Sıfır Gm 5 Plus mı? Temiz 2.el S6 mı ?

Nigdeli_Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fiyat aralığım 1000 tl ile 1400 arası şuan aklımda olan cihazlar bunlar sizce hangisi ? Veya bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ?

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
SIFIR GM 5 PLUS mantıklı...

Son düzenleyen moderatör:

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kamera önemli ise s6 (:gm5 alırsan güncelleme olarak iki yıl kafan rahat. S6 da artık güncellenme alamaz gibi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Fiyat aralığım 1000 tl ile 1400 arası şuan aklımda olan cihazlar bunlar sizce hangisi ? Veya bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ?
Merhaba,

* Buradaki tercihinizi şu şekilde sorgulayın. Üst seviye oyunları en iyi ayarlarda oynamyı seven bir kullanıcı iseniz, kamerası çok başarılı olsun istiyorsanız, ayrıca benim cihazım çok iyi bir ekrana sahip olmalı diyorsanız samsung s6 alın.

* Bu tarz beklentileriniz yok ise general mobile 5 plus alın. Android one platformunun avantajlarını yaşar, usb type-c ile güncel arabirimi kullanırsınız.

* Bu iki cihaz arasında ben kalmış olsam temiz ve en az 1 yıl garatisi devam ediyor ise ikinci el samsung s6 alırdım.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bana göre s6 sırf güncelleme için gm5 p alınmaz güncelleme de pek birşey ifade etmiyor artik bana sadece 32 bitten 64 bite geçiş önemiydi artik buyuk yenilik gelmez bana gire bu yuzden s6

-taylor-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de ikinci el s6 alma tarafındayım. Cihaz temizse gm 5 plustan daha iyi. Sırf güncelleme için gm5 plus almazdım şahsen.

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İlla güncelleme istiyorsan bile kullandıktan bir süre sonra S6'ya güzel bir rom kurar keyfine bakarsın. Kamerası iyi, ekranı mükemmel ve en azından çok şık duran bir telefon. Sonuç olarak S6 iyidir

KİNG10UR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S6 al kardeş güncelleme ve marka olarak gm den iyiyidr

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
şu soruya sıfır gm 5 plus diyen varsa onları potansiyel düşman ilan et kardeşim. ikinci el s6 bile olsa iki model aynı cümle içinde geçmemeli.

ikinci el minimum 16-17 ay garantisi kalmış temiz bi s6 bul kafan rahat olsun.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
2. El s6
Gm 5 plustan cok cok daha iyi kamera performansi oyun performansi sunacaktir
Galip belli s6 dır

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
şu soruya sıfır gm 5 plus diyen varsa onları potansiyel düşman ilan et kardeşim. ikinci el s6 bile olsa iki model aynı cümle içinde geçmemeli.

ikinci el minimum 16-17 ay garantisi kalmış temiz bi s6 bul kafan rahat olsun.
hadi oradan... GM 5 plus en güncel androidi kullanırken SGS6 ise en fazla Lollipop alacak...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
yanlış anlamayın (nasıl olsa anlayackasınız ama neyse ) bu güncelleme takıntınız neden ben 5.0 dan 6,0 a geçince uçak olan hiçbir telefona denk gelmedim, güncellemelerin %0,5 i sistem iyileştirmesi geri kalan kısmı ikon, menü,bildirim çubugu ıvır zıvır degişimleri öyle abartılacak birşey gelmiyor artık ha saf android bazı telefonlarda senelerdir olan ekranda çift uygulama özelligini yeni getirecek o ayrı ama onada yenilik denmez s3 zamanında vardı ta

yanlış biliyorsam düzeltin sıkıntı yok :D

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S6 daha iyi temizsede sıkıntı yaratmaz

Nigdeli_Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ama ben telefonu gündelik hayatta çok kullanan biriyim S6 alsam 2550 mah batarya var benim 1 günü mü çıkarır mı acaba bide 2 yıl sonra kasma donma gibi bi sıkıntı yaşatır mı güncelleme almıyacagı için felan samsungun ara yüzünden dolayı kasma yapabilir mi ?
General mobile 5 plus saf android olacagı için kasma donma yapmaz ve bataryasıda 3100 mah oldugu için S6 ve 5 plus arasında kaldım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S6 2 yıl götürür tabide kasma donma yapmıyacağına dair net birşey söyliyemem o konuda GM5+ tabiki daha iyidir. Şuda varki S6 da daha rahat edersin, memnuniyetsizlik yaşamazsın

