Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Benim veri sorunum 2 yıldır düzelmedi ve düzeleceğide yok böyle giderse note 6yla burakırım ben

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar su vatsaptan uygulamalardan bildirim geldiginde simgenin ustunde 1 2 3 falan yaziyor ya kirmizi baloncukla o ayarlarda falan mi var ben bulamadim yoksa arayuzde mi boyle bisey yok 2 ay oldu daha yeni aklima geldi bulamadim bilen falan var mi acab

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok Acil yardım ve tavsiye bekliyorum

Elimde Huawei GR5 var kapalı kutu hediye geldi vodafone gönderdi
şimdi ben note4 satsam GR5 kullansam note 4 aratır mi ? Kararsız kaldım
bazı oyunlarm var mesela PESCM 1 GB boyutunda gr5 kaldırır mı bu oyunu
yani GR5 mi yoksa Nöté 4 mü? Lütfen yardımcı olun

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar su vatsaptan uygulamalardan bildirim geldiginde simgenin ustunde 1 2 3 falan yaziyor ya kirmizi baloncukla o ayarlarda falan mi var ben bulamadim yoksa arayuzde mi boyle bisey yok 2 ay oldu daha yeni aklima geldi bulamadim bilen falan var mi acab
Orjinal hali öyle ben bulamadım ayarlarda

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Çok Acil yardım ve tavsiye bekliyorum

Elimde Huawei GR5 var kapalı kutu hediye geldi vodafone gönderdi
şimdi ben note4 satsam GR5 kullansam note 4 aratır mi ? Kararsız kaldım
bazı oyunlarm var mesela PESCM 1 GB boyutunda gr5 kaldırır mı bu oyunu
yani GR5 mi yoksa Nöté 4 mü? Lütfen yardımcı olun

Note 4 ü aratır. Özelliklerine baktım ben olsam note 4 den vazgeçmem.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar nacizane birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim:

Marshmallow Polonya sürümünü sıkıntısız bir şekilde kurdum. Merak ettiğim husus şu... Görüntü olarak 5.1.1 ile arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu touchwiz ara yüzünden kaynaklı bir durum mudur?

Diğer bir sorum ise polonya romunu kurmakla yakın zamanda ülkemize verilecek türkiye romunu kurmak ve bir sonraki güncellemelerini almak arasında fark var mıdır?
Yani Türkiye romu cıktıgında onu kurmam gerekir mi?

Teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar telefonda yazı tipini değiştirmek istediğimde yazı tipi desteklenmiyor diye uyarı veriyor daha önceler kullandığım yazı tipi uygulamalarını kullanamıyorum bu sıkıntıyı yaşayanlar varmı?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar nacizane birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim:

Marshmallow Polonya sürümünü sıkıntısız bir şekilde kurdum. Merak ettiğim husus şu... Görüntü olarak 5.1.1 ile arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu touchwiz ara yüzünden kaynaklı bir durum mudur?

Diğer bir sorum ise polonya romunu kurmakla yakın zamanda ülkemize verilecek türkiye romunu kurmak ve bir sonraki güncellemelerini almak arasında fark var mıdır?
Yani Türkiye romu cıktıgında onu kurmam gerekir mi?

Teşekkür ederim..

-Evet arayüzden kaynaklı. Samsung fazla değiştirmeden güncelleme verdi.
-Polonya romu beta aşamasındadır. Bu yüzden bazı hatalar var. Ama yakın zamanda N910P için güncelleme başladı. Önümüzdeki haftalarda N910C içinde gelecektir. Güvenlik güncellemesi ve hata düzeltmelerini içeriyor. Bunun dışında bir fark yok. İsterseniz Polonya romunda kalabilirsiniz. Hatta güncellemeler ilk size gelecektir C serisi için başladığında. Ülkemize bütün hatalar giderilmiş şeklinde güncelleme veriliyor. Bundan dolayı güncelleme bize geç ulaşıyor. Servise vermeyecekseniz cihazınızı Polonya romunda kalabilirsiniz.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bu güncelleme işini samsung beceremiyor bu açık nutelladan bahsedilen şu günlerde ortada stabil bir marshmallow yok yazık onca verilen paraya kaldıki gelse bile radikal son kullanıcının göreceği fark yok.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
-Evet arayüzden kaynaklı. Samsung fazla değiştirmeden güncelleme verdi.
-Polonya romu beta aşamasındadır. Bu yüzden bazı hatalar var. Ama yakın zamanda N910P için güncelleme başladı. Önümüzdeki haftalarda N910C içinde gelecektir. Güvenlik güncellemesi ve hata düzeltmelerini içeriyor. Bunun dışında bir fark yok. İsterseniz Polonya romunda kalabilirsiniz. Hatta güncellemeler ilk size gelecektir C serisi için başladığında. Ülkemize bütün hatalar giderilmiş şeklinde güncelleme veriliyor. Bundan dolayı güncelleme bize geç ulaşıyor. Servise vermeyecekseniz cihazınızı Polonya romunda kalabilirsiniz.
Bilgiler için çok tesekkurler dostum. O zaman polonya romuyla devam...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
size sormadan edemedim şimdi açıkca söylemeniz gerekir se note 4 leri romla ıvır la zıvır la kaç yıl kullanabiliriz merak ediyorum misal giriş fiyatı 2200 olan cihaz 2 yıl geçmesine rağmen 1800 lira ve hala özellikleri güzel sizce kaç yıl daha gider bu cihaz

bazen öyle düşününce kamera özellikleri vs işlemci olsun 3 yıl daha gider gibi geliyor ama fikirlerinizi merak ediyorum
6 ayda 1 sifirlarsan 3 yil gorur.
Bir cihazin en fazla omru 3 senedir.
Tabi bundan sonra isteye gore yine kullanabilirsiniz fakat teknolojik olarak bayagi geri kalmis olacak ve cihazda omur olarak yorulmus olacak;)
Ondan dolayi 3 sene doya doya kullan

