Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dostum Güncelleme Desteği, Stabilite = İos Yıllardır İos kullanıyorum bir iki sorun dışında hiç sorun yaşamadım. O sorunlarda hemen güncellemeler ile çözüme kavuştu. :)
Bence iPhone almak çok saçma ömrüm boyunca alacağımıda sanmıyorum hatta telefon alacakken iPhone almayı düşünmedim bile . Hiç özelliği yok her şey kısıtlı bluetooth tan tutta .

500 - 1000 TL fazla para veriyosun .

Güncelleme desteğine karşı çıkmıyorum ama mantıksız ayrıca iPhone lar hep kamera yönünden geriden geliyor . (Düşük ışıkta)

Daha manuel mod yok .

Ayrıca hız olarak ta Android yetişti ne farkı kaldı ki Android artık kasmıyor .

Ben G2 kullandım ve V10 kullandım . G2 yi Android 5.1.1 ve 6 ile kullanırken hiç sorun yaşamadım (5.0.2 çok buggy) , ve V10 kullanıyorum ve şu ana kadar 0.1 saniye bile kasıldığını tökezlediğini ve hata verdiğini hatırlamıyorum .

Siz artık hangi ucuz telefonu alıpta androide laf atıyosanız alın iPhone fiyatında olanları .

Ayrıca Samsung Galaxy S2 (5.1.1 yüklü) iPhone 4S den daha hızlı çalışıyor . Videolarıda var .

Kısacası herkeste kalıplaşmış bir şey var Android yavaş android stabilitesiz , iOS stabil güvenli . Ben bunu her zaman saçma buldum .

Güncellemeye diyecek lafım yok inşallah iPhone 6 lar 6S ler bir gün yavaşlamaz.

Not : yanlış anlamayın öfkeli gibi yazmışım fikirlerimi böyle belirtmeyi uygun gördüm .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bence iPhone almak çok saçma ömrüm boyunca alacağımıda sanmıyorum hatta telefon alacakken iPhone almayı düşünmedim bile . Hiç özelliği yok her şey kısıtlı bluetooth tan tutta .

Güncelleme desteğine karşı çıkmıyorum ama mantıksız ayrıca iPhone lar hep kamera yönünden geriden geliyor . (Düşük ışıkta)

Daha manuel mod yok .

Ben G2 kullandım ve V10 kullandım . G2 yi Android 5.1.1 ve 6 ile kullanırken hiç sorun yaşamadım (5.0.2 çok buggy) , ve V10 kullanıyorum ve şu ana kadar 0.1 saniye bile kasıldığını tökezlediğini ve hata verdiğini hatırlamıyorum .

Siz artık hangi ucuz telefonu alıpta androide laf atıyosanız alın iPhone fiyatında olanları .

Ayrıca Samsung Galaxy S2 (5.1.1 yüklü) iPhone 4S den daha hızlı çalışıyor . Videolarıda var .

Kısacası herkeste kalıplaşmış bir şey var Android yavaş android stabilitesiz , iOS stabil güvenli . Ben bunu her zaman saçma buldum .

Not : yanlış anlamayın öfkeli gibi yazmışım fikirlerimi böyle belirtmeyi uygun gördüm .
6 ların en fazla bir senesi daha var.
Arkadasimda var 6s inde kastıgini 6 yida gordum:)
3000 tl para ver hic kasmayan tel diye kastıgına şahit ol.
Çünkü hic hata yapmaz hatasız kul edası ile alıyorlar.
Herkes istediğini kullansın. Ama doğruları soylesin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uber elini çabuk tutmuş, sanırım hiti en yüksek konu olmağa aday . Lakin ben hevesimi sanırım bi yıl daha ertelemek zorunda kalacağım. Çünkü beklentilerimi karşılamadılar. note4'ümle beraberliğimiz bir yıl daha, hatta belki iki yıl daha süreceğe benziyor.
Aynen, kalemli S7 Edge olmuş.

