Windows 10 Torrent'e Düştü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10, daha çıkmadan çeşitli Torrent sitelerindeki yerini aldı. Peki, Windows 10 Torrent linkleri güvenli mi? İşte ayrıntılar.

Windows 10 yüklemeyi düşünüyor musunuz?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
buradan sonrasını okumadım :mrgreen:

Bugüne kadar sadece xp'yi orijinal kullandım 2006-2009 arası. Ondan sonrası full korsan. Kimse kapıma gelipte suç işliyorsun demedi. Ama iyi hatırlıyorum xp kullanırken (o zamanlar küçüğüm) dosyaları yedekliyim diye windows klasörünü yedeklemeye kalkmıştım. Altta korsancılıkla ilgili bi yazı çıkmıştı ceza felan alırsınız diyordu. Korkudan format atmaya çalıştım. Sanırım ilk formatı o zaman atmıştım :D O kadar yani :D

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence yalan virüslüdür daha microsoft bile piyasaya sürmedi bunlar nerden buldu ki bunlar atmasyon bu haber.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ne gerek var ki ? Adamlar zaten bedavaya orjinal sürümünü vericek , 2 gün sabredin temiz bir windows 10 iyidir.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Atmasyon haber virüslü felan demiş yukarıda arkadaş..!!!! 10240 bıild i düşeli çok oldu sadece torrente de değil bi çok yerde var üreticilere gönderiildi iso şeklinde sonrada 1 gb ve biraz daha güncelleme geldi... 29 unda dağıtılacağı söylenen esd li güncel sürüm... 10240.16404...

eğer insider programına kayıt yapmışsanız rezerve etmişseniz windows 10 u kurulumdan sonra otomatik etkinleştiriyor biçok yükleyen insider da da böyle olmuş yani ekstra aktivasyon yapmaya gerek kalmıyor ID den tanıyor galiba pc yi

böylece virüs felan olma ihtimalide kalmıyor microsoft kendisi virüs komuşsa bilmemem tabi :D

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10, daha çıkmadan çeşitli Torrent sitelerindeki yerini aldı. Peki, Windows 10 Torrent linkleri güvenli mi? İşte ayrıntılar.

Windows 10 yüklemeyi düşünüyor musunuz?

orjinal almak varken niye torrentle indirmek varki insanca gidip para vercen satın alcan paran yoksa bilgisayarcıya götürcen w7 yaptırcan bu kadar basit ben insider programına katıldıgım için bedavaya geldi ve gayet memnunum katılanlarda vardır zaten

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
TNCTR nin üzerine tanımam.Üstelik torent sitesi değil.Çekemiyorsunuz biliyorum ama bir ara siz de uğrayın,zararlı çıkmazsınız.:yes: