League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu arada saldırı hızı veren jung itemiyle birlikte atrox ww udyr gibi büyü hasarı vuran herolar ilah şuan [emoji16]

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sezon bitmeden bi SDN takımı kurup oynasak mı napsak :d

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu arada saldırı hızı veren jung itemiyle birlikte atrox ww udyr gibi büyü hasarı vuran herolar ilah şuan [emoji16]

Master yi bile çok OP oluyor o itemle. Mahvolmuş, saldırı Hızı efsunlu kırmızı çarp itemi kasıyorsunuz ultiyi ve Eyi açıp adamı çarpıyorsunuz tanklar eriyor anında :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Irelia alırım ya youtubeda psikolol diye bir kanal var videoları güzel irelia gördüm hoşuma gitti kurtları alıp lanee tp atıyor direk

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
İrelia iyi oynayan hala taşıyor ya her skili ayrı bi güzel :) sona supda fena oluyo çok vuruyo yav :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ezreal sona vardı karşıda sona ezrealdan fazla vuruyordu :D . LoLde maç içinde performans moralle çok alakalı eğer ki şu rolde şunu oynamak için girip onu alırsanız iyi oynuyorsunuz ama mesela sup oynamayı sevmiyorsunuz sup kalıyor o zaman elinizde olmadan feedliyorsunuz(sanki bunun benzeri bir mesajı yazmıştım ya da dejavu)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yeni buff ile birlikte elise çok op oldu haberiniz olsun [emoji4]

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunun korsan teması bence çok kötü olmuş. Oyun oynarken korsan müziği falan çalıyor
Adam bağırıyo köpekbalığı falan diye

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen oyle oynamami bile etkiliyor , arayuz guzel ama mana filan ortada olmasi guzel deil koseye daha iyiydi

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizde oynarken acın bir müzik. Sadece sinyal sesini etkinleştirin diğer sesleri kısın. Gaza getiren müzikler var isteyenlere söyleyebilirim onları dinleyebilirsiniz :) Yeni arayüze alışırsınız bence gayet başarılı.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
2721919eee16c0946dcda8db796d65a7.jpg

TRyndmare oyunun başından sonuna kadar jungle kesti şampiyon seçim ekranında da bn jungle demiştim önce 10 sn sonra bağlanıp aldı kitlesi jungle dedi arkadaş ile girdik trollicektik dedim Yanımdaki vaynee yazık sup aldım böyle bir adam da belediyen win aldı freesin dedim sövdü Ağla falan dedi kanser oyuncu ya
Karşıda 2 sol vardı riven işte o birlikte girdiğin arkadaşım ne ezdi be 2v1 :) bir kere de vayne daha tutturamadığım q yoktu komboyu yaptım direk wqer diye kill çaldım yanlışlıkla vayne 4-1 Yanımdaki ben 0-0-4 üm adam bana sövdü tek bildiğin kill Çalmak falan dedi ben üzülüyorum onlara oyun verdik diye

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Lanee kurt alıp gittim seju [all] irelia report *ç alt tarafı kurt ya kim alıyor ki kurt sadece zıpkın çıkanlar alıyor genelde :) ben. Nasıl can doldurcam ** dedi ne alaka anlamadım Karşımda teemo vardı doldurdum potları tplendim laneime adama tek kombo yaptım 3lvlde 100 canı kaldı afk kaldı ardından :)
Bu arada teemonun nicki xxarda kingxx imiş :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Çok komedi maçlarım var adam iki saat bana sövdü mal salak falan dedi 25 yaşında olduğunu söyledi tüm takıma laf atıp 27 lvl adama ezilip bana flamer dedi sabahtan beri susmuyorsunuz dedi ddim skype zaferyusufvardar ara da Görelim yaşını dedi kaç kişi bekliyorsunuz dedim 3 preyiz skypeta gelmedi ardıdnan 15 yaşında olduğumu söylememe rağmen demek ki ney 11 yaşında bir velet o da. Yaşı küçük olmamanın oyuna bir etkisi yok ama bazıları cidden zekaları gelişmemiş oluyor örn bu adamı campliyorum ezmesini sağlıyorum blue çalarken 2v1 kalıyorum manasız ve sadece birini alıp ölüyorum adam da ölüyor ve bana sövüyor
8ca35280048f9a7854d35bf30aee4add.jpg

Oyun sonu:shaco report flamer ***

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uzun zamandan sonra yeni aldığım Laptop ile birlikte oyunu oynamaya basladim.

1-) Laptopla pilde oynarken 30 fps sabir aliyorum sarja takili olmadığı icin mi?
2-) En basta dll hatasi verdo dll fixer yukledim duzeldi. Ilerde sıkıntı tekrar olur mu?
3-) Freedos laptop aldim oyunu daha kullanışlı oynamak icin onerileriniz var mi?

Oyun çok degismis bu arada