isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
Benim veri sorunum 2 yıldır düzelmedi ve düzeleceğide yok böyle giderse note 6yla burakırım ben
Benim veri sorunum 2 yıldır düzelmedi ve düzeleceğide yok böyle giderse note 6yla burakırım ben
Orjinal hali öyle ben bulamadım ayarlardaArkadaslar su vatsaptan uygulamalardan bildirim geldiginde simgenin ustunde 1 2 3 falan yaziyor ya kirmizi baloncukla o ayarlarda falan mi var ben bulamadim yoksa arayuzde mi boyle bisey yok 2 ay oldu daha yeni aklima geldi bulamadim bilen falan var mi acab
Çok Acil yardım ve tavsiye bekliyorum
Elimde Huawei GR5 var kapalı kutu hediye geldi vodafone gönderdi
şimdi ben note4 satsam GR5 kullansam note 4 aratır mi ? Kararsız kaldım
bazı oyunlarm var mesela PESCM 1 GB boyutunda gr5 kaldırır mı bu oyunu
yani GR5 mi yoksa Nöté 4 mü? Lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar nacizane birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim:
Marshmallow Polonya sürümünü sıkıntısız bir şekilde kurdum. Merak ettiğim husus şu... Görüntü olarak 5.1.1 ile arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu touchwiz ara yüzünden kaynaklı bir durum mudur?
Diğer bir sorum ise polonya romunu kurmakla yakın zamanda ülkemize verilecek türkiye romunu kurmak ve bir sonraki güncellemelerini almak arasında fark var mıdır?
Yani Türkiye romu cıktıgında onu kurmam gerekir mi?
Teşekkür ederim..
Bilgiler için çok tesekkurler dostum. O zaman polonya romuyla devam...-Evet arayüzden kaynaklı. Samsung fazla değiştirmeden güncelleme verdi.
-Polonya romu beta aşamasındadır. Bu yüzden bazı hatalar var. Ama yakın zamanda N910P için güncelleme başladı. Önümüzdeki haftalarda N910C içinde gelecektir. Güvenlik güncellemesi ve hata düzeltmelerini içeriyor. Bunun dışında bir fark yok. İsterseniz Polonya romunda kalabilirsiniz. Hatta güncellemeler ilk size gelecektir C serisi için başladığında. Ülkemize bütün hatalar giderilmiş şeklinde güncelleme veriliyor. Bundan dolayı güncelleme bize geç ulaşıyor. Servise vermeyecekseniz cihazınızı Polonya romunda kalabilirsiniz.
Bilgiler için çok tesekkurler dostum. O zaman polonya romuyla devam...
6 ayda 1 sifirlarsan 3 yil gorur.size sormadan edemedim şimdi açıkca söylemeniz gerekir se note 4 leri romla ıvır la zıvır la kaç yıl kullanabiliriz merak ediyorum misal giriş fiyatı 2200 olan cihaz 2 yıl geçmesine rağmen 1800 lira ve hala özellikleri güzel sizce kaç yıl daha gider bu cihaz
bazen öyle düşününce kamera özellikleri vs işlemci olsun 3 yıl daha gider gibi geliyor ama fikirlerinizi merak ediyorum
TesekkurlerOrjinal hali öyle ben bulamadım ayarlarda
Geçmiş olsun Cemal kardeşim.Dün note 4 için orjinal pil almak için tükcellin şişlideki bir bayisine gittim adam resmen muadil pili orjinal diye kakalamaya çalıştı orjinal pilde sar koruma bandı olur bunda yok dediğimde yan taraftaki samsung serviste aynısını veriyor deyip çıkıştı aman sar korumasız pil alıp 110 tl yi boşa atmayın bu arada anladığım şu ki hem samsungun cevairdeki aşağıdaki satış yerinde hemde yukarda bahsettiğim türkcellde işini sevmeyen eğitimsiz elemanlar çalışıyor özellikle cevairdeki tam bir felaketti satıcı pil yok gidin servisten alın derken ki kabalığını görseydiniz inanamazdınız eğitim şart ama amir de önemli tabi.
N910CXXU2CPB1 benimki.
N910CXXS2CPC1
Bu da benim dostlar.
LMY47X. N910CXXS2CPC1
Benimkinin başı niye boyle ☺
Vodafone dan almıştım ondan olabilir mi acaba?Bir önceki sürüme ait sendeki ilginç. Teşekkürler bilgi için.
Vodafone dan almıştım ondan olabilir mi acaba?
Aralarda bir harf farklılığı var galiba.nedirki bu bilgin varmı dostumSeninki de bir önceki sürüm. Bizdekinin de başı öyle. Son harfler önemli o yüzden başını yazmadıkTeşekkürler bilgi için.
Sendeki ülkemizdeki son sürüm. Cihaz başlatmadan yapınca ülkemize normalde gelmesi gereken ama gelmeyen yeni yapım numaralı sürüme geçiyor.Aralarda bir harf farklılığı var galiba.nedirki bu bilgin varmı dostum
Peki sence kies bağlayıp önünü yüklemek lazım. Ne gibi bir fark var acaba aralarinda .bak sabah sabah meraklı kediyi uyandirdin içimdeki [emoji1] [emoji1]Sendeki ülkemizdeki son sürüm. Ama cihaz başlatmadan yapınca ülkemize normalde gelmesi gereken ama gelmeyen yeni yapım numaralı sürüme geçiyor.
Peki sence kies bağlayıp önünü yüklemek lazım. Ne gibi bir fark var acaba aralarinda .bak sabah sabah meraklı kediyi uyandirdin içimdeki [emoji1] [emoji1]
Yani yine beklemeye devam o zaman.İlk cümleyi anlayamadım kardeşim bir daha alabilir miyim? Durduğun kabahatFark şudur kapatılan hatalar falan var. Normalde ota üzerinden yeni güncelleme geldiğinde işte şu şu hatalar giderildi gibi bilgiler yer alıyor biliyorsun ki.. İşte bu da o güncelleme oluyor. Ama ülkemize dağıtılmıyor nedense ne kiesten ne de smart switch den. Cihaz başlatma yapınca download modun da son güncellemeyi de almış oluyorsun. Son güncellemenin ülkemize verilmeme sebebi direk 6.0.1 verileceği için tahminimce. Adamlar hiç uğraşmıyor. Nasıl olsa güncelleme gelecek bunu versek ne olur vermesek ne olur düşüncesindeler.