McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Kastırıyor şahsen beğenmedim.eRobot romu 6.0.1'e geçmiş arkadaşlar bu arada yarın inceleme ile ilgili resimler sunarım.
Değişiklik oldu benim için de![]()
![]()
Kastırıyor şahsen beğenmedim.eRobot romu 6.0.1'e geçmiş arkadaşlar bu arada yarın inceleme ile ilgili resimler sunarım.
hocam linki bana atabilirmisiniz?Aynen. Tamamvar zaten note 5 bildirim cubugu gorunumu ama root varsa atayim sana link?
Ekranla ilgisi yok. Bende de vardı aynı sorun. Ekran hariç herşeyi değiştirdiler düzeldi.Hehehe
Umarım ekran değişimi yaparlar.
Yapmazlarsa da zaten benim gözüm için artık note 4 bu
Bu arada routines bölümünden renk tema ve kilit ekranındaki saat değişiyor
Çok hoşlandım mavi yaptım.
Gönül rahatlığıyla alabilirsin hala güncelleme alıyor.Standart bir kullanıcı için ( Sosyal ağlar kullanan, oyun fazla oynamayan, şarja önem veren) Note 4'ü önerir misiniz? Güncelleme alır mı sonradan kasar mı napar bu telefon? 1800 tl bütçem var ve kararsız kaldım. Öyle Rom, Root falan anlamıyorum standart sim kartımı takıp kullanacağımYardııığğğm!
![]()
Gönül rahatlığıyla alabilirsin hala güncelleme alıyor.Standart bir kullanıcı için ( Sosyal ağlar kullanan, oyun fazla oynamayan, şarja önem veren) Note 4'ü önerir misiniz? Güncelleme alır mı sonradan kasar mı napar bu telefon? 1800 tl bütçem var ve kararsız kaldım. Öyle Rom, Root falan anlamıyorum standart sim kartımı takıp kullanacağımYardııığğğm!
![]()
EyvallahEkranla ilgisi yok. Bende de vardı aynı sorun. Ekran hariç herşeyi değiştirdiler düzeldi.
hocam linki bana atabilirmisiniz?
Tşk hocam bide note 5 toucwizi varmı hic baska rom yulemeden
Çok tşk hocamRica ederim. O konuda bilgim yok. Musait bir zamanda bakarim bulabilirsem paylasirim.
Telefonu 1 hafta önce aldım. İlk %20 çok çabuk bitiyordu. Dün pil kalibresi yaptım. Açıkken doldurdum kapattım doldurdum falan... Sonuç bu. Yanlış bi şey mi yaptık ki
bu kalibre işiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum. bu hücre askıda neyse bunda sıkıntı var. diğerlerine bi şey kalmadı ama diğerleri iyi durumda. ekran 1s 45d %4, hücre askıda %60 oldu. %20 kaldı...
Çok tşk hocam bunlaŕin hepsini twrp ile yükluyoruz degil mi?Marshmallow Note5 theme for stock TW launcher v5.2 by binh24
Bu şekilde varmış. Yalnız 5.1.1 rom için yapılabiliyor. Yine de siz bir göz atın. Verdiğim linkleri iyi inceleyin sonra sorun çıkmasın. Sorumluluk zaten size ait.
Hocam twrp ile flasladım toucwiz değismedi
Bende de aynı sorun vardı. Android sistem yüzde 40 a yakın şarj yiyordu. Format attim düzeldi.Telefonu 1 hafta önce aldım. İlk %20 çok çabuk bitiyordu. Dün pil kalibresi yaptım. Açıkken doldurdum kapattım doldurdum falan... Sonuç bu. Yanlış bi şey mi yaptık ki
Benim şarj da net kapalı olsun en fazla 12 saat gidiyordu. Android sistem ile askida yüzde 50 ye yakın şarj yiyordu. Şimdi net kapalı 41 saat toplam. 5 saat Ekran süresi aldın. Tabii Formattan önce tüm dosyaları t yedekle. Bende 4 ay aradım sorunu en sonunda samsung yetkili servisinden birinden fikir aldım Format at duzelmezse getir cihazı dedi. Format sonrası düzeldi. Götürmeye gerek kalmadı. Ben yüklemedim kiesten ayarları.WhatsApp a mobilden girmiyor. Wi fi den giriyor. Mobilden internete de giriyor. Hücre askıda olayı bununla ilgili bu kadar fazla galiba. Aramadığım yer kalmadı. Formattan başka önerisi olan var mı. Format atarsam kies ten ayarları geri yükleyim mi
Spen özelliklerini rantabl kullanabiliyor musun?![]()
eRobot ROM'u kayıp gidiyor vallaha.![]()