Zamanda yolculuk mümkün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle böyle konuları düşünüyor olmanızı gerçekten takdir ediyorum. Ülkemizde bu konularda çaba gösteren insanlar olduğunu bilmek sevindirici olsa da dahiler delilik seviyesi civarında gezerler lafından hareketle yolunuza devam ediyor olmanız ihtimalinden endişe duyduğumu biliniz.

Evet nükler ernerjiyi kalkan olarak kullanıcaz, nükleer enerjiyi hafife alıyosunuz galiba buyru gücünün ispatı:

Güneşteki enerjiyle nükleer enerjinin baş edebileceğini düşünmeniz, bilgi birikiminiz hakkında çok iyi bilgiler veriyor. Herhangi bir maddeyle temasa geçemeyen anti-maddeyi de yerçekimsiz ortamda dahi olsa maddeden yapılmış bir kutuda&koruyucuda nasıl saklayacağınız konusu ise tam evlere şenlik.

Pazarlama okuduğunuz konuyu pazarlayışınızdan ve aksine net bilgiler mevcutken tüm savlarınızı savunuşunuzdan belli oluyor, tebrik ederim.

Çıktığınız yolda da başarılar dilerim.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Forum tarihine geçmeli bu konu :) hiç bu kadar konuşulacağını düşünmüyordum.

Bu konuyu insanlık için küçük Türkiye için büyük bir adım olarak görüyorum. Arkadaşın yapmak istediğinin olmayacağına emininm ama böyle çılgın bilim adamları lazım bize yoksa bilim gelişmez :D

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Simdi yanlis anlasilma olmasin diye bir aciklama yapayim. burada konusulan seylerin cogu teorik seyler ve ispatlanmasi icin(dogrudur yanlisdir diye) milyar dolarlar gerekir ki, bu paralar harcansa bile ispatlanacaginin garantisi yokdur.

kotu his olayina gelince bunun gelecekle ilgisi yok. yoksa bu mantikla kahinler, medyumlar cikar zenginligin ve gucun dibine vururlardi. ama gelecegi surekli degistirdigimiz dogru cunku adi ustunde gelecek daha yasanmamis. eger gelecege giderseniz gelecek gelecek olmaktan cikar gecmise doner ki, en isinin erbabi bilim adamlari bile bu paradoks olusturabilecek durumlara bir cevap verememektedir. zaten bu maddenin korunumu kanuna aykiridir. cunku gelecege giderseniz ki, aslinda bunun sizin tartistiginiz yollar disinda baska yollari vardir lakin su anki ilimin bundan haberi yoktur, olusabilecek bir suru semptomlarin cevabi verilememektedir. ayrica paradoks olusturmak iyi bir sey degildir ve paradoks olusturamazsiniz. paradoks teoride varsayilan olaylarin olusturdugu icinden cikilmaz durumlardir ve kendi icinde celisir. yani bu teorem hem dogru hem yanlistir ifadesi bir paradoksu ima eder. bir seyin hem dogru hem yanlis olmasi mumkun degildir. bu kendi icinde bir celiskidir.

Ayrica ucaklar nukleer enerji kullanmiyor eger kullansaydi her kazada ortalik duman olurdu. ulkemizde ucak muhendisligi bolumu vardir. isterseniz oraya danisip yeterli bilgi alirsiniz ayrica jet yakiti hakkinda detayli bilgiye de erisirsiniz.

diger konulara girmeyecegim vaktim kisitli, boyle projelere ilgi duymak ve arastirmak gayet guzel ve olumlu seyler. lakin bu projelere finansor ve destek istemek icin kendinizi daha fazla gelistirmelisiniz ki, bu bile yeterli degildir. sizden cok daha fazla tecrubeye ve calismalara sahip kisiler bile buna vakif olamamistir. bu sebeple bu teorilerden yola cikarak kendi teorilerinizi gelistirip somut bir seyler elde etmeden kimse destek olmaz.

