- Reaksiyon puanı
- 1,317
Bizde rahatizda custom rom yapan yok. Cyangenmod blade vec 4g'ye el atsaydi 

Ohh iyi iyi o zaman .Biz rahatız dostum[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Ohh iyi iyi o zaman .ileride root , rom atarım. Ama korkuyorum yanlış yaparım diye.
Bende ucuz bir HTC telefon vardı. G3'e geçmeden bir süre önce ROOT attım sorunsuzca ama ROM olayını yapmadım. Doğrusu bulamadım ROM.Valla ben ilk rom deneyim mi cm11 kurarken install abondon 6-7-0 hatalarını aldım ve 2 aylık bi rom fobim oldu. Sonra bi baktım s4 minime cm12 çıkmış. Kurayım dedim kurmaz olaydım. Bağımlılık yapıyor rom işini bir kere yapınca![]()
Bende ucuz bir HTC telefon vardı. G3'e geçmeden bir süre önce ROOT attım sorunsuzca ama ROM olayını yapmadım. Doğrusu bulamadım ROM.
G3'e o kadar para verince korkar oldum. İkinci kez atacak olmam da başka bir neden .![]()
Bilgi uzmanlık gerektiriyor.Bende ucuz bir HTC telefon vardı. G3'e geçmeden bir süre önce ROOT attım sorunsuzca ama ROM olayını yapmadım. Doğrusu bulamadım ROM.
G3'e o kadar para verince korkar oldum. İkinci kez atacak olmam da başka bir neden .![]()
Elimde telefon yok ama bakarsın ileride fırsat olursa denemeler yaparım. Daha çok erken zaten root veya rom için. Mesela arayuzden sıkılmadım daha. Sıkılırsam ileride o zaman yaparım root. Aslında şu yukarıdaki pil ve wi-fi simgesini değiştirmek için atarım ROOT' .Denemelerinizi eski kullanılmayan telefonlarda yapın. Birde g3 için rom önermem zaten. Ha root yaparım dersen mantıklı Spotify için ama ozaman da xposed art ile çalışmıyorama dediğim gibi o eski htc ye varsa cm yoksa başka custom yüklemeyi deneyin
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] Uzmanlık da bilgi gerektiriyor.![]()
Ahahaha pardon .bilgi ve uzmanlık demek istedim
![]()
AynenAhahaha pardon .Bir bağlaç ne kadar değiştiriyor anlamı.
![]()
Hayırdır, noluyo oradaGencler su an forumun ekmeğini yiyorum sanırım ne bu popülerlik2. Çinko engel yemesek bari tedbir maksatlı screenshot atmiyorum
FBI bu hesaplari dinliyormuşHayırdır, noluyo orada![]()
Hayırlı olsungaliba iki windows'u hiç ettim...
Küfür etmediğin kalmışAyağıma gelen kısmetleri de teptim yahu
![]()
Engeli de yedik![]()
Hayırlı olsun![]()
Aynen. Tekrar g. Olsunyanlış alarm gibi sadece 10 9926'yı 9841 mi ne oldu galiba anti virüs değişimi gümledi odin 8.1 ile çalışmıyor...
Aynen. Şuan 8.1 kadar 7 de stabilitesini koruyor.7 enterprise x64 kuracam.
Haline şükret mikçekçimBugünluk hizim yuksek olucak.
![]()
Sen kimsin be ya. Taniyamadim seni. Yenisin heraldeHaline şükret mikçekçim![]()
[MENTION=54444]the_[/MENTION]DestroyerSen kimsin be ya. Taniyamadim seni. Yenisin heralde![]()
Profil fotosu ayni kalsaydi bi sure iyi olurdu.[MENTION=54444]the_[/MENTION]Destroyer
Artık gerçek ben varım Üzgünüm
Mesaj sayımdan yeniyim![]()