Hangisini almalıyım?

Hangisini almaliyim?

• Kullanılan toplam oy
    24

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaslar telefon alicamda.Kafam karisik.Hangisini aliyim.

Merhaba,

Bu listedeki en guclu, en iyi kamera ve ekran deneyimi sunan cihaz lg g4.

Not: Lg g4 almaya karar verirseniz, lg g4 kutusu üzerindeki seri numarasına bakın alırken. Seri numarası 600k.., 601k... ve üstü ile başlayan serilerden alın. 505k... ve 509k... arası serilerde bootloop sorunu mevcut.

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bu listedeki en guclu, en iyi kamera ve ekran deneyimi sunan cihaz lg g4.

Not: Lg g4 almaya karar verirseniz, lg g4 kutusu üzerindeki seri numarasına bakın alırken. Seri numarası 600k.., 601k... ve üstü ile başlayan serilerden alın. 505k... ve 509k... arası serilerde bootloop sorunu mevcut.
Peki gm 5 plus hakkinda ne.dusunuyon.lg g4 u pek dusunmuyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Peki gm 5 plus hakkinda ne.dusunuyon.lg g4 u pek dusunmuyorum.
Gm5plus 1000 tl bandinda onerdigim bir model. Oyun falan oynamiyorsan on numara is goruyor. Biraz pil performansi ortalamaymis onuda soyliyim. Gunlerce kullanmadim pil konusu icin. Kutu icerigi guzel, ekranini begendim, on kamerasini begendim, kasa malzemesi guzel, en hizli ve en guncel olma avantaji var. E daha ne olsun.

Ust seviye oyun oynayan bir kullaniciysan da asus zenfone 2 32gb al. Bu listedikelere gore cok daha guclu islemcisi.

Geriye kalan isler icin gm5plus guzeldir. Alinir.

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm5plus 1000 tl bandinda onerdigim bir model. Oyun falan oynamiyorsan on numara is goruyor. Biraz pil performansi ortalamaymis onuda soyliyim. Gunlerce kullanmadim pil konusu icin. Kutu icerigi guzel, ekranini begendim, on kamerasini begendim, kasa malzemesi guzel, en hizli ve en guncel olma avantaji var. E daha ne olsun.

Ust seviye oyun oynayan bir kullaniciysan da asus zenfone 2 32gb al. Bu listedikelere gore cok daha guclu islemcisi.

Geriye kalan isler icin gm5plus guzeldir. Alinir.
Oyun oynuyorum ama gunde en fazla 1 saat.Gm is gorur mu

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus zenfon 2 cok kalin ve kaba.Tasarimsal olarak begenmedim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Oyun oynuyorum ama gunde en fazla 1 saat.Gm is gorur mu

Oynadiginiz oyunlar ust seviye oyunlar ise ( real racibg 3, gta san andreas, modern combat 5, mortal combat x) yuksek fps'lerde oynatmaz. Anlik takilmalar, fps dususleri yasatabilir. Ama orta seviye veya giris seviyesi oyunlar oynuyorsaniz sorun olmaz.

Eger oyunda oynuyorsaniz bence g4'u daha da onemseyin cunku sd808 islemcisinin performansini bu listedeki hicbir urunden alamazsiniz.

Alternatif;

* Gm5plus urunune gore oyun performansi daha iyi olan reeder p10 urununun incelemesini izlemenizi tavsiye ederim. 720p ekran oldugu icin daha iyi oyun performansi verir. Oda 1100 tl civari bir cihaz.

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kardeş zaten o telefonlara baktında belli zaten hangisi daha iyi performanslı LG G4 yani bunu herkez bilir yani G4 varsa diğer telefonlara gerek yok

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
iyide G4 ün Bide Derisiz Olan Bir Verisyonu Var Onuda Kat Derim Bnce
ama rahat Reeder P10S ile kapışır hatta benim kararım Reeder P10S daha iyi gibi duruyor
Özellik olarak G4 ile P10S kıyaslanmaz Kamera-ekran-yazılım konusunda tokatlıyor p10s in tek artısı 3d touch ve kişiden kişiye değişebilen göze hoş gelen tasarım.

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
LG açıklama yaptı bu konuda deri için öldürmüyorlar öldürülmüş hayvanların derisini alıyorlar.
sonuçta deri yani ötesi yokki bunun lg böyle açıklama yapması çok yanlış neden dicek olursanız kaç milyon kişi bunu duyunca kaç tane hayvan öldürmüştür kim bilir gerçek deri aşırı ama çok aşırı saşma bişi o yüzden lg g4 e yanaşasım gelmiyor benim

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Özellik olarak G4 ile P10S kıyaslanmaz Kamera-ekran-yazılım konusunda tokatlıyor p10s in tek artısı 3d touch ve kişiden kişiye değişebilen göze hoş gelen tasarım.
Çok ezbere kısmen yüzeysel konuşuyorsun lg g4 çok gözünde büyütüyorsun biraz makul ol sakin ol çoğu cevaplarına bakıyorum çok keskin çok net konuşuyorsun sanırsın bu cihazları sen üretiyorsun p10 s f/p cihazı ayrıca usb type-c parmak izi sensörü 4 gb ram neresi g4 ü tokatlıyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Lg g4 vs reeder p10s kiyaslamasinda tasarim konusuna birsey diyemem zevkler ve renkler ama islemci salt gucu bakimindan g4 daha guclu bir cihaz. Reeder p10s 8xA53 cekirdekleri ile gelen bir cihaz. Lg g4 ise 4xA53 + 2xA57 cekirdekleri ile gelen. Simdi g4 6 cekirdekli oldugu icin daha zayif gibi gozukebilir ama durum oyle degil. Tekil cekirdek gucu asil gucu belirler. G4 guc gerektiren islerde a57 cekirdeklerini aciyor o zamanda her isin altindan kalkiyor. A57 cekirdekleri a53 cekirdeklerine gore cok cok daha guclu. O nedenle bu gucu ile daha onde performans konusunda g4. Ekran ve kamera konusunda hic kiyaslamayin bile cunku g4 bu konuda s7, s7 edge, g5, htc10 modelleri cikmadan once piyasanin en iyileri icinde ust siralardaydi. O nedenle bu fiyat bandindaki en iyi ekran ve kamera g4'de. P10s'e gore g4'unde eksileri var tabi. Kasasinin plastik olmasi, parmak izi sensorunun olmamasi bunlari eksi olarak gorebilirsiniz.

Ama reeder p10s bu fiyat bandinda cok guzel ozellikler sunan bir urun. Yabana atilmiycak tabikide. Bu noktada metal kasa sevenler bol ozellikler sevenler tabiki reeder p10s i dusunmeli. Guzel bir urun ben begendim. 4gb ram, parmak izi sensoru, usb type-c falan bunlar hoş.