iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Amerika'da uygun fiyatlar. 64GB 6s 2380 liraya gelmişti. Apple store fiyatlarına bir de %9 gibi tax ekliyorlar.

king in the north

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar iphone 6s plus 16 gb siparisi verdim forumda yardimci olan arkadaslara tesekkurler world puanla birlikte bana 2800 e geldi , benim merak ettigim simdi 16 gb hafiza az ama iphone icloude ile 5gblik bir alan daha oluyormus buna sadece foto mu atabiliyoruz yoksa indirdigimiz film ve videolari muzikleri de atabiliyor muyuz , simdiden Teşekkürler

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Arkadaslar iphone 6s plus 16 gb siparisi verdim forumda yardimci olan arkadaslara tesekkurler world puanla birlikte bana 2800 e geldi , benim merak ettigim simdi 16 gb hafiza az ama iphone icloude ile 5gblik bir alan daha oluyormus buna sadece foto mu atabiliyoruz yoksa indirdigimiz film ve videolari muzikleri de atabiliyor muyuz , simdiden Teşekkürler

Benim bildiğim sadece video ve fotoğraf atabiliyorsun. Bende konu açmıştım 16gb yeterlimi diye. Eğer müzikler atılsa 1 dakika düşünmem 16 gb alırım ama sadece resim ve video

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ne alakası var, bak işte telefonu sadece oyun ve video için üretilmiş gibi görüyorsunuz, bunu gençliğine veriyorum.

Evet ben telefonda 4k video çekmiyorum çünkü gerektiğinde 5dMarkII kullanıyorum.

Oyunu küçücük ekranda oynamak yerine led ekranda mis gibi Ps4de oynuyorum.

Telefonu hava atmak için yada oyun oynamak için almıyoruz biz. İşimiz gereği yüksek performans gösteren mail ve fotoğraf trafiğinde hızdan ödün vermemesi gerekiyor.

Telefon yüksek performans olması bunu oyun oynamak için aldığımız anlamına gelmiyor güzel kardeşim.

evet çok haklısın telefondaki o denli güçlü grafik işlemci oyun için değilde sadece mail bakmak için fotoğraflar arası geçiş yapmak için koşmuş adamlar. Lansmanlarında bile oyunlardan örnekler veriliyor. Sen zaten sadece mail ve fotoğraflar arası geçiş de hızlı bi telefon istiyorsan orta segment çoğu telefon bu işleri çok rahat yapabilir boşuna 3 bin küsür verme. Banada gençliğine veriyorum diyip konsol oyunlarıyle mobil oyunlarını kıyaslamanda çok ironik olmuş :) bende 6s plus var ve senin düşüncen gibi hava atmak örneği vermişsin o düşünceyle almayı bırak öyle bir düşünce geçmesi bile aklımdan. Ben 4k video çekiyorum böyle bir özelliği varsa kullanırım. Benim arabamda keyyles go var varsa özelliği anahtarı kullanmam daha kapıları açarken neden kullanıyım böyle düşün ;) saygılar

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Evet arkadaşlar yorumları merak ediyorum.
Bu ilanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
IPHONE 6S 16GB SİLVER SIFIR
Sıfır Gümüş Apple iPhone 6S Cep Telefonu sahibinden.com'da - 280994370

İPHONE 6S 16 GB SIFIR APPLE STOR GARANTİLİ
Sıfır Altın Apple iPhone 6S Cep Telefonu sahibinden.com'da - 314171824

Bu ilanlar hakkında bizim burda telefoncu esnaf çok tanıdığımız var bu tarz böyle ucuz telefonlar hep kaçak olduğunu veya sıkıntılı olduğunu söylüyorlar birde jelatine bakma artık millet jelatşnlemeye başlamış kutuları

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
TRT vergisi geldikten sonra 300 tl üzerine binecek iPhone almak isteyen bir an önce alsın derim ya da trt vergili iphone 7 ti beklesin o da 3500 taban fiyatlı gelir.
Bu arada iPhone dan Facebook a girilmiyor sizde de böyle bir durum var mı

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
evet çok haklısın telefondaki o denli güçlü grafik işlemci oyun için değilde sadece mail bakmak için fotoğraflar arası geçiş yapmak için koşmuş adamlar. Lansmanlarında bile oyunlardan örnekler veriliyor. Sen zaten sadece mail ve fotoğraflar arası geçiş de hızlı bi telefon istiyorsan orta segment çoğu telefon bu işleri çok rahat yapabilir boşuna 3 bin küsür verme. Banada gençliğine veriyorum diyip konsol oyunlarıyle mobil oyunlarını kıyaslamanda çok ironik olmuş :) bende 6s plus var ve senin düşüncen gibi hava atmak örneği vermişsin o düşünceyle almayı bırak öyle bir düşünce geçmesi bile aklımdan. Ben 4k video çekiyorum böyle bir özelliği varsa kullanırım. Benim arabamda keyyles go var varsa özelliği anahtarı kullanmam daha kapıları açarken neden kullanıyım böyle düşün ;) saygılar

Senin mantığına göre telefonda ne özellik varsa kullanmak zorundayız öyle mi ? Yoksa kınıyolar mı bizi :)

Hayatınızda nasıl bi iş trafiği bilemiyorum. Ancak benim mail ve fotoğraf olarak bahsettiğim günde 500 ve üzeri mail. Ayrıca bu mailler yazı olarak deil ekli geliyorsa ve bu ekler coreldraw ve cad harici açamıyorsanız, bunu taşıyabilecek kapasite orta segmentte biraz zor bulursunuz. :)

Emin olun elimdeki 16GB ile sizden daha fazla telefonun hızından ve performansından faydalanıyorum...

