isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
Buraya sordugumuzda rahatliycamiz her seyi sorabilirmiyiz normal konu acdigimizda cok cevap yazilmiyor 

Aramizda sair de varmiş djdjhdAğlıyor du telefon, susmuyor du bildirimler, apansızca yağıyor du adeta, yeter artık diyordu çevredekiler ama susmuyor du bildirimler geliyor du gelecek ti de Ooooo manita yapmışsın diyenler bile var dı ama hakikat bambaşka idi.
Benim telefon bildirimlerden bıkmadi hic takmiyor [emoji4]Ağlıyor du telefon, susmuyor du bildirimler, apansızca yağıyor du adeta, yeter artık diyordu çevredekiler ama susmuyor du bildirimler geliyor du gelecek ti de Ooooo manita yapmışsın diyenler bile var dı ama hakikat bambaşka idi.
Başına @ koyup Birleşik şekilde olduğu gibi nick yazarsan bildirim gider etiket olduğu için twitter kullanıyorsan mention deniliyor bilirsinBuraya sordugumuzda rahatliycamiz her seyi sorabilirmiyiz normal konu acdigimizda cok cevap yazilmiyor![]()
Şiir değil, Nihat Hatipoğlu style[emoji12]Aramizda sair de varmiş djdjhd
Kullanmadigim icin yeni orendimBaşına @ koyup Birleşik şekilde olduğu gibi nick yazarsan bildirim gider etiket olduğu için twitter kullanıyorsan mention deniliyor bilirsin![]()
Cok mu siir yaziyon yucesezarŞiir değil, Nihat Hatipoğlu style[emoji12]
Bende bekliyorumHadi şunu biri anlatsın daha gömecem.
Yahu ne şiir'i hiç mi nihat hatipoğlu izlemediniz?Cok mu siir yaziyon yucesezar
Yahu ne şiir'i hiç mi nihat hatipoğlu izlemediniz?
Yukarı yazdık ya dostum[MENTION=194661]eSa[/MENTION] link gömme nedir? Nasıl yapılır?
Yukarı yazdık ya dostum![]()
Olmadilink[/http://youtu.be/zUaGQMp64Ts]
Gömdüm hadi hayırlısı.
Pek açıklayıcı olmamış abjYukarı yazdık ya dostum![]()
Bizde yanlış olmaz [emoji16] [emoji106]Eminsin demi?
Bizde yanlış olmaz [emoji16] [emoji106]
linki yapıştır[/UR L] r l arasndaki boslugu sil olur olmalı :)[/QUOTE] Hocam rl kim?
Url birleşik olacak diyor troll se anlamadım çaktırmaHocam rl kim?
UR L yazmış ya O URL OLACAK BİTİŞİK OLACAK ABJ :dHala anlamadı