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Micro SD kart olmaması yeteneksiz, lanet, Allah'ın belası bir RAM yönetimi, yetersiz, rezil bir batarya kasan -kasmıyorsa yakın zamanda kasacak- bir ara birim olan TouchWiz'i kullanan S6'yı almak yerine daha uygun fiyatlı temiz 2 yıllık GM 5 Plus tercih ederdim.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Micro SD kart olmaması yeteneksiz, lanet, Allah'ın belası bir RAM yönetimi, yetersiz, rezil bir batarya kasan -kasmıyorsa yakın zamanda kasacak- bir ara birim olan TouchWiz'i kullanan S6'yı almak yerine daha uygun fiyatlı temiz 2 yıllık GM 5 Plus tercih ederdim.

Senin elindeki telefon S6 Galiba :););)

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ama ben telefonu gündelik hayatta çok kullanan biriyim S6 alsam 2550 mah batarya var benim 1 günü mü çıkarır mı acaba bide 2 yıl sonra kasma donma gibi bi sıkıntı yaşatır mı güncelleme almıyacagı için felan samsungun ara yüzünden dolayı kasma yapabilir mi ?
General mobile 5 plus saf android olacagı için kasma donma yapmaz ve bataryasıda 3100 mah oldugu için S6 ve 5 plus arasında kaldım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Kağıt üzerinde baktığında GM5 Plus daha iyi durabilir ama paratikte işler öyle olmuyor ne yazık ki. Saf android olması ve android one platformunda olması büyük avantaj ama donanım olarak samsung ile yarışamaz henüz. Ki samsung'un ekranıyla yarışacak çok da telefon yok şu an piyasada.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

benim bildigim tek şey var güncelleme ile illa iyileşecek diye birşey yok. 4.4 de stabil olan telefon 5.0 da leş olabiliyor bence güncelemeden daha çok beklentiler önemli olmalı, donanım olmalı.

bkz: gm 4g de kuzenimde android 6 var benim telefonu ben 5.0 dan 4.4 de düşürmeye çalışıyorum benim telefonda lg nin sagladıgı özelliklerin hiçbirisi 6.0 da yok ha 3. parti program derseniz inanın onda da stabil olmuyor. benim için android 4 -5 -6 -7 hiç farketmiyor içerisinde gelen programlar işlevsel olsun (quick remote vs) stabil olsun cihazım yeterli tutup android 8.0 da ram kullanımı %50 azalacak (inş görürüz de ) tutar rom yüklerim ha dışarıdan rom la ugraşmak için de anca çok çok büyük yenilik olması gerekiyor.

hiçbir şirkete çamur atmak istemem ama sorunlu olanşarj giriş yerini kullanıcı hatası sayıp para isteyen firmalara da güvenmem. kendi telefonumda ekranda ölü piksel oldu bana 1 hafta içerisinde çözüm sundular sorunumu çözdüler.

saf android sana tek fayda saglar benim tabletde saf android var 512 mb ram ile coc,cor,şeker oyunları, bilardo vs oynayabiliyorum pek sıkıntı yaşamıyorum.

ama ben olsam s6 tercih ederdim kullanmadıgınız uygulamaları devredışı bırakarak da azda olsa sistemin şişmesini engellersiniz gerçi android yapısı geregi ne olursa olsun artık tutmayı seven bir sistem 2-3 ayda sürekli oyun yükle sil bir sürü kalıntı salıyor saf android de olsa böyle arayüz farklı olsada öyle oda sistemi şişirmeye başlıyor

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
General mobile çıkardığı yeni telefonlarda iş yok artık. Parladı geçti gidiyor.. S6 Al derim.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Gm 5 plus ile s6 yı kıyaslamak yanlış zaten ikinci elde olsa her türlü s6 açık ara önde olur.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kesinlikle katılıyorum çünkü biri amiral gemisi diğeri f/p telefonu. Burada tartışılması bile yanlış.
Ayrıca s6 Samsung'un yaptığı en iyi telefon bana göre s3 mini faciasından sonra bi daha samsung almadım ama s6 güzel telefon.