HTC One'a Android 4.4.2 KitKat Sonunda Geldi!

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güncelleme bozuk diyor ve yüklenmiyor bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben indirdim ve wi-fi sorunu var bağlantı sağlamıyor wi-fi yi görüyor ama internet bağlantısı sağlamıyor yardımcı olabilecek varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun vardı bu yolla çözüldü teşekkürler

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Erisilebilirlik seceneklerinde baslik diye bi alan var bu nedir?

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiziksel bir değişiklik yok diyenlere şaşıyorum telefonun kanatları çıktı camdan dışarı uçtu hatta :) şaka tabi ki de pek bir şey farketmedim performansta. biraz hızlı görünse de zaten telefonu yeniden başlatınca hızlanıyor normalde de. o yüzden hız nedenini çözemedim. gelelim kanatlar dışında fark ettiğim fiziksel değişikliklere
1-pil göstergesi beyaz olmuş
2- yukarıdan gelen perdeye :)mini+, rahatsız etme ve zil sesleri diye 3 kısayol eklenmiş
3-beşgen tuşa yukarı bastığınızda Google şimdiye giriyordu artık bir yarım daire ve tam ortada daire içinde Google yazısı da çıkıyor

wi-fi ve mobil bağlantıda herhangi bir sorun yok şimdilik. başka görürsem yazarım.

İsmail_1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar yükleme yaptım ama wifi görmüyor telefon ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeyi yaptım wifi sorunu felan olmadı gayet güzel çalışıyor ama sanki telefon yavaşladı gibi yada ben paranoya yapıyorum mesaj yazarken tekliyor gibi geldi bana sizde durum nedir arkadaşlar

Vialpando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC'nin amiral gemisine bu güncellemenin geç gelmesi yakışmamış :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC'nin amiral gemisine bu güncellemenin geç gelmesi yakışmamış :)

İsmail_1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar iş yerinde wifi ye bağlanıyorum ama evde bağlanamıyorum yardımcı olurmusun ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pembeleşme sorunu halen devam ediyor..berbat bir durum..bukadar önüne geçilemez bişey olmaması gerekli..teknoloji açısından son noktada bir telefonda böyle bir sorun çok tuhaf..

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende Şahsen wifi çekim gücünde bi sıkıntı olmadı da falshplayer desteği orjinal tarayıcının ayarlarından çıkmış flashı sonradan yükleyip başka bi tarayıcıdan açarsanız çalışır ama böyle yapmaları cidden beni soğuttu androidden benim ios android tercihim arasındaki en önemli nedenlerden biriydi.

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar almanyadan htc one aldım ama bana henüz 4.4.2 gelmedi bu normal mi benden başka bu durumda olan var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eski tip modemlerde sorun yaşanıyor N wifi özellikli modemlerde ise sorunsuz çalışıyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
wifi 4.3 ve 4.4 de sorun var. sirf bu yuzdn s4 umu sattm adam akilli gunceleme cikartmadklari icin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one cihazıma Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yaptıktan sonra wireless bağlantısı kuramayan arkadaşlar direkt wifi ayarlarından cihaz adını değiştirdikten sonra bluetooth ayarlarından da cihaz adını aynı isim değiştirip yeniden başlatsınlar bağlantı sorunu çözülüyor...Bu arada cihaz kimliği bilgilerinden cihaz adının da değiştirdiğiniz adlarla aynı olduğunu teyit edin 

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece wifi directten ismi değişeceksiniz başka bir şeyi yok...Fazla önemli bir şeyi yok ama güncelleme güncellemedir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar htc guncellemesını nasıl yapacagım yardımcı olurmusunuz telefon androıd 4.1.9. guncellemesı degıstırılebılırmı bılgısı olan varmıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben yeni yükledim herhangi bir sıkıntı yapmadı. wifi dede sorun yok gayet stabil çalışmakta saygı ve selamlar herkese.

sonar055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim telefonda android sürümü 4.3 yazıyor. htc sense 5.5 yazıyor. niye android 4.4 e geçmedi ki. Bu konuda ne yapmam gerekiyor

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar benim telefonda android sürümü 4.3 yazıyor. htc sense 5.5 yazıyor. niye android 4.4 e geçmedi ki. Bu konuda ne yapmam gerekiyor
Telefonu nereden aldın? Gerçi başka ülkeden alsanda güncellemenin gelmesi lazım.
Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım Güncellemeleri bölümünden kontrol et dilersen bi daha. Öncesinde telefonunu kapatıp aç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim htc one ımda yazilim güncelleme sorunu var nasıl cözebilirm acaba ?? bi yardımcı olurmusunuz ?sistem guncellemesi geliyo software update: 3,63,709,3 (600,9 mb) yazıyo ama yuklemiyo hata veriyo ... ne yapabiliirm cok geride kaldım :(:((:( bu arada telefonu yutrdısından aldım acill lütfen uzun zamandır çöüzm arıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran fotoğrafını nasıl çekiyoruz bu son güncellemeden sonra?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,
htc one 4.4.2 güncellemesine geçtiğimden beri üstten inen perde (kısayolların olduğu ) bir türlü aşağı inmiyor. sizde de var mı böyle bir sıkıntı acaba, yardımcı olabilecek kimse var mı ? :(