- Reaksiyon puanı
- 1,317
Aimbot hilesi almamiski mouse almış sadeceMermi yolu ayarı yaptın mı? Nasıl yapılıyor?

Aimbot hilesi almamiski mouse almış sadeceMermi yolu ayarı yaptın mı? Nasıl yapılıyor?
20$ lık uygulaması var onu indirmek gerekiyor.Mermi yolu ayarı yaptın mı? Nasıl yapılıyor?
anlamıyorum.1-17'yse 5-17 olur artık bu mousela![]()
Şu banım kalksın beraber oynayalım anlatırım sanaanlamıyorum.
En son ninjafuse yapmayı göstrrmiştin olmamıştı.Şu banım kalksın beraber oynayalım anlatırım sana![]()
OO çok sertEn son ninjafuse yapmayı göstrrmiştin olmamıştı.
20$ lık uygulaması var onu indirmek gerekiyor.
Dün senle oynadıktan sonra 5 kişi ile girdim ya ben. 30 kişi filan öldürdüm. Karşıda da 4 Türk vardı. Bana hile deyip durdular. Raporlamışlardır da.Ben tövbe ettim. Bak mübarek gunlerdeyiz ağzıma almam artık o tur şeyleri![]()
Oynamadikca gelişen koca yürekli meridianDün senle oynadıktan sonra 5 kişi ile girdim ya ben. 30 kişi filan öldürdüm. Karşıda da 4 Türk vardı. Bana hile deyip durdular. Raporlamışlardır da.![]()
Karşısı da benim gibi gümüş olunca.Oynamadikca gelişen koca yürekli meridian![]()
Tamamdır.İlacı varmış onunDenersen ve bir başlık altında anlatırsan dadından yinmez.
Hile değil macro. mouse'un içinde bir sensör var aslında 3 tane var ilk ikisi normal kullanım ve oyun için en son olan da oyun için ama çok gelişmiş özellikleri var oyunda ki en güçlü silahlar genelde çok seker bu bahsi geçen 3.sensör sekmeyi tamamen engelliyor adeta nokta atışı yapıyorsun. Hile değil ama etik kurallarına da aykırı gibi.Neden hile kullanıyorsunuz? Rus'musunuz siz?![]()
Hea tamam o zaman elinde fazla olan varsa gönderiversin bizde kullanalım. Usta CS'ci mi olacağız şimdi..![]()
Raunt başında ortasında felan durup dururken müzik çalıyor. Bu da ses kasmayi engelliyor. Tabi müzik sesini kisinca bu müziklerde arada kaynıyor. Belki konsoldan birşeyler yazınca sadece bu müzikler açılabilir arastirmadim ama normal ayarlarla bunu duymak imkansız.Rekabetçide EDO olunca çalmıyor mu bu müzik? Niye kapattın ki müzikleri?
Hayırlı olsun abi stattrack var mı bunda.15 TL para bayılıp müzik takımı aldım. Hayırlayın bakalım![]()
@pesimist ne işe yarıyor aga?
@pesimist benim gibi ses kasmak icin müzik sesini kapatanlar duyamiyor onu. Parana yazık etmişsin![]()
Hayırlı olsun abi stattrack var mı bunda.