- Reaksiyon puanı
- 1,317
T50'nin yurtdisi romu 600mb Turkiye romu 800mb farki anlayinArakdaş doğru söylüyor kimse turkcell i geçemez arkadaş kendi üretmediği telefonlara bile uygulama gömüp satıyor![]()

T50'nin yurtdisi romu 600mb Turkiye romu 800mb farki anlayinArakdaş doğru söylüyor kimse turkcell i geçemez arkadaş kendi üretmediği telefonlara bile uygulama gömüp satıyor![]()
Doğru yazmıs t9Dilin sahibi bile Ayos diyormuş. Siz niye tartışma yapıyonuz...![]()
Siz egzoz kelimesini tartışın.![]()
Not: SwiftKey egzoz diyor.
![]()
Hem de nasılSamsung bu konuda çok kötü gereksiz şeyleri seviyor
Tahmin özelliği o kapatabilirsin istersenArkadaşlar yukarıda klavye gördüm de aklıma geldi bazen telefonda mesaj yazarken veya Chrome 'de arama yaparken örnek daha yazı yazmadan başka bir şey ekliyor neden böyle yapıyor?
Umarım anlatabilmişimdir nasıl anlatacağımı bilemiyorum. :mellow:
@Seyhoo Bu ekran kartı 2600tl değilmiydi? 1800'e inmiş 2 tane direk sipariş veriyim diyorum?
yuh bugün 2x2gb 667mhz veritech ramlerden biri öldü tablet agd ...
salak bakkal 1gb 667mhz ddr2 dimm'a 30lira diyor ben 2gb olanı 30liraya almıştım...
O ramlerden elimde bir sürü var bozulanlar bir yana kalanlar hep veritechler1 gb ramleri ben bile 20 den veriyorum nasıl 30 lira çekiyorlar abi ne saçma iş
dandik mi? kardeşim onlara dandik diyor...
Selülozik tinere bas abi bence kaliteli ram
yalnız 3 dakika tam güç mikro dalgada ızgara modunda fırınladım önceki hali pc açılmıyordu şimdi iplenmeyen adam mode on pc onu iplemiyor artık galiba tamamen bozdum hani meşhur köfte kokusu varya bunda yok kokoreç gibi koktu.
Ben onun aynısını PCI Express girişli Wifi adaptörüne yapmıştım tinerle yağsız kontak spreyi yoktu. Fırına bastım bide üstüne duşa girdim fırını bir açtım bildiğin yanık kokusuyla karışık işkembe çorbası koktu seninki yine iyiymiş
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çalışmıyordu fırına bastıktan sonrada çalışmadı umut işte![]()
@Vikings,
http://www.vatanbilgisayar.com/evga...b-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
Bu kartla onu karıştırma![]()
Linkide koymayı unutmuşumyine evganın kartıydı 5 adet kalmışdı 2600lük sandım bi an
sevinmiştim babamın karta yükleyip alıcaktımda işte...
![]()
@Seyhoo Yemek çay içseydin öyle çıkarsaydın bari
Ram duruma göre değişir ama bir kere sıkıntı yaptı mı sağlıksız dikiş tutmaz oluyor.![]()
O koku hala burnuma geliyor 1 hafta boyunca işkembe çorbalı börek yemiştik wifi adaptörünün sayesinde o derece iyide fırça yedik anneden. Bilgisayar donanımında en az arıza yapan ilk şey işlemci soket ve işlemci bacak kırılmalarını saymazsak. Sonra zaten ram. Zaten ram bir kere arızalandığı zaman tam arızalanıyor onarılmasıda zor gözden çıkarmaktan başka çare yok![]()
Bende onu düşündüm o koku gider mi fırından diye. bende zamanında ekran kartını folyo sarıp atmıştım fırına o şekilde dahi koku çok kötü kaldı.
Benim anne çok takılır ses ve koku konusuna ama gerçekten işkembe gibi koku yaptı kadın haklıydı ya
Korkunç bir koku ya. Yağsız kontak spreyin ve bga reworkun varsa rahatsın.
gece gece tekrar atayım ilk attığmda duman çıkıyordu hafif hafif işte kokunun nedeni o olabilir rami bulayım sonucu yazarım.
benim ramin kokusu kayboldu bile kimse çakmadı köfteyi sesini duydular tepki yok Seyhoo seninkiler çok takmışlar kokuya demekki...