monstearsoul
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Kopyalama hızı 30 kb nedir lann ?¿? 19 saat gösteriyor küçücuk klasor icin
Harbi diyorum soğudum şu bilgisayardan
Allah wd elements i bildiği gibi yapsın ayrica artik garanti kağıdını kaybetme gibi durumlar icin bi sistem gelistirilmeli !
Vatan Bilgisayar dan aldim ben asla kabul edemeyiz diyolar
teknosa bu konuda çok iyi transcend usb'yi sadece ambalajı ile götürdüm faturasız değşim yaptılar sorun çıkartmadılar gerçi confickerbelasi var karşısında kız şaşkın şaşkın değişimi yaptı 4gb idi 8gb sandisk cruzer edge verdiler...
Avatarım neden silindi birkaç gün önce ? Şimdi tekrar yaptım silinme sebebini öğrenmek istiyorum
Ürünün parası kasiyere yazıldı deseneteknosa bu konuda çok iyi transcend usb'yi sadece ambalajı ile götürdüm faturasız değşim yaptılar sorun çıkartmadılar gerçi confickerbelasi var karşısında kız şaşkın şaşkın değişimi yaptı 4gb idi 8gb sandisk cruzer edge verdiler...
Seri numarasından takip etmiyorlar mi garantiyi ? Seagate seri numaradan kabul ediyor.Kopyalama hızı 30 kb nedir lann ?¿? 19 saat gösteriyor küçücuk klasor icin
Bizim okulun açılmaısna daha çooook var.28 'ine kadar yatış. Sanki okullar varken çok çalışıyodukta
Doğuştan sülalem raad panpa.
Discovery Air
![]()
![]()
Bu bir kâbus. ...sende mi? brütüs umarım o çöpü almadın.
Cihaz bende ama benim değil inceledim paylaşmak istedim tasarım güzel ama ekran çözünürlüğü berbat.sende mi? brütüs umarım o çöpü almadın.
Kies romunu bulup yükle ota ile güncelleme gelir.S4 4.3 android sürümü var rootlanmış buna orjinal rom yüklesem güncelleme olur mu?
Kies ile mi kurayım odin le mi? Sammobile den indiricemKies romunu bulup yükle ota ile güncelleme gelir.