erdemgazetesi dedi ki:abi böyle şeyler niye koyuyorsunuz anlamam ki
TROYU da mübarek güzel mesajlarda değil hep böyle dandik şeylerle görüyom nasıl yönetici
Özür dilerim Alengirli Düşündüm oraya ne koyum diye ama o aklıma geldi onu koydum. Konuyu açan arkadaştan özür dilerim fakat.Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:erdemgazetesi dedi ki:abi böyle şeyler niye koyuyorsunuz anlamam ki
TROYU da mübarek güzel mesajlarda değil hep böyle dandik şeylerle görüyom nasıl yönetici
Öyle kullanıcıya böyle yönetici diyelim. Bence sözlerimize biraz daha dikkat etsek çok süper olacak.
aklımı okudun .Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Yazık ya, bi rahatsızlığı var muhtemelen. Pek de şirinmiş.
erdemgazetesi dedi ki:abi böyle şeyler niye koyuyorsunuz anlamam ki
Nmss dedi ki:yahu ne güzel işte yöneticiler bizlerle iç içe. Diğer sitelerdeki gibi nickinin altında kocaman ve caf caflı ADMİN de yazmıyor. Daha ne istiyorsunuz analmıyorum ki![]()
Adminimiz her alanda bizimle .. Simdi elini öpün aganızın hade![]()
erol_1982 dedi ki:souris iğrençsin desem ayıp olmaz dimi![]()
nyoo dedi ki:erol_1982 dedi ki:souris iğrençsin desem ayıp olmaz dimi![]()
+1 hiç abartısız aynı cümleyi bende kurdum, kusura bakma souris46
Kriptograf dedi ki:Her fotoğrafında ağzı açık kalan bir kız olsaydınız ne yapardınız?Ya suratınız da o kocaman ağza uymayan güzel gözler varsa?Neden ağzınız açıkken hep dili sol tarafta?Ağzı açık kalan kızın son ısırdığı şey neydi?
Viditurk bilmemkaçıncı kanal Kıraym end İnvestigeyşın Networkte.
O ayarda belgesel olur bu kızdan demedi demeyin![]()