Buğra Y.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
En sonunda paraya kıyıp Valve Complete Pack ve Garry's mod aldım. Garry's Mod 9 liraya düşmüş. Alan olursa bi prop hunt, hide and seek falan atarız gençler.
P2W olacak diyorlar, olmazsa fena oyun değil alınabilir.arkadaşlar h1z1 nasıl oyun alınır mı
L4D2 payday2 var ama ısınamadım bu oyunlara
p2w ne f2p gibi bir şeymiP2W olacak diyorlar, olmazsa fena oyun değil alınabilir.
p2w ne f2p gibi bir şeymicahillik
Est hocamp2w ne f2p gibi bir şeymicahillik
oyunu hediye olarak aldıktan sonra kütüphaneme nasıl ekleyebilirim bi bikginiz varmı.
teşekkür ederim desteğiniz için deneyeciğim sağolun.
left for dead2 yi aldım multi için, var mı oynayan![]()
kalsın ozaman f2p ounlarada uyuz oluyorum bu daha beteri zahirPay to win (kazanmak icin pamuk eller cebe)
Parayi veren düdügü caliyor. Kisacasi oyun icinde bulunan itemleri satin aldikca gücüne güc katiyorsun, alamayanlarda sürekli eziliyor.
Hikaye modu çok iyi mp'de adam vardı en son oynadığımda şimdi var mı bilmiyorum ama çok fazla olmaz. Olmasa da boşverin gitsin hikayesi zaten çok güzel.Far Cry 3 baya uygun fiyattaydı kaçmaz dedim ekledim kütüphaneyeHikaye modu baya iyi diyorlar da mp'si nasıl bilgisi olan varmı?
Bu arada L4D2 alan varsa akşam saatlerinde mikrofon açarak oynayabiliriz![]()
Dark Souls güme gidiyor ya :S
Napsam bilemedim.
Dark Souls 7.75 alır yaDark Souls 22 hazirana kadar gecerli. Paran varsa erteleyebilirsin yoksa isin icinden cikamazsin![]()
Almayı denesek mi? :mrgreen:Üstüne para veriyorlarmış :mrgreen:
![]()