- Konuyu başlatan
eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
Sen 8 de 8 kusurlusun bi kere 

12 Volt verince hareket filan çekmiyor dimi, gizli resim olmasın sakın![]()
![]()
Hocam hep geç haberim oluyor yav
![]()
Benimkinide konuşun![]()
Yok hocam daha nelerŞahane.
Yalnız bu bana orijinal sdn kupasına kamuflaj yapılmış gibi geldi![]()
Oley ! En az 3 twetimi okudular.Ayrıca bardak fotoğrafını rt'lediler yehuuu! Adamsın SDN, Adamsın Tolga abi , Adamsın Hakkı Abi .Adresi verdim haydi hayırlısı :lol:
Şahane.
Yalnız bu bana orijinal sdn kupasına kamuflaj yapılmış gibi geldi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben onun üstünde halaa kafa yoruyom. Sdn mutfakta gibi bişey mi demek istedin.![]()
![]()
Havamı atarım arkadaşYOUTUBE İZLE
adı *ornocuya çıkmış normaldir google fotograflar varken ne gerek sapık siteye?Bu arada imgur da mahkeme kararı var galiba, görselleri başka site üzerinden atalım.
benim hoşuma gitti , logoyu kırmızı da yapabilirlermişEkli dosyayı görüntüle 12141
evde sarı boya sıkıntısı vardı ya bende kırmızı ile yaptım bence gayet güzel oldu :biggrin: ben ödevlerime bile bu kadar gayret göstermezdim annem bu kadar hevesli yaptığımı görünce gözleri doldu kadıncağızın :tt1: ben hak ettiğimi düşünüyorum .. yalnız masaüstü arka plan resmime de dikkat lütfen @eSa
formun yenilerindenim heyecandan aynı resme bi kaç kere abanmışım mazur görün artık :flowers::flowers:Ekli dosyayı görüntüle 12141
evde sarı boya sıkıntısı vardı ya bende kırmızı ile yaptım bence gayet güzel oldu :biggrin: ben ödevlerime bile bu kadar gayret göstermezdim annem bu kadar hevesli yaptığımı görünce gözleri doldu kadıncağızın :tt1: ben hak ettiğimi düşünüyorum .. yalnız masaüstü arka plan resmime de dikkat lütfen @eSa
teşekkürler . :lol::mrgreen::clap:benim hoşuma gitti , logoyu kırmızı da yapabilirlermiş![]()
Var mı başka ?