Aden
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
site kaç gündür aynı. hala bir düzeltme göremedik. yandaki konular olmayınca açtığımız konularda kimse görmeden karanlığa karışıyor...
kesinlikle !site kaç gündür aynı. hala bir düzeltme göremedik. yandaki konular olmayınca açtığımız konularda kimse görmeden karanlığa karışıyor...
site kaç gündür aynı. hala bir düzeltme göremedik. yandaki konular olmayınca açtığımız konularda kimse görmeden karanlığa karışıyor...
türünün nadir örneğisin?Zaten o webtekno ozentiligi basladigindan beri soyluyorum ve buna surekli karsi cikiyorum. Sen 10 yillik teknoloji platformusun. Daha gecen yil piyasaya cikip hitap noktasi 12-17 yas arasi olan bir platforma niye ozeniyorsun. Bak benim yasim cok yuksek degil 16 yasindayim. Ama bu sacma sapan espriler gevseklikler hosuma gitmiyor. Eger sdn nin amaci gencleri buraya cekmekse birak cekmesin. Benim gibiler az cunku. Daha simdiden facebook hesabi caps sayfasina dönmus zaten.
![]()
Su sekilde yazmak zor degildi yani.
ifa'nın foruma etki etmemesi gerekmez mi?İfa yüzünden olabilir.
ifa'nın foruma etki etmemesi gerekmez mi?
Çok kararsız kaldım...
1500 TL ye 2. el note 4 mü alsam, 2450 TL ye note5 sıfır mı alsam.:helpsmilie:
Hocam ben sizin yerinde olsam 2. el Note 4 alırım. Ama ben sizin gibi ticaret amaçlı almıyorum.Çok kararsız kaldım...
Kullanmak için alacağım bende. Note 5 e 2450 tl ver 6 ay sonra değeri 1700 e düşsün. Bu olay kafamı kurcalıyor.Ama fazla note5 alan şuan yok. yani s6 çıkınca birden patlama yaşanıyor ilandan geçilmiyor note 5 te yok bu sefer sayılı var neredeyse.Hocam ben sizin yerinde olsam 2. el Note 4 alırım. Ama ben sizin gibi ticaret amaçlı almıyorum.![]()
Dünyada 7 milyar insan var pek nadir degilimtürünün nadir örneğisin?
2.el note 4 al gitsin derim.Hakkı reyizde söylüyor note 5 ile arasında bir fark yok.Gidip sorsan sana note 4 al der.Bence o fiyata kesinlikle almalısın.Çok kararsız kaldım...
p*rn mu indiriyon ne yaptın 250 gb ileUlan daha hiç bir şey indirmedim ne çabuk bitti bu kota?
![]()
Bence fesat dusunme youtube'dan gunluk 10 video izlesen aylik 200 gb kota yapiyor2.el note 4 al gitsin derim.Hakkı reyizde söylüyor note 5 ile arasında bir fark yok.Gidip sorsan sana note 4 al der.Bence o fiyata kesinlikle almalısın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
p*rn mu indiriyon ne yaptın 250 gb ile![]()
p*rn mu indiriyon ne yaptın 250 gb ile![]()
![]()
Sdn kalitesini daha ne kadar dusurecek? Ekşideki yorumlarin bazilarina hak veriyorum artik ne diyim [emoji19]
Bugun usenmeden hakki alkana bununla ilgili ozel bir eposta aticam. Baya ozenicem. Belki biseyleri eski haline getirtebilirim.
Ulan daha hiç bir şey indirmedim ne çabuk bitti bu kota?
![]()
bizim kide farklı değil sanırım 150gb yetmiyor amdfanboyu bütün gün hd video izliyor vr601 ile...Bu hiç birşey indirmemişse yük halini düşünemiyorum 1 tb görür herhal
Bir insan bütün gün neyin hd videosunu izler ki ? :laugh:bizim kide farklı değil sanırım 150gb yetmiyor amdfanboyu bütün gün hd video izliyor vr601 ile...
Hd candır da bütün gün insanın beyni uyuşur yavaş yavaş.
Samsung wave 8500 ile 2. günü bitirdim kendimi bir yeri eksik gibi hissediyorum:crying:
ne kadar gereksiz bir şey varsa onların videoları onu en çok şutlayanların incelemeleri...Bir insan bütün gün neyin hd videosunu izler ki ? :laugh:
ben uzun süredir gt-s5360 galaxy young kullanıyorum sorun yok...Samsung wave 8500 ile 2. günü bitirdim kendimi bir yeri eksik gibi hissediyorum:crying:
Samsung wave 8500 ile 2. günü bitirdim kendimi bir yeri eksik gibi hissediyorum:crying: