Nigdeli_Baki
Öğrenci
Fiyat aralığım 1000 tl ile 1400 arası şuan aklımda olan cihazlar bunlar sizce hangisi ? Veya bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ?
Merhaba,Fiyat aralığım 1000 tl ile 1400 arası şuan aklımda olan cihazlar bunlar sizce hangisi ? Veya bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ?
GM android one ile ondan daha güncel...S6 al kardeş güncelleme ve marka olarak gm den iyiyidr
hadi oradan... GM 5 plus en güncel androidi kullanırken SGS6 ise en fazla Lollipop alacak...şu soruya sıfır gm 5 plus diyen varsa onları potansiyel düşman ilan et kardeşim. ikinci el s6 bile olsa iki model aynı cümle içinde geçmemeli.
ikinci el minimum 16-17 ay garantisi kalmış temiz bi s6 bul kafan rahat olsun.
aynenhadi oradan... GM 5 plus en güncel androidi kullanırken SGS6 ise en fazla Lollipop alacak...
Micro SD kart olmaması yeteneksiz, lanet, Allah'ın belası bir RAM yönetimi, yetersiz, rezil bir batarya kasan -kasmıyorsa yakın zamanda kasacak- bir ara birim olan TouchWiz'i kullanan S6'yı almak yerine daha uygun fiyatlı temiz 2 yıllık GM 5 Plus tercih ederdim.
Kağıt üzerinde baktığında GM5 Plus daha iyi durabilir ama paratikte işler öyle olmuyor ne yazık ki. Saf android olması ve android one platformunda olması büyük avantaj ama donanım olarak samsung ile yarışamaz henüz. Ki samsung'un ekranıyla yarışacak çok da telefon yok şu an piyasada.Ama ben telefonu gündelik hayatta çok kullanan biriyim S6 alsam 2550 mah batarya var benim 1 günü mü çıkarır mı acaba bide 2 yıl sonra kasma donma gibi bi sıkıntı yaşatır mı güncelleme almıyacagı için felan samsungun ara yüzünden dolayı kasma yapabilir mi ?
General mobile 5 plus saf android olacagı için kasma donma yapmaz ve bataryasıda 3100 mah oldugu için S6 ve 5 plus arasında kaldım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Ama ben telefonu gündelik hayatta çok kullanan biriyim S6 alsam 2550 mah batarya var benim 1 günü mü çıkarır mı acaba bide 2 yıl sonra kasma donma gibi bi sıkıntı yaşatır mı güncelleme almıyacagı için felan samsungun ara yüzünden dolayı kasma yapabilir mi ?
General mobile 5 plus saf android olacagı için kasma donma yapmaz ve bataryasıda 3100 mah oldugu için S6 ve 5 plus arasında kaldım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Kesinlikle katılıyorum çünkü biri amiral gemisi diğeri f/p telefonu. Burada tartışılması bile yanlış.Gm 5 plus ile s6 yı kıyaslamak yanlış zaten ikinci elde olsa her türlü s6 açık ara önde olur.
Ayrıca s6 Samsung'un yaptığı en iyi telefon bana göre s3 mini faciasından sonra bi daha samsung almadım ama s6 güzel telefon.Kesinlikle katılıyorum çünkü biri amiral gemisi diğeri f/p telefonu. Burada tartışılması bile yanlış.