Nasıl indiricem peki ?N910c ye çıkan 6.0.1 i indirebilirsiniz
Google dan araştırabilirsinNasıl indiricem peki ?
Peki garanti dışı kalır mı ?Google dan araştırabilirsin
Türkiye modeline geçmezseniz uyanık servisciler n910c yazdığını görür ve garanti dışı derPeki garanti dışı kalır mı ?
Ben 910c yazdığı halde, daha Türkiye de 5.0.1 yokken 5.0.1 yükleyip 910c kodunda cihazı servise götürdüm kurcaladilarda garanti dahilinde işlem yaptırttim, hemde samsung un kendi servisinde.Türkiye modeline geçmezseniz uyanık servisciler n910c yazdığını görür ve garanti dışı der
Şanslısınız o zamanBen 910c yazdığı halde, daha Türkiye de 5.0.1 yokken 5.0.1 yükleyip 910c kodunda cihazı servise götürdüm kurcaladilarda garanti dahilinde işlem yaptırttim, hemde samsung un kendi servisinde.
Hiç sanmıyorum. Öyle çok götürmüşlüğüm var, hem note 4 ye hem note 5 te. Knox artmadıkça problem olmuyor.Şanslısınız o zaman
Yahu yukarda arkadaşın verdiği listeye baktımda özbeklere kazaklara marshmallow gelmiş hala Türkiyeye yok en çok satışı yapan Türkiyeyi samsung umursamamakta direniyor bravo.
Samsung Türkiyenin bilerek yaptığını düşünüyorum. 1-2 yıl önceki amiral gemisi cihazlarına güncellemeyi,güncel yazılım özelliklerini vermeyi geciktiriyor olabilirler aksi halde kullanıcı elinde ki cihazı 6-12 ay daha kullanmaya devam edecek bu da satışlara yansıyacaktır.
Polonya romu nà güncelleme geldimi arkadaslar..kullanan arkadaşların izlenimi neler acaba..
Ben bekliyorum zaten daha önce demedim. Memnun kalmamisdim. Bende aşırı ısınma ve şarj da belirgin azalma vardı. .samsung miymintisi en azından polonya romunu duzelttini diye merak etmiştim. Yazık ordaki adamlara o zaman.Polonya romundan sonra yayınlanan Rusya romunu kurdum çalışma stabilite iyi ancak hatalar mevcut arama ekranında donma takılma arama cevaplarken seste cızırtı ve şarj süresi azaldı ortalama 2 saat daha az gidiyor arka planda daha çok şarj kullanılıyor ram kullanımı azalmis ancak sadece görüntüde uygulamada pek bi fark göremedim Türkiye de yayınlanmasını bekleyin derim ben
Rusya romu 1 ay sonra yayınlandı Polonya romundan, ben de sıkıntıların giderildiğini düşünerek denemek istedim ancak dediğiniz gibi ısınma şarjda azalma ve s gibi cihazın çalışmasını etkileyecek sıkıntılar mevcut, siz geri dönüş işlemini nasıl yaptınız? smart swicth ile yapıla biliyor ancak uzun sürdüğü için denemedimBen bekliyorum zaten daha önce demedim. Memnun kalmamisdim. Bende aşırı ısınma ve şarj da belirgin azalma vardı. .samsung miymintisi en azından polonya romunu duzelttini diye merak etmiştim. Yazık ordaki adamlara o zaman.
