Nvidia GeForce GT 720M oyun oynanılıyor diyen var mı

Faruknabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:ohmy: her letopta aynı ekraan artı var bide amd 7670

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
her laptopta aynı ekran kartı yok :) asus,sony,toshiba ve msi'ın modellerine bakın :) fiyat segmentlerine göre ekran kartı koyuyorlar :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
GT 720M işini görür ama çok performans bekleme.

Faruknabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tom clansy
[h=1]Ghost Recon Future Soldier bu oyunu açarmı senc e[/h]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1600 fiyatında hep ekran artları aynı sadce teşhir malları iyi sizc güvnilirmi onlara

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fulda oynamak istemiyorum normal de iyi ama takılırsa neye yarar bana TOM CLANSY OYUNLARINI AÇSIN YETR ASLLINDA

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Teşhir malı almayın. Yapılan testlerde, dediğiniz oyundan, düşük ayarlarda (low) 28.8 FPS almış. Ayarları yükselttiğiniz zaman zorlanacağını gösterir. Diğer testlere buradan bakabilirsiniz.

Faruknabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir teşhir mal toşhiba nvidia 630m gördüm sence orun olur mu ? bütceme uygun tek yüsk mal

Faruknabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen denedin mi 720m ile hangi oyunları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
720m ile cok oyun deneyemedim ama castlevania dmc gibi oyunları rahat oynatıyor yeni cıkan oyunlarıda min oynatır idare eder ama 1 2 yıl sonra cıkan oyunları acmaz almışken 740m alınmalı en azından oyundaki performansını game debate sitesinden bakabilirsin

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
720 m ile yüksek performansta oyun bekleme zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben g 720 m ile assasint creed brother hood & crysis 2 & fifa 13 & nfs shift & nfs mostwanted 2 & call of duty black ops & far cry 2 rahatlıkla oynuyorum hiç sorun yok ya millet uyduruyo g720m b**an kartmış battle field 4 ve crysis 3 ü bile açıyo videolarından izleyebilirsiniz youtubede

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben g 720 m ile assasint creed brother hood & crysis 2 & fifa 13 & nfs shift & nfs mostwanted 2 & call of duty black ops & far cry 2 rahatlıkla oynuyorum hiç sorun yok ya millet uyduruyo g720m b**an kartmış battle field 4 ve crysis 3 ü bile açıyo videolarından izleyebilirsiniz youtubede

Giriş seviyesinde bir kart DX11 olan her kart söylediğiniz oyunları açabilir ama 10 15 fps ama 60 fps 64 bit veri yolu taşıyan GT serisi bir kart bütceniz yüksek değil ise tavsiye edebilirim. Fakat Ben oyun oynayacağım diyorsanız GT745m den aşağısı bence ilerleyen zamanlar ve MMORPG lar için çile çektirecektir.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence dediğin oyunları 610 m lik ekran akrtı bile açıyo zaten ancak bir oyun bilgisayarı için yeterli değil yüksek fps alınamaz. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
driverlar ile farcry 3te en yüksek çözünürlükte çok ama çok az kasıyo

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O değilde babam i5 3230m hd4000 ile bf4 ve crysis 3 ü bitirdi gerisini siz düşünün abi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
720m ekran kartını çok küçük görüyorsunuz önümüzdeki en az 3 yıl içindeki oyunların çoğunu mediumda açar okadar küçük düşürmeyin zaten ultrada açmak istiyorsa gider adam oyun bilgisayarı alır milletin işini görür yani abartmayın bukadar kötü kötü kullandınız da mı böyle konuşuyorsunuz anlamadım kağıt üzerinde özelliklere bakarak değerlendirme yapılmaz deneme yanılma yapacaksınız bence denemeden hemen kötülemeyin kartı şuanki devirdeki her oyunu en kötü medium da açıyor aksini söyleyen varsa çıksın karşıma kendim kullanıyorum hatta

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Oyundan oyuna aldığınız performans Gt720 bir tutmaz her farklı oyunun farklı fps ve full hd özellikleri mevcut
Pc donanımcısı olarak çok fazla oyun oynamazsanız sizi idare eder ama ben çok oynarım derseniz laptop kullanan arkadaşlara soğutucu tavsiyem cooler master alın çift fanlı laptop soğuk tutar aksi takdirde soğutucusuz kullanırsanız aşırı ısınmadan sonra laptop kendini kapatır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus i7-4500u 8gb ram 2 gb ekran kartı 720m modeli ile tüm oyunları en yüksek kalitede oynayabiliyorum. (hitman absolution , cod:ghost , tdu unlimited 2 , bf 3-4 )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
720m ile 630m bir değil... 630m giriş seviyesi... oyun oynatmaz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende asus x550l var intel core i5 4210u 6gb ram 2gb ekran kartı var ekran kartı gt 720m 2.30 ghz bütün oyunları neredeyse oynatıyor (low ya da mediumda) :biggrin:

Emir Akalın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 Gb Ram i7-4790 işlemci 3.60 Ghz 1 Tb hafıza var GT720m ekran kartı var Gta 5i normal ayarlarda oynayabiliyorum Gt 720m ekran kartı Çok Kötü
sakın almayın değişmeyi düşünüyorum ekran kartını zaten