Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek'e büyük tepki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Club Brugge arasında oynanan maçta siyah-beyazlı taraftarlar kaleci Tolga Zengin'e büyük tepki gösterdi.

fft107_mf3854792.Jpeg

Sakatlık sürecini atlatarak yeniden Slaven Bilic'ten görev alan Tolga Zengin, maçın başından sonuna kadar yaptığı kritik hatalarla siyah-beyazlı taraftarları adeta çileden çıkarttı.

Beşiktaş, 1-0 üstün durumdayken kalesinde riskli hareketler yaparak siyah-beyazlı taraftarların yüreğini ağzına getiren Tolga, Brugge'ün attığı ilk golde de kalesini zamanında terk etmeyerek gole engel olamadı. Brugge'ün 2-1 öne geçmesinin ardından Tolga'ya ıslıklarla tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlardan tepki alan bir diğer isim de Mustafa Pektemek oldu.

Kayseri Erciyesspor maçında çift forvetle ile sahaya çıkarak Brugge maçında da çift forvetle sahaya çıkacağının sinyallerini veren Slaven Bilic, bekleneni yaptı ve Mustafa Pektemek'i Demba Ba'nın yanında sahaya sürdü.

İlk yarıda oldukça etkisiz bir performans çizen Pektemek, ikinci yarıda oyundan alındı ve yerini Cenk Tosun'a bıraktı. Mustafa Pektemek oyundan çıkarken siyah-beyazlı taraftarların ıslıklı protestoda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Tolga'nın maç sonu çok üzgün olduğu görüldü.

KAYNAK

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
necip ve francoda biran önce şutlanmalı futbolcu değiller çünkü

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tolga ayrı bir fıtık etti yaptığı garip hatalarla o ayrı ama takımın hepsi çok kötüydü.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tolga Zengin için söyleyecek çok şey var, tek diyeceğim inşallah bu maç Beşiktaş kariyerindeki son maçı olur.

Yabancı sınırı da kalkmışken iyi bir kaleci almak şart oldu artık.

Pektemek ise ayrı konu. 4 yıl için 6 milyon vereceğimiz oyuncu Beşiktaş'a hiçbir şey veremiyor.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
eleştirilmeli futbolcular ama 1-1 iken maç uzatmaya götürme şansı varken ıslıklama olmaz arkadaş adamı oyundan düşürmeyeceksin ...

de ki sanki oyundamıydı da düşecek olsun kardeşim maç 1-1 sen ver desteğini maçtan sonra yap eleştirini maç oynanırken destek olacaksın .... daha ligi var bunun .... futbol bu kaybedersın kazanırsın .....

bu konuda hatalı taraftar bana göre ...

saglık olsun artık lig de yolumuza devam ederiz umarım ...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
eleştirilmeli futbolcular ama 1-1 iken maç uzatmaya götürme şansı varken ıslıklama olmaz arkadaş adamı oyundan düşürmeyeceksin ...

de ki sanki oyundamıydı da düşecek olsun kardeşim maç 1-1 sen ver desteğini maçtan sonra yap eleştirini maç oynanırken destek olacaksın .... daha ligi var bunun .... futbol bu kaybedersın kazanırsın .....

bu konuda hatalı taraftar bana göre ...

saglık olsun artık lig de yolumuza devam ederiz umarım ...

Hiç sanmıyorum Fenerbahçe de bizi yenecektir

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
adam gidip kerim feriyi alıyor...3 haftadır yok sahada hiçbirşey yapmıyor neyin ısrarı... kafayı yememek elde değil zaten kısasın sahada sol bek kısa sağ bek kısa... bu biliç bence bu işi iyi yapamıyor...daha akılı bir teknik adam bu takımı daha iyi oynatır bence.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Cenk gönen geçşeymiş keşke kaleye

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=80664]kpln04[/MENTION]

umarım senin dediğin olmaz olsa dahi futbol bu yenersin yenilirsin dünyanın sonu değil ....

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=80664]kpln04[/MENTION]

umarım senin dediğin olmaz olsa dahi futbol bu yenersin yenilirsin dünyanın sonu değil ....

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Futbolcular hata yapabilir , sonuçları ağır da olabilir.Annesi vefat eden bir futbolcu ertesi gün maça çıkıp takımını sırtladığında kahraman gösterilip başka bir maçta hata yaptı diye vefat etmiş annesine sövmek taraftarlık ise yazıklar olsun benim güzide takımımın yüz karası taraftarına !! UTANIYORUM ve de hazmedemiyorum. Yazık , çok yazık ...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Pektemek'e öyle bir sözleşme önerdiki beşiktaş.
yanında ne guiza nede prandelli zarar gösterilir.
beceriksiz bu adam emenikeden beter.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Brugge maçına kadar kralsın, aslansın, kartalsın dediğiniz adamlara bi günde sırtınızı dönmeyin lütfen.
Elbette hatalar olacak. Hangimiz hata yapmıyoruz ki? Taraftardan bu şekilde tepki almak eminim oyuncuları çok rahatlatacaktır(!)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tolga Zengin'in şu ana kadar kurtardığı tek maç yok. Ne zaman baksak kale direğinin orada bir doktor.

Adamlığına diyecek laf yok ama sene sonu ilk gönderilmesi gereken oyunculardan olmalı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kim ne derse desin aynı örneği veriyorum Pektemek Emenike'den beter.
Bilen bilir Fanatik Fenerbahçeliyim, Emenike'yi zerre kadar sevmem nefret ediyorum.Pektemek bu adamdan bile yeteneksiz boş beleş bi oyuncu.
bence beşiktaş'ın ileri uctaki en büyük hatalarından biri bu oyuncuyu takımda tutmak.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
O zaman Fenerbahçeli olarak diyorum ki; takıma biraz daha yüklensenize bişey deneyeceğiz :mrgreen::D:lol: