Cwm recovery yüklemeden cyanogenmod yüklenir mi?

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba, cyanogenmod yüklemek istiyorum. Telefonum lg g2. Root işlemini yapiyorum. Cwm yi de kurdum yani öyle zannetmişim. Ancak install zip seçeneği çıkmadı ilk seferinde. Daha sonra fabrika ayarlarına döndürüp yeniden rootladım. Bu sefer cwm yi yükleyemedim "adbd cannot run as root in production builds" hatası verdi.

Arkadaşlar nerede hata yapıyorum? Dün 05 00 a kadar yapmaya çalıştım ama beceremedim, kafaya da koydum açıkcası. Uzun lafın kısası bu cyanogenmod u beni yıpratmadan basit şekilde nasıl kurabilirim lg g2 me?

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yok mu arkadaşlar konuya hakim bir yardımsever ? :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
TWRP recovery ile yapmayı deneyin.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
TWRP recovery ile yapmayı deneyin.

touch recovery ya da diğer normal recovery i hangisini indirmeliyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonu rootlamaya çalışırken çok ilginç bişey oldu. Rootlanmadı ve 10 15 tane sanal yerel disk oluştu bilgisayarım da.Yani demek istediğim local disc(F), local disc(G), ... local disk(R) ye kadar gitti neredeyse. Ayrıca "lg g2 boot certification verify" hatası veriyor. Bozdum mu güzelim lg g2 yi ? :(

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dediğin gibi yapıcam ama bu sefer de telefon rootlanmiyor. Yukarida bahsettigim seyler oluyo. O sorunu nasil cozebilirim?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Download moda girebiliyorsan LG Mobile Support Tool ile yazılımını yeniden atmanız gerekiyor.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Download moda girebiliyorsan LG Mobile Support Tool ile yazılımını yeniden atmanız gerekiyor.

Dediklerinizi yaptım rootlamaya başladım herşeyi usulüne uygun yaptım ama "now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename" adlı hatayı verdi ve ekran o sarı yazılı ekranda kaldı. Daha sonra güç tuşu+ ses açma tuşuna uzunca basarak kurtardım telefonu. Nerede hata var neden bu hatayı verdi acaba ?

Edit:Bu sorunu hallettim şu an.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Cyanogenmod u yükledim sorunsuz çalışıyo ama gaaps ı yüklemeyi unuttum :D Nasıl onu yüklerim tekrar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulamaları bulup telefona at recoveryden seçip yükle ....

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Çok teşekkürler sayende sorunsuz bi şekilde kurabildim cyanogenmod u. Abartıldığı kadar iyi değilmiş ama LG nin kendi romundan iyidir yine de :)

Onlarda kullanıcı yorumlarına bakarak yüklemek gerekiyor. Bazılarında çok bug olabiliyor.