Note 4 ile devam etmek daha mantıklı. Note serisini düzenli takip eden babam, Note 5'i almamıştı, muhtemelen o da almaz Note 7'yi..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
6 ların en fazla bir senesi daha var.
Arkadasimda var 6s inde kastıgini 6 yida gordum:)
3000 tl para ver hic kasmayan tel diye kastıgına şahit ol.
Çünkü hic hata yapmaz hatasız kul edası ile alıyorlar.
Herkes istediğini kullansın. Ama doğruları soylesin
Aynen :) benim sözüm 500 TL lik android telefon alıp sonra 3000 tl yi Apple a verip iPhone alıp android kasıyor diyenlere .

Şuan 700 TL lik android telefonlar bile çok nadir kasıyor .

Annemde GMD 4G var sadece FPS düşmesi yaşıyorum ama takılmıyor bir hata vermiyor .

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
4 yillik s3 son sürüm androidde (6.0.1) akıyor. Hadi bakalim aynisini iphonede yap noluyor? Klavyede yazi yazarken kasmiyormu bi bak. 2 dkda açılmıyor mu bi bak bakalım.
Bu desteği sana Samsung şirketi mi veriyor sen kendin mi bu yazılımı yüklüyorsun ?

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Daha manuel mod yok .

Bugün android bir cihaz alırsam bu Note 7 olur çünkü gerçekten fark yaratan bir cihaz. Ama şunu da belirtmeliyim ki şuanda çok azda olsa stabilite konusunda ios 1 numara. Bununla beraber sizden bir çok şey için izin istemeyen bir işletim sistemi. Bluetooth konusunda da whatsapp, viber vb. sosyal medya hesaplarından herşeyi gönderebiliyoruz. Ama micro sd kart'ın olmaması, hızlı şarj özelliğinin olmaması, su geçirmeme özelliğinin olmaması eksiklik sayılabilir. Sonuç olarak mükemmel herkese hitap eden bir işletim sistemi yok olamazda. Tamamen tercih meselesi.:) Bunu bu akşam iphone 6s plus 64 gb ekranı kırmış biri olarak söylüyorum.:)

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Note 7 fiyatina 2 tane xiaomi mi 5 alınır üste de aksesuarlar için para kalır. Benden demesi telefonda sınırınız en fazla 1500 tl olsun gerisi gereksiz pahalilik teşvik olur bunlara.
Haklısın da nerede satılıyor Mi5? Siyah olanı bulamadım ben. Ayrıca arayüz Çinceymiş sanırım. Siyahı güvenilir bir yer satıyorsa 5 dk durmam. Gayet şık bir cihaz.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılacağım gibi. yaklaşık 5 senedir İphone 5 kullanıyorum ama android de kullanmak istiyorum. Aklımda nexus cihazlar var fakat türkiye de satılmıyor. O yüzden bu işin bana göre en iyilerinden olan note serisine geçiş yapacağım. Fakat almalı mıyım ya da daha eski telefonlara mı bakmalıyım. Kaldı ki telefon hastası bir insan değilim ben. En kötü 3 bilemedin 4 sene kullanıyorum. Eğer sıkıntı cıkartırsa değiştiriyorum telefonu. Yoksa yine devam ediyorum. Ne diyorsnuz, ne öneriyorsunuz bu kardeşinize :))

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılacağım gibi. yaklaşık 5 senedir İphone 5 kullanıyorum ama android de kullanmak istiyorum. Aklımda nexus cihazlar var fakat türkiye de satılmıyor. O yüzden bu işin bana göre en iyilerinden olan note serisine geçiş yapacağım. Fakat almalı mıyım ya da daha eski telefonlara mı bakmalıyım. Kaldı ki telefon hastası bir insan değilim ben. En kötü 3 bilemedin 4 sene kullanıyorum. Eğer sıkıntı cıkartırsa değiştiriyorum telefonu. Yoksa yine devam ediyorum. Ne diyorsnuz, ne öneriyorsunuz bu kardeşinize :))
İncelemeleri bekle derim. Bekleyebilirsen UKT(Uzun Kullanım Testi)' yi bekle. O kadar uzun süre kullanıyorsan biraz bekle bence. İlk serilerde sorun olma ihtimaline karşı önlem almış olursun ve de telefon nedir ne değildir anlarsın. Şimdilik acele etme.

