Galaxy s4 sarj sorunu yardim

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum galaxy s4 arkadaşımdada var aynı şeyleri yapıyoruz onun sarjı daha zor bitiyor bende düşünüyordum sonra bir gün telefonum ısındı bende googel yazdım *#0228# diye kod yazın bakın demişler yazdım yanlışlıkla Quick Start a bastım ekran karardı ve sarj %50 gibi bi şeyden %11 e düştü kapatım actım %50 idi acaba sarjımın cabuk bitmesi bu yüzdenmi. Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
batarya durumu cıkıyor galiba ingilizce quick start a basınca sarjın görünende aza iniyor ?

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben internette telefonun sıcaklıgını ölçmek için buldum yazdım dondu sandım donmamış o arada Quick Starta basmışım telefon kitlendi acıldı sarj %50 den %11 e düştü korktum kapadım actım gene %50 oldu arkadasımın onlar eşit baktım bugün aralarında 3 4 sarj farkıyla ilerliyor bende bayağı fark var nasıl eşit yapabilirim.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Uygulamalar, ekran parlaklığı gibi durumlar fark gösterebilir. O kadar da önemli bir durum değil.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Batarya değiştir o kod sadece bilgi amaçlı herhangi bir işlem yapmıyor.Uygulamaların bazıları arka planda çlaışıyo olabilir.Ekran Parlaklığı ve şarjda oyun konuşma ya da nete girmede bataryayı öldürebiliyor.En iyisi siz önce yedek alın format atın eğer devam ediyosa batarya değiştirin gene devam ediyosa servise götürün

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu resetledim gene aynı batarya değiştirsem olurmu kesin ?

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bataryanızda şişme olup olmadığını kontrol eder misiniz. Aynı durumla karşılaştım ve bataryamda şişme olduğunu fark ettim. Samsung avrupa sevkiyatındaki ürünlerin bataryasında problem olduğunu onayladı zaten. Servis kapsamında ücretsiz değiştirebilirsiniz.

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktım şimdi herhangi bir şişme yok dümdüz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryaların made in ine bak çin olanlar problemli bataryalar 4 ay sonra şişip garantiye götürtüyolarmış telefonu belki onla alakası vardır....

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baktım korea yazıyor yeni bir pil alsam bu sorun ortadan kalkarmı acaba

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
baktım korea yazıyor yeni bir pil alsam bu sorun ortadan kalkarmı acaba

Hocam sorun pil ile alakalı değildir. Emin olun boşuna para harcarsınız. Arkadaşızla aynı işleri yapıyorum diyorsunuz. Günün sonunda onun şarjı kaç kalıyor sizin ki kaç kalıyor? Telefondaki tüm uygulamalar aynı mı? Cihazları tam olarak aynı miktarda mı kullanıyorsunuz? Madem aynı şeyleri yapıyorsunuz bir gün değişin telefonları bakalım batarya performansı sizinki ile aynımı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var doğubanktan aldım telefonu şarjı 2 güne yakın gidiyordu sonra bi kayıt problemi oldu götürdüm geri imei kopyaladılar kayıt işi halloldu ama artık şarjı 1 gün gitmiyo telefon askıdayken sürekli şarjı azalıyo içerisine supersu diye bi root uygulaması yüklemişler ve silinemiyo bundan dolayı böyle olmuş olabilir mi? bu durumda ne yapmalıyım?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var doğubanktan aldım telefonu şarjı 2 güne yakın gidiyordu sonra bi kayıt problemi oldu götürdüm geri imei kopyaladılar kayıt işi halloldu ama artık şarjı 1 gün gitmiyo telefon askıdayken sürekli şarjı azalıyo içerisine supersu diye bi root uygulaması yüklemişler ve silinemiyo bundan dolayı böyle olmuş olabilir mi? bu durumda ne yapmalıyım?

Cihaza yeni IMEI kopyalamak veya root atmak doğrudan batarya performansını etkilemez. O Superuser uygulaması silinmez. Eğer silmek istiyorsan orjinal yazılımı Samsung Kies programından tekrar kurman gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galaxy s4 dum var benimde kendi orjınal sarj makınasından alıyo digerlerinden almıyodu daha sonra orjınal sarj makınasından da almama ya başladı ama babamın telefonuda samsung onda sarj oluyo bende olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona format falan atmayın sakın boş yere oyunlarınız uygulamalarınız gider. ben yaptım düzelmedi sarzı. yıne hıc bısey yapmadıgım halde kendı kendıne dusuyo. eskıden sarzdan cıkardıgımda 4 saat yüzde yüz olan telefon sımdı hıc kullanmadıgım halde yuzde seksene ınıyo anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sarz olmuyor sarz yerini elimle tutup bastırırsam şarz oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benim s4 dum var ...fakat dun sfır sarj kalms ve sabah sarja taktıgımda ana ekranda syah beyaz sarj oluyor amlem cıkıyor daha sonra 2 sanıye sonra kaybolduktan sonra yesıl sarj amlemı gelıyor fakat 2 sanıye sonra ada kayboluyor telefonum sarj olmuyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad::cursing:ancak şarj aletini oynatınca şarj oluyo gibi gözüküyo ama olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben iki gün önce s4 dün pilini çıkarıp buzdolabında yarım saat beklettim sonra telefona taktım daha önceden yaşadığım ısınma ve şarj sorunu çözüldü daha önce bir gün giden şarj 3 güne çıktı telefonum da artık kullanırken ve şarjdayken ısınmıyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Cidden buzdolabına mı koydun? :) Vallahi ne diyeyim, çok cesaretlisin. Benim de şarjımı arttırmaya ihtiyacım var. Telefonum S3 Mini ve bataryayı bilinçsiz kullanınca... İçine ettim yani. Zaten yeni telefon alabilirim. Alırsam büyük ihtimal LG G2 alırım. Bu arada buzdolabına koymak ne kadar saçma gelse de biraz mantıklı. Batarya telefonu kullandıkça ısınan ve performansı düşen bir enerji barındırıyor. O ısınan enerjiyi soğutmak için bataryayı dolaba koymak mantıklı gibi aslında... Ama ben risk alamam ne yalan söyleyeyim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elektronikle uğraşıyorum buzdolabı işlemini yaptıktan sonra gerçekten işe yaradı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buzdolabından sonra Telefonum saat 11:00 da şarjı dolmuştu fişi çektim şu an Wireless ve Bluetooth açık olmasına ve bir kaç görüşme yaptığım halde şu an saat 16:50 pil yüzdem %90 da

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kod ile pil kalibrasyonu yapmadan önce telefonunuzun şarjı tam olarak %50 olmalıdıır daha sonra*#0228# kodunu rehberden girin ve ordaki quick restart butonuna basın. Cihazın şarjı YÜKSELECEKTİR endişe etmeyin...Telefonu Yeniden Başlatın..Telefonu şarja takıp fulleyin %100 olcak şekilde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 1 ay önce galaxy s4 aldım önce telefonumda resim çekinirken ekran kararıyor sonrada kendiliğinden kapanıyordu sonra bide clean master uygulamasını yükledim ondan sonra gerçekten hızlandı sorunlar gitti ama 1 hafta sonra tekrar büyük sorunlar oluştu sorunlar bitmiyor yüklü olanlar sadece sosyal medya siteleri fakat artık bembeyaz ekran çıkıp telefon kendini tamamen kapatıp açıyor sistem u yanıt vermiyor diyor daha sonra tekrar kapanıyor arkadaşlar neolur yardım edin Allah rızası için lütfen.. Nedeni ne