Ben smart switch ile yapamadım. Sri no ve model uysumazligi hatası veriyor.daha önce serviste anakart değişmişti ordan kaynaklı bir sorun herhalde..ben odin ile tek partli resmi turkiye lolipop yukledim..birtek suna dikkat ettim.chaz acikdiktan sonra güncellemeler gelmeden hemen kapama li ve 3 er kez wipe larin hepsini yapmak lazım. Yoksa cihaz c olarak kalıyor bunları yapınca cq oluyor.wger güncellemeleri yaparsan birdaha bu işlemi yapsanda cq olmuyor.burasi önemli yani.ve eski lolipop à göre daha iyi oldu telefon neden alamadım ama .daha stabil.ve ekran süresi yaklaşık 6 saat alıyorum hergunRusya romu 1 ay sonra yayınlandı Polonya romundan, ben de sıkıntıların giderildiğini düşünerek denemek istedim ancak dediğiniz gibi ısınma şarjda azalma ve s gibi cihazın çalışmasını etkileyecek sıkıntılar mevcut, siz geri dönüş işlemini nasıl yaptınız? smart swicth ile yapıla biliyor ancak uzun sürdüğü için denemedim
Anladım teşekkür ederim peki resmi Türkiye romunu nerden indirmiştiniz yoksa odin programi kendisi mi indirdi? interneti kapalı tutmak mantıklı olur o zaman güncelleme yapmamasi için romu yüklerkenBen smart switch ile yapamadım. Sri no ve model uysumazligi hatası veriyor.daha önce serviste anakart değişmişti ordan kaynaklı bir sorun herhalde..ben odin ile tek partli resmi turkiye lolipop yukledim..birtek suna dikkat ettim.chaz acikdiktan sonra güncellemeler gelmeden hemen kapama li ve 3 er kez wipe larin hepsini yapmak lazım. Yoksa cihaz c olarak kalıyor bunları yapınca cq oluyor.wger güncellemeleri yaparsan birdaha bu işlemi yapsanda cq olmuyor.burasi önemli yani.ve eski lolipop à göre daha iyi oldu telefon neden alamadım ama .daha stabil.ve ekran süresi yaklaşık 6 saat alıyorum hergun
Bu ufak tuyoyuda.facebookdaki note 4 sayfasının kurucusundan öğrendim o uyarmıştı beni![]()
Daha önceki telefonlarımı Sony htc özel custom rom kurarak kullandım tam dedim artık samsung orjinal yazılım kullanalım biraz da samsung hayallerimi suya düşürdüYa yesilcin den indirdim yada Shift deleteden tam emin değilim. Evet telacilinca hemen interneti kesebilirsrn ama zaten otomatik kendi açıyor sufurlandigi için yeni kurulum diye.yani hemen tekrardan kapaman lazim.birde bende samsung logosunda kaldı yani boot oldu telefon ama tekrar 3 er kere wipe lari yaptım açıldı. .orda biraz tirsmisdim açıkçası![]()
biraz riskli ama tek seçeneğin bu idi yaparsan sorumluluk sende dostum.
Son sürümü herseyi vererek stabil olarak kullanmamiza izin verirlerse kimse note 5 almaz.samsungun satış politikası bu maalesef. Yoksa bu telefon çok daha fazlasını bile kaldırır acikcasiDaha önceki telefonlarımı Sony htc özel custom rom kurarak kullandım tam dedim artık samsung orjinal yazılım kullanalım biraz da samsung hayallerimi suya düşürdübu ay sonuna kadar bekleyeceğim sanırım eğer Tr için marshmallow yayınlanmazsa özel bi custom rom kurup önüme bakacağım samsung ile uğraşamam,marshmallow genel olarak hoşuma gitti çünki kaldırmak istemiyorum, bu kadar iyi donanıma sahip bir telefon ama en güncel yazılımı kullanamamak ta ayrı bi sıkıntımız malesef
Benzer sıkıntılar guncellemeden sonra not 5 te de ortaya çıkmaya başladı, zaten dediğiniz sebebler var ancak sanırım samsung bu güncelleme işini pek ciddiye de almıyor gibi cihazı verdiğim şekilde kullanın yenisini istiyorsanız yenisini alın der gibi bi stratejisi var yazılım konusunda,ve samsungun ürün yelpazesi geniş olduğu için bu sebepten dolayı zarar etmiyor, zaten kullanıcılar her türlü alıyor samsung telefonlarını marka değeri ve herkes tarafından bilinirliği olduğundan dolayı, bakalım daha ne kadar devam edecek bu strateji.Son sürümü herseyi vererek stabil olarak kullanmamiza izin verirlerse kimse note 5 almaz.samsungun satış politikası bu maalesef. Yoksa bu telefon çok daha fazlasını bile kaldırır acikcasi