken iPhone almayı düşünmedim bile . Hiç özelliği yok her şey kısıtlı bluetooth tan tutta .Dostum Güncelleme Desteği, Stabilite = İos Yıllardır İos kullanıyorum bir iki sorun dışında hiç sorun yaşamadım. O sorunlarda hemen güncellemeler ile çözüme kavuştu.![]()
500 - 1000 TL fazla para veriyosun .
Güncelleme desteğine karşı çıkmıyorum ama mantıksız ayrıca iPhone lar hep kamera yönünden geriden geliyor . (Düşük ışıkta)
Daha manuel mod yok .
Ayrıca hız olarak ta Android yetişti ne farkı kaldı ki Android artık kasmıyor .
Ben G2 kullandım ve V10 kullandım . G2 yi Android 5.1.1 ve 6 ile kullanırken hiç sorun yaşamadım (5.0.2 çok buggy) , ve V10 kullanıyorum ve şu ana kadar 0.1 saniye bile kasıldığını tökezlediğini ve hata verdiğini hatırlamıyorum .
Siz artık hangi ucuz telefonu alıpta androide laf atıyosanız alın iPhone fiyatında olanları .
Ayrıca Samsung Galaxy S2 (5.1.1 yüklü) iPhone 4S den daha hızlı çalışıyor . Videolarıda var .
Kısacası herkeste kalıplaşmış bir şey var Android yavaş android stabilitesiz , iOS stabil güvenli . Ben bunu her zaman saçma buldum .
Güncellemeye diyecek lafım yok inşallah iPhone 6 lar 6S ler bir gün yavaşlamaz.
Not : yanlış anlamayın öfkeli gibi yazmışım fikirlerimi böyle belirtmeyi uygun gördüm .