Son düzenleme:

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
3500 aslında yine bir akıllı telefon için pahalı fakat ülkemiz de % 50 vergi ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor bize. Devlet'in buna el atması lazım diyeceğim ama Devlet satan adamlardan daha fazla kar ediyor :) Ama konumuza dönecek olursak sanki ben de 4000 diye gördüm hepsiburada da

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Sabah hepsi buradada 3999 tl idi. Eger fiyat dusuk olursa paranin fazlasi iade, yuksek olursa fark alinmicak yaziyordu. 30 agustos teslimli

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Seneye s8 tanıtıldıktan sonra nisan mayıs ayı gibi alınabilir ve çok daha mantıklı olur.

Güzel ve albenili bir cihaz olmuş ama en pahalı (marka değeri vs de işin içine girerse) 2800-3000 eder.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bana göre en güzel note serisi telefon hala note 4. Donanım olarak çok üzerinde değil note 5 ve note 7. Özellikle note 7'nin daha üst düzey donanımla gelmesi gerekirdi bir çok kişi hayal kırıklığı yaşıyor. Samsung bugün eleştirdiği diğer firmaların telefonlarının özelliklerini bir bakmışsınız yarın kendine kopyalayıvermiş. Başka firmalarla dalga geçmek yerine öncü firma olmak yolunda ilerlese keşke, böyle giderse kendileri dalga geçilecek konuma düşecekler... Çok sevsemde note serisinden vazgeçeceğim bu gidişle :/

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
3.999 liste fiyatı demiş Hepsiburada. Ya milleti indirimli diye kandırmaya çalışıyorlar ya da Samsung fiyatta işi iyice abarttı.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bunu alacağınıza 2 adet ithalatçı note 5 alın hb dan.Birini kullanın öbürünü de birine hediye edin gönlünü alın.Önerim şimdilik bu.

büçç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldiginiz gunden beri bozuksa servise verip degisim yaptirabilirdiniz.Aldigim note 4 sorunlu cikinca degisim yapmislardi.
malesef 45 iş günü telefonsuz kalacağımı söylediler ve 45 gün içerisinde ne sonuç çıkacağına dair bilgileri yokmuş.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
zaten ben düşünemedim hiç servise vermeyi haklısınız. tee Allahım ya :D bi sorun ki servise gitttiğinizde ne dediler

Agresif olmanızı gerektiren bir durum yok burada kimse zihin okuma gücüne sahip değil 30 il günü dolan cihazlarda ücret iadesi alma hakkınız var. Bunu forum da araştırıp detaylı bir şekilde öğrenebilirdiniz. Hatta bu durumda fatura tutarını alıp daha ucuz şekilde tekrar alırsanız kara geçersiniz 45 gün beklemek zorunda değilsiniz yani

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
zaten ben düşünemedim hiç servise vermeyi haklısınız. tee Allahım ya :D bi sorun ki servise gitttiğinizde ne dediler
Onların ne dediği değil sizin ne duymak istediğiniz önemli. Burunlarından getirrim. Elimdeki note5 i ücret iadesi aldığım note 4 den sonra aldım. Sırf telefon arada bir kendi kendine restart atıyor diye. Sadecw uğraşmak lazım

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Onların ne dediği değil sizin ne duymak istediğiniz önemli. Burunlarından getirrim. Elimdeki note5 i ücret iadesi aldığım note 4 den sonra aldım. Sırf telefon arada bir kendi kendine restart atıyor diye. Sadecw uğraşmak lazım
Aynen bende note 4 ucret iadesi sonrasinda note 5 i aldim. Zaten 45 gun nedir ya. 30 gunde yenisini veriyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Her ne kadar Ram ve Batarya' da iddiaa edilenler kadar çıkmasa'da android tarafında en iyisi olmaya aday hatta En iyisi...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Her ne kadar Ram ve Batarya' da iddiaa edilenler kadar çıkmasa'da android tarafında en iyisi olmaya aday hatta En iyisi...
Evet suan oyle

1 ay sonra V20 ye tahtini birakir bence LG dersini iyi caliscak bidahaki ay .

V10 u Note 5 batarya ve islemciden aldi simdi o farklar olmayacak.