MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498

Bu ne demek iPhone 5s pil iyi mi kötü mü?
Açılın bekletmeyin yoksa kafan kaybediyorsun başkası gider açılır sende önce çok daha kötü olursun ....
Canım kardeşim gazı dilan bırak senden önce başkası gidip açılır ve ilerler se onların ilişkisi günden güne bitersin daha kötü olursun . Bunu düşün .Hergün birleyden gaz alarak yapacam diyorum o gaz geri kayboluyor...
Canım kardeşim gazı dilan bırak senden önce başkası gidip açılır ve ilerler se onların ilişkisi günden güne bitersin daha kötü olursun . Bunu düşün .
Sevince insan aptal olur mesela ben Whatsapp'dan aşkmı ilan edilir yahu çok aptallaşmışım aşık olunca![]()
Sen bence kızı arkadaşın zaten biraz muhabbet kurup dışarı filan çıkart onun gibi sinema filan o tarz sonra hoşlandığını söylersin direk ben seni seviyorum diyince olmuyor kendimden biliyorum![]()
Kardeş senin hatayı ben geçen dönem yaptım ve aramızdaki samimilik de kayboödu
Arkadaşıma ben haber veriyorum 8.3 çıkmış diye sizin sayenizde.IOS 8.3 apple [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Herkese açıldı Beta değil[emoji1]Arkadaşıma ben haber veriyorum 8.3 çıkmış diye sizin sayenizde.
Yalnız ona gelmemiş daha güncelleme
Biliyorum da daha gelmemiş ona işte.Herkese açıldı Beta değil[emoji1]
benim ki hiç açılmaz tavrını net koyar samsug logosu kalır g-s5360 farkı.Telefona Retrica yükledim kamera isyanlarda bi retricamız eksikti diyor![]()
![]()
benim ki hiç açılmaz tavrını net koyar samsug logosu kalır g-s5360 farkı.
Alkanlar, sikloalkenler, CnH2n'ler of off...
tv mode on gerçi sinema kanallarında ses görüntü senronu yok...s5360 ile s5830i telefonlar ağır abi telefonlar kendi kameramız varken retrica'da ne bize yakışırmı hiç diyorlar![]()
Konu kolay aslında ama karisik be abiOooo organik kimya. En sevdiğimden.![]()
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] ios sürümü kaç? 8.2 mi? Siri Ayarlarda Türkçe dil görülmüyordu geçenlerde neden?
Gidip langur langur konuya girme sakın sakın bir ortamda konuşun. Kalabalık olmasın fazla.Yarın son yazılıyı yaptıktan sonra şansımı deniycem artık
Konu kolay aslında ama karisik be abiyarin kimya sınavım var dua edin bari bu iyi geçsin
![]()
Olabilir 10.sınıf işte çok ayrıntı yok genel formül bağ yapısı felan var. Ama sınavda sadece bunlar yok canımı sıkan bu.Yalnız biz 12. sınıfta görüyoruz. Heralde siz daha yüzeysel görüyorsunuz.
Kolay gelsin.Ben org. kimyadan 87 aldım.![]()
10 sınıfa zor diyorsan 12. Sinıftaki "Organik Kimya" konu başlığına bakmanı öneririmOlabilir 10.sınıf işte çok ayrıntı yok genel formül bağ yapısı felan var. Ama sınavda sadece bunlar yok canımı sıkan bu.
Herkese iyi geceler..[emoji99]