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
TRT vergisi geldikten sonra 300 tl üzerine binecek iPhone almak isteyen bir an önce alsın derim ya da trt vergili iphone 7 ti beklesin o da 3500 taban fiyatlı gelir.
Bu arada iPhone dan Facebook a girilmiyor sizde de böyle bir durum var mı

%6 lık vergi artışı olacak bu artış giydirmeler ile %10-12 leri mutlaka görecektir.

Örneği şu anda 2.900 TL'ye satılan bi iphone 290 TL zam görerek 3190 seviyelerine çıkması çok muhtemel.

Facebook konusuna gelince, yayın yasağı nedeni ile sosyal medya kullanılmıyor, internet hızıda düşürüldü.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Zaten bu ülkede akıllı telefon alan insanlar ve alkol içen insanlar olmasa, ülke vergi toplayamayıp batacak :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu zam sadece iPhone ye değil tüm telefonlara gelecek.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Kamerayı açıyorum ekran böyle ... Bu aralar cok canımı sıkıyor bu telefon.

2015bb3022f6014b721ab4ba1fcc7a65.jpg

jemalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen hocam katılıyorum kendim kullanmasam neyse o beklmeme sürekleri imkansız o telefon şarj olmuş sürekli sadece 100 olmamış
aynen hocam katılıyorum kendim kullanmasam neyse o beklmeme sürekleri imkansız o telefon şarj olmuş sürekli sadece 100 olmamış

fişe takılmış olsa orada "Son tam dolduruluşdan sonra iPhone fişe takıldı." demesi gerekiyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
fişe takılmış olsa orada "Son tam dolduruluşdan sonra iPhone fişe takıldı." demesi gerekiyor.
Hayır her zaman yazmayabiliyor. Ayrıca tam aşağı indirmemiş de olabilir. Öyle yada böyle o süreler imkansız. O yüzden savunmanın mantığı yok.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
@Lazzz Bu videoyu izler misin ? Geçen gün bahsettiğin telefonlarda böyle olmasın. Neler yapıyorlar hayret edici :))

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Linki farklı atıyor, bu facebook sayfasından izleyebilirsin.

Happy Brains

82bb48b4900022c950fca310ea21bda8.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Linki farklı atıyor, bu facebook sayfasından izleyebilirsin.

Happy Brains

82bb48b4900022c950fca310ea21bda8.jpg

Geçen günkü cihazlar böyle değillerdir. Bana göre geçen günkü cihazlar apple cihaz sorunlu olduğu zaman eski cihazı bizden alıyor ya apple o cihazı tamir ediyor sıfırlıyor bizim ülkemizde kanun gereği böyle sıfırlanmış ürün satmak yasak olduğu için burada satamıyor ama satışın serbest olduğu yerlerde satıyor. O geçen günkü cihazlarda o yenilenmiş cihazlardandı bence.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Geçen günkü cihazlar böyle değillerdir. Bana göre geçen günkü cihazlar apple cihaz sorunlu olduğu zaman eski cihazı bizden alıyor ya apple o cihazı tamir ediyor sıfırlıyor bizim ülkemizde kanun gereği böyle sıfırlanmış ürün satmak yasak olduğu için burada satamıyor ama satışın serbest olduğu yerlerde satıyor. O geçen günkü cihazlarda o yenilenmiş cihazlardandı bence.

Olabilir, artık neye güveneceğiz bilmiyoruz. Ben her zaman bilinen büyük elektro marketleri tercih ediyorum, tabi yapmak istedikten sonra onlarda yapabilirler ama en azından daha güvenli olduğu kanısındayım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Olabilir, artık neye güveneceğiz bilmiyoruz. Ben her zaman bilinen büyük elektro marketleri tercih ediyorum, tabi yapmak istedikten sonra onlarda yapabilirler ama en azından daha güvenli olduğu kanısındayım.
Türkiye garantili ve faturalı aldıktan sonra problem çıkmaz.

king in the north

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben de 6s plus ile aranızdayım ilk gün 8sat ekran süresi aldım normal mi ikincisi söyle rahat müzik indirebileceğim bir site var mı şimdiden teşekkürler

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Arkadaşlar ben de 6s plus ile aranızdayım ilk gün 8sat ekran süresi aldım normal mi ikincisi söyle rahat müzik indirebileceğim bir site var mı şimdiden teşekkürler

Site olarak bilmem ama itunes, deezer, spotify gibi uygulamalardan müzik dinleyebilirsin.

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar s7 edge magduru oldum 20 gun once almistim başta her sey iyiydi ama sonra nasil olduysa anakarti arıza verdi ve servisle baya ugrastiktan sonra ucret iadesi aldım bir daha da bulasmam , simdi 6s 64 gb ile 6s plus 16 gb arasinda kaldim fiyatlari ayni sayılır sizce hangisini alayim , batarya konusunda ve kamera konusnda bir fark var mi , bir de 16gb kullanan arkadaslar hafiza dorunu yaşıyor mu degerli fikirleriniz icin simdiden teşekkürler
6s 16 gb kullanıyorum 7.5 gb boş yerim var şuan ama çok video çeken veya çok uygulama indirmiyorum orası sizin kullanımınıza kalmış bişey hayırlısı olsun .

AhmadBunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

O zaman , tarihi veya saati ileri almışsın , malum iphone'da saati ileri aldığınızda batarya kullanım oranlarıda ona göre ayarlanıyor

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
image.png
Beyler uyumadan önce 89 sarjım vardı kullanım tahminim 1 saat 40 dakikaydı şuan telefonu elime aldım sarj 54 ve kullanım 11 saat olmuş nedir bu ?