• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah. Döndürebiliyor muyuz 8.4.1 mi yoksa 9.1 betaya mı geçiyim?

İmzalar kapandı, sabah ilgin birşeyle karşılaştım. Telefonu aldım hani kilit ekranında sağ tarafta kamera var ya soltarafta mesaj simgesi vardı. Kilidi açınca da aynı simge geldi sonra geri gitti bulamıyorum.

İmzalar kapandı, sabah ilgin birşeyle karşılaştım. Telefonu aldım hani kilit ekranında sağ tarafta kamera var ya soltarafta mesaj simgesi vardı. Kilidi açınca da aynı simge geldi sonra geri gitti bulamıyorum.

9.0.2 ile iyice bozdu. Satın alımlar olmuyor ben de.

[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] abi icloud backup aldım da yeterli mi? 9.1 betaya geçeceğim.

9f3092d4db8d46d4250c58ce5357e9ef.jpg

Akk'yi gecip yuksek hiz alan baskalari varmi?

İtunes backup dosyasını flasha atıp başka bir bilgisayarda backup klasörüne atıp tekrar yükleme yapabilir miyim?

İtunes backup dosyasını flasha atıp başka bir bilgisayarda backup klasörüne atıp tekrar yükleme yapabilir miyim?

Evet :) bunun için ilk önce gizli doyaları aktif etmen lazım. Sonrası app data roaming itunes backups yolunu izle. Yalnız kopyaladığın bilgisayara aynı konuma atman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...