Tekno kurt
Öğrenci
Arkadaslar telefon alicamda.Kafam karisik.Hangisini aliyim.
Arkadaslar telefon alicamda.Kafam karisik.Hangisini aliyim.
Peki gm 5 plus hakkinda ne.dusunuyon.lg g4 u pek dusunmuyorum.Merhaba,
Bu listedeki en guclu, en iyi kamera ve ekran deneyimi sunan cihaz lg g4.
Not: Lg g4 almaya karar verirseniz, lg g4 kutusu üzerindeki seri numarasına bakın alırken. Seri numarası 600k.., 601k... ve üstü ile başlayan serilerden alın. 505k... ve 509k... arası serilerde bootloop sorunu mevcut.
Gm5plus 1000 tl bandinda onerdigim bir model. Oyun falan oynamiyorsan on numara is goruyor. Biraz pil performansi ortalamaymis onuda soyliyim. Gunlerce kullanmadim pil konusu icin. Kutu icerigi guzel, ekranini begendim, on kamerasini begendim, kasa malzemesi guzel, en hizli ve en guncel olma avantaji var. E daha ne olsun.Peki gm 5 plus hakkinda ne.dusunuyon.lg g4 u pek dusunmuyorum.
Oyun oynuyorum ama gunde en fazla 1 saat.Gm is gorur muGm5plus 1000 tl bandinda onerdigim bir model. Oyun falan oynamiyorsan on numara is goruyor. Biraz pil performansi ortalamaymis onuda soyliyim. Gunlerce kullanmadim pil konusu icin. Kutu icerigi guzel, ekranini begendim, on kamerasini begendim, kasa malzemesi guzel, en hizli ve en guncel olma avantaji var. E daha ne olsun.
Ust seviye oyun oynayan bir kullaniciysan da asus zenfone 2 32gb al. Bu listedikelere gore cok daha guclu islemcisi.
Geriye kalan isler icin gm5plus guzeldir. Alinir.
Gm oyun için ideal telefon değil bence . Huawei P8 işinizi görebilir
O da.cok pahali bana en fazla 1000 lira civari telefon lazim.Gm oyun için ideal telefon değil bence . Huawei P8 işinizi görebilir
O zaman keşke fiyat bandınıda belirtip o telefonu eklemeseydinizO da.cok pahali bana en fazla 1000 lira civari telefon lazim.
Oyun oynuyorum ama gunde en fazla 1 saat.Gm is gorur mu
iyide G4 ün Bide Derisiz Olan Bir Verisyonu Var Onuda Kat Derim BnceG4 alınmaz. Gerçek deri kaplama çünkü! Zaten çok tepki görmüştü ABD'de.
ne güzel gerçek deri kullanmış esas naylon çakma deri olsa alınmaz.G4 alınmaz. Gerçek deri kaplama çünkü! Zaten çok tepki görmüştü ABD'de.
Onu bilmiyordum.iyide G4 ün Bide Derisiz Olan Bir Verisyonu Var Onuda Kat Derim Bnce
Gerçek deri için kaç hayvan öldürülüyor biliyor musunuz? Bilmediğiniz ve ilgilenmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz zaten.ne güzel gerçek deri kullanmış esas naylon çakma deri olsa alınmaz.
Özellik olarak G4 ile P10S kıyaslanmaz Kamera-ekran-yazılım konusunda tokatlıyor p10s in tek artısı 3d touch ve kişiden kişiye değişebilen göze hoş gelen tasarım.iyide G4 ün Bide Derisiz Olan Bir Verisyonu Var Onuda Kat Derim Bnce
ama rahat Reeder P10S ile kapışır hatta benim kararım Reeder P10S daha iyi gibi duruyor
LG açıklama yaptı bu konuda deri için öldürmüyorlar öldürülmüş hayvanların derisini alıyorlar.Gerçek deri için kaç hayvan öldürülüyor biliyor musunuz? Bilmediğiniz ve ilgilenmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz zaten.
Onu da yapmamaları gerek. Yapmasınlar ki bir tepki oluşsun.LG açıklama yaptı bu konuda deri için öldürmüyorlar öldürülmüş hayvanların derisini alıyorlar.
konu telefon ve onlar zaten kesilecek olan ineklerin derisi yenen bir şey onlar yani takma kafaya.Gerçek deri için kaç hayvan öldürülüyor biliyor musunuz? Bilmediğiniz ve ilgilenmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz zaten.
sonuçta deri yani ötesi yokki bunun lg böyle açıklama yapması çok yanlış neden dicek olursanız kaç milyon kişi bunu duyunca kaç tane hayvan öldürmüştür kim bilir gerçek deri aşırı ama çok aşırı saşma bişi o yüzden lg g4 e yanaşasım gelmiyor benimLG açıklama yaptı bu konuda deri için öldürmüyorlar öldürülmüş hayvanların derisini alıyorlar.
Peki güvenebilir misiniz LG'ye. Tepki çekmemek için demiş olabilirler.konu telefon ve onlar zaten kesilecek olan ineklerin derisi yenen bir şey onlar yani takma kafaya.
Çok ezbere kısmen yüzeysel konuşuyorsun lg g4 çok gözünde büyütüyorsun biraz makul ol sakin ol çoğu cevaplarına bakıyorum çok keskin çok net konuşuyorsun sanırsın bu cihazları sen üretiyorsun p10 s f/p cihazı ayrıca usb type-c parmak izi sensörü 4 gb ram neresi g4 ü tokatlıyor.Özellik olarak G4 ile P10S kıyaslanmaz Kamera-ekran-yazılım konusunda tokatlıyor p10s in tek artısı 3d touch ve kişiden kişiye değişebilen göze hoş gelen tasarım.
valla LG G4 ün derisiz kapaklı versiyonunu alıcam ben çünkü deri aşırı parçalanıyor aldığın zaman 1 hafta içinde yıpranmaya başlıyorPeki güvenebilir misiniz LG'ye. Tepsi çekmemek için demiş olabilirler.