Sony Xperia M5 Tanıtıldı, İşte Özellikleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
1600 den aşağı olamaz heralde m4 aqua nın kamerasıyla işletim sistemiyle hafızasıyla kıyaslanamaz çünkü ha bide batarya var tabi

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Batarya 3000 olsaydı iyi olurdu. Fiyatta tahminen 1500-1600 civarında gelir diye düşünüyorum. Z5'in orta segment versiyonu olduğunu düşünürsek Z5 den beklenti biraz artacak gibi.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1300 TL olmasını bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
orta seviye bir telefon için en fazla 1100 tl olması lazım aksi taktirde her kişide bir telefon var sayar isek ancak meraklı ............ alır yazık derim onada şu an orta seviyede çok rahat kullanımlı 750 ve 1000 arası telefonlar var zaten 100 de 90 ı hemen hemen menüler aynı işlemleride aynı satması için fiyatı biraz alt seviyede tutması lazım

nihat21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1500-TL civarında olursa f/p konusunda birçok telefonun önüne geçeceğini düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
umarım 1300 ü geçmez yoksa kendi hüsranıyla baş başa kalır yani 13 selfi kamera var diye z 3 ün üstünde özelikli telefon demek değildir orta üstü sınıf telefon sonuçta samsung un tüm telefon modellerinin ekran canlılığı sony ekranlardan daha iyi mesela e5 modeli olan kamerası gerek selfi gerek ana kamera hayli iyi görüntü veriyor bu menüler içinde geçerli sony nin ekran canlılığı samsung telefonlara göre daha düşük ve bu yüzden 1300 üstüne çıkmaması lazım z3 compact 1400 gibi bir fiyatta özelik olarak m5 tan daha iyi bir selfi fazlalığı var ses kalitesi olsun bekleme süresi olsun m5 ten daha iyi kısacası z3 compact tan yüksek fiyata çıkarsa bence almak akıl karı değil derim

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
umarım 1300 ü geçmez yoksa kendi hüsranıyla baş başa kalır yani 13 selfi kamera var diye z 3 ün üstünde özelikli telefon demek değildir orta üstü sınıf telefon sonuçta samsung un tüm telefon modellerinin ekran canlılığı sony ekranlardan daha iyi mesela e5 modeli olan kamerası gerek selfi gerek ana kamera hayli iyi görüntü veriyor bu menüler içinde geçerli sony nin ekran canlılığı samsung telefonlara göre daha düşük ve bu yüzden 1300 üstüne çıkmaması lazım z3 compact 1400 gibi bir fiyatta özelik olarak m5 tan daha iyi bir selfi fazlalığı var ses kalitesi olsun bekleme süresi olsun m5 ten daha iyi kısacası z3 compact tan yüksek fiyata çıkarsa bence almak akıl karı değil derim
En önemli faktör ama kapak olayı.kapaklar tam olarak kapalı mı değil mi düşüncesi kalkıyor, ben z3c kullanıyorum. Manyetik şarj yüzünden pil deforme oluyor zamanla. Kapakları aç kapa yapmamak için de manyetik şarj kullanılması gerek.ekran ve görüntü kalitesinin z3c lara göre pek drğişiceni sanmıyorum. Ses olarak belki.o da z3c da çift hoparlör var diye.

Eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen valla m5 i bide z5 compact ın fiyatlarını heycanla bekliyorum

Eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M5 in fiyatını açıklasalar bari ya bekletiyorlar bizi fiyatı çok yüksek olurmu acaba ya z2 den fln

Eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu ay sonuna kadar almam lazımdı 1 2 hafta uzatabilirtim ancak ekim sonundamı çıkar

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekimde çıkacak gibi gözüküyor ama fiyat konusunda henüz bir netlik kazanılmadı.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Sony Xperia M5 Price in India on 25 September 2015, Xperia M5 specifications, features, offers & reviews | 91mobiles.com fiyat var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer hint parasını yanlış çevirmediyse site [TABLE="class: ucc-result-table, width: 646"]
[TR="class: uccRes"]
[TD="class: leftCol, align: right"]34,500.00 INR[/TD]
[TD="width: 6%, align: center"]=[/TD]
[TD="class: rightCol, width: 47%, align: left"]1,586.34 TRY[/TD]
[/TR]
[TR="class: uccResRgn"]
[TD="class: leftCol, width: 47%, align: right"]Indian Rupee[/TD]
[TD="class: invCol, width: 6%, align: center"]↔[/TD]
[TD="class: rightCol, width: 47%, align: left"]Turkish Lira[/TD]
[/TR]
[TR="class: uccResUnit"]
[TD="class: leftCol, width: 47%, align: right"]1 INR = 0.0459809 TRY[/TD]
[TD="class: rightCol, width: 47%, align: left"]1 TRY = 21.7482 INR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En düşük fiyat bu

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hindistandaki vergi ile Türkiye deki vergi aynı mı

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
M5 Türkiye ye ne zaman girecek bilgisi olan var mı

Eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım siyah rengi bildiğim kadarıyla Türkiyede yok alıcaksan gold al

sedat5453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonu bugün aldım. Telefon da 3 gb ram var, ama bunun 1 gb'ını sistem kullanıyor. Bu çok değilmi? Ve birde root atmak istedim. Kingroot ile ama olmadı. Telefonun usb ayarlarından izin ver diyor. Ama telefonda baktım ama usb ayarlarını bulamadım. Bu telefonda şu anda 5.0 android sürümü var. Yeni güncelleme aldığını duymuştum. Güncellemelere baktığımda çıkmıyor. Ve kamerasıda çok iyi değil. 20 mp hesapta ama Htc desire 820 kadar bile canlı resimler çekmiyor. Yani kısacası aldığıma pişman oldum gibi.