aggraphic
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaslar nerelerden alabilirim
Teknosa .
Teknosa online den çoğu kez siparis verdim en gec gelen siparis siparisi verdiğim geceden itibaren 3. Gün öğlen elimde oldu. Siparişi sabah verirsen 2 günde elinde olur.Hadi ya teknosadan alınıyormu bizim burda sadece teknosa var online sipariş etsem kaç günde gelir?
ya teknosaya gidip almak olmuyor mu ?Teknosa online den çoğu kez siparis verdim en gec gelen siparis siparisi verdiğim geceden itibaren 3. Gün öğlen elimde oldu. Siparişi sabah verirsen 2 günde elinde olur.
Ben neden nakit kart istediğini anladım oyuna yatırcan dimiya teknosaya gidip almak olmuyor mu ?
Teknosa dan elden alınabilir tabi kart Nerede geçer onu bilmemTeknosadan galiba alınmıyo
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben neden nakit kart istediğini anladım oyuna yatırcan dimi![]()
arkadas mesele para meselesi degil migros yok bulundugum ilçedeYa migrostan git hemen al mantık ama 2 tl ye kıy
Teb bankası yok mu? Yoksa ya ile gittiğinde alacaksın. Ya da sitesinden sipariş edeceksinarkadas mesele para meselesi degil migros yok bulundugum ilçede
tebden demi alınıyor ?Teb bankası yok mu? Yoksa ya ile gittiğinde alacaksın. Ya da sitesinden sipariş edeceksin
Evet. Paypal nakit kart paypal ile teb'in yaptığı Antlaşma ile çıkarıldı. Ptt var ise inin al kart alabilirsin. O kartta master card geçen yerlerde kullanılıyor. Paypal vb. yerde de kartı onaylanıyor.tebden demi alınıyor ?
tamam saol kardes o zaman yarın gidip tebden alayımEvet. Paypal nakit kart paypal ile teb'in yaptığı Antlaşma ile çıkarıldı. Ptt var ise inin al kart alabilirsin. O kartta master card geçen yerlerde kullanılıyor. Paypal vb. yerde de kartı onaylanıyor.
Tamam o zaman hayırlı olsun.tamam saol kardes o zaman yarın gidip tebden alayım
ininal kartım var ancak işe yaramayan bir kart
saolasınTamam o zaman hayırlı olsun.
Arkadaşlar Paypay ile steamdan oyun alınabiliniyormu? eğer alınabiliniyorsa paypal kart alıcam çünkü league of legends'da da geçerli steamde geçerliyse çok işime yarayacak.
Alınıyo , ininal kartda var bu iş için
steam da geçiyor