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
5.1.1 kullanan arkadaşlar yapim numaranizi paylasabilir misiniz? Kiyaslama yapacagim merak ettigim bir olay var. Bendeki yapim numarasi:

N910CXXU2CPB1

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Dün note 4 için orjinal pil almak için tükcellin şişlideki bir bayisine gittim adam resmen muadil pili orjinal diye kakalamaya çalıştı orjinal pilde sar koruma bandı olur bunda yok dediğimde yan taraftaki samsung serviste aynısını veriyor deyip çıkıştı aman sar korumasız pil alıp 110 tl yi boşa atmayın bu arada anladığım şu ki hem samsungun cevairdeki aşağıdaki satış yerinde hemde yukarda bahsettiğim türkcellde işini sevmeyen eğitimsiz elemanlar çalışıyor özellikle cevairdeki tam bir felaketti satıcı pil yok gidin servisten alın derken ki kabalığını görseydiniz inanamazdınız eğitim şart ama amir de önemli tabi.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Dün note 4 için orjinal pil almak için tükcellin şişlideki bir bayisine gittim adam resmen muadil pili orjinal diye kakalamaya çalıştı orjinal pilde sar koruma bandı olur bunda yok dediğimde yan taraftaki samsung serviste aynısını veriyor deyip çıkıştı aman sar korumasız pil alıp 110 tl yi boşa atmayın bu arada anladığım şu ki hem samsungun cevairdeki aşağıdaki satış yerinde hemde yukarda bahsettiğim türkcellde işini sevmeyen eğitimsiz elemanlar çalışıyor özellikle cevairdeki tam bir felaketti satıcı pil yok gidin servisten alın derken ki kabalığını görseydiniz inanamazdınız eğitim şart ama amir de önemli tabi.
Geçmiş olsun Cemal kardeşim.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
LMY47X. N910CXXS2CPC1

Benimkinin başı niye boyle ☺

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Vodafone dan almıştım ondan olabilir mi acaba?

Yok onunla alakalı değil. Normalde ülkemizdeki son sürüm sendeki ve levsa daki yapım numarası. Ama cihaz başlatmadan yapınca ülkemize normalde gelmesi gereken ama gelmeyen yeni yapım numaralı sürüme geçiyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Seninki de bir önceki sürüm. Bizdekinin de başı öyle. Son harfler önemli o yüzden başını yazmadık :) Teşekkürler bilgi için.
Aralarda bir harf farklılığı var galiba.nedirki bu bilgin varmı dostum

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Aralarda bir harf farklılığı var galiba.nedirki bu bilgin varmı dostum
Sendeki ülkemizdeki son sürüm. Cihaz başlatmadan yapınca ülkemize normalde gelmesi gereken ama gelmeyen yeni yapım numaralı sürüme geçiyor.

Son düzenleme:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Sendeki ülkemizdeki son sürüm. Ama cihaz başlatmadan yapınca ülkemize normalde gelmesi gereken ama gelmeyen yeni yapım numaralı sürüme geçiyor.
Peki sence kies bağlayıp önünü yüklemek lazım. Ne gibi bir fark var acaba aralarinda .bak sabah sabah meraklı kediyi uyandirdin içimdeki [emoji1] [emoji1]

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki sence kies bağlayıp önünü yüklemek lazım. Ne gibi bir fark var acaba aralarinda .bak sabah sabah meraklı kediyi uyandirdin içimdeki [emoji1] [emoji1]

İlk cümleyi anlayamadım kardeşim bir daha alabilir miyim? Durduğun kabahat :D Fark şudur kapatılan hatalar falan var. Normalde ota üzerinden yeni güncelleme geldiğinde işte şu şu hatalar giderildi gibi bilgiler yer alıyor biliyorsun ki.. İşte bu da o güncelleme oluyor. Ama ülkemize dağıtılmıyor nedense ne kiesten ne de smart switch den. Cihaz başlatma yapınca download modun da son güncellemeyi de almış oluyorsun. Son güncellemenin ülkemize verilmeme sebebi direk 6.0.1 verileceği için tahminimce. Adamlar hiç uğraşmıyor. Nasıl olsa güncelleme gelecek bunu versek ne olur vermesek ne olur düşüncesindeler.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
İlk cümleyi anlayamadım kardeşim bir daha alabilir miyim? Durduğun kabahat :D Fark şudur kapatılan hatalar falan var. Normalde ota üzerinden yeni güncelleme geldiğinde işte şu şu hatalar giderildi gibi bilgiler yer alıyor biliyorsun ki.. İşte bu da o güncelleme oluyor. Ama ülkemize dağıtılmıyor nedense ne kiesten ne de smart switch den. Cihaz başlatma yapınca download modun da son güncellemeyi de almış oluyorsun. Son güncellemenin ülkemize verilmeme sebebi direk 6.0.1 verileceği için tahminimce. Adamlar hiç uğraşmıyor. Nasıl olsa güncelleme gelecek bunu versek ne olur vermesek ne olur düşüncesindeler.
Yani yine beklemeye devam o zaman.