ayrica sunu belirteyim zaman yolculugu zaten yapilmaktadir ve asil amaci insanligin bunu maddi kazanc haline cevirmesini engellemektir. yani kazara bir teori gelistirdiniz ve devlet de destek oldu ya da bir kurulus, bu oyle ya da boyle tam anlamiyla bir projeye donusemeden farkedilecek ve engellenecektir. yani zaman yolculugu hicbir zaman bir devletin veya sirketin kontrolune gecemeyecektir.
Kötü his mevzusu her zaman olacak diye bir kaide yok neden böyle bir kaide yok bu bilgi paylaşımını yapamam ama tasarlamayı düşündüğüm araçda her zaman ve kesintisiz bağlantı ile gelecekden bilgiler alıp kaza yapmayı önlicez ve bu cihaz içinde daha evvelden airbag benzetmesi yapmıştım bazende cihaz airbag ler gibi çalışmıcak o zamanda bu aracı kullanan 2. bir arkadaşınız sizin kaza yapıp öldüğünüzü görünce gelecekden gelip sizin hayatınızı kurtaracak 2. arkadaşınızda dediki e ben oınu kurtarırsam paradox olur veya günah olur allahın işine karışılmaz çok yanlış bir düşüncedir neden yanlış çünkü 6. his ile hergün kendimizi kötü olaylardan zaten kurtarıyoruz etrafınıza bakın ayağınız kayar kafanızı duvara çarpar ölürsünüz etrafınızda binbir türlü ölüm tehlikesi var ama biz 60-70 yıl yaşayıp ecelimizle ölürüz, bu konuyla alakalı medyum çıkması demekde o medyumun karşısına gelen insanın ne kadar cahil olduğunu ortaya koyar çünkü medyumla aynı beyin ve akıl yapısına sahiptir o kişi örnek vermek gerekirse bazende olaylar aniden başımıza gelir mesela trafik kazası olur şöför şok dadır bir yandanda derki ya insan bir haber verir çok zamansız oldu der peki kimin haber vermesini beklersiniz o sıra? ben söyleyim sağ ve sol koldakikiramen katibin melekleri sizce başka kim olabilir?
Savaş uçakları ile ilgili konuya girmicem eğer hakkaten 6000lt yakıt yakıyorsa daha uzun yollar katedebilen uçaklarla ilgili teorilerim var hem aynı yakıt deposunu kendi tasarlıcam aracımdada kullanıcam peki uçak düştü haliyle yakıt deposu patladı ortalık cehennem öle değil işte yakıt deposunu koruyan zırh a kadar güçlüki aynı güç yakıtın depoda patlamadan durmasını sağlıyo peki kaza halinde ne oluyo youtobe de bir videoda ufo bir uçağa çarpmış iki araçda parçalara ayrılmış siyah giyen adamlar gelmiş ufo nun parçalarını toplamış uçağı oraya bırakmışlar uçağın parçaları halen orada duruyo e peki bu ufo uzaya çıkıyo öldürücü gama ışınlarından kurtuluyo mikroskopik boyutlardaki mermiden 20 kat hızlı taş parçaçıklarından kurtuluyo ufak bir uçakla çarpışınca parçalara bölünüyo o kazada ne olduğunu söyleyim ufo uçağın içinden saatde 2000km hızla girip öteki tarafından çıkıp gidiyo olan bu başka bir zamanda yine alkollü ufo sürücüsü araçla dağa çarptı ne olur dağın bir atafından girer öteki tarafından çıkar veya dağ çok büyükse mermi gibi saplanır kalır.
Projeme gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.
Bu projeyle ilgili kendimi geliştirmeye gelince ilk olarak tüm devlet kuruluşlarına haber verdim böyle projem var diye sonra haber kuruluşlarına sonrada buraya yazdım projenin ham haliyle bir kuruluşa gitseydim bana vericekleri cevaplar ilk sayfadan buraya kadar mevcut dalga geçmek olurdu şimdi burada sizin sorduğunuz sorulara karşı cevaplar vererek kendimi o kuruluşlara hazırlıyorum.
Zamanda yolculuk yapılmaktadır madem bizim devletimiz zaman makinası gibi ayrıntılı bir makineyi yapabilmektedir ben neden hala çuvalla fatura vergi ödüyorum 100milyarlık bir araca ne kadar vergi ödeniyo biliyormusnuz ötv+kdv 30 milyar civarında. Rusya
'nın önde gelen matematik profesörleri Irina Arefeva ve Igor Volovich zaman makinesi yapmaya çalışıyolar ve rusya bu işe 9 milyar dolar bağlamış durumda ve o makineyi sizin için yapmıyorlar rusya için yapıyorlar, bu işte yabancı güçler sana engel olur tabiki engel olur neden sizin sırtınızdan çuvalla para kazanmak varken tehlikeli işlerde veya organ naklinde veya ağır işlerde sizi kullanmak varken neden size kolay para kazanmanın yollarını öğretsinlerki. Başka değişle süt veren inek kesilirmi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu konunun ne zaman gündemden düşeceği ile ilgili bahse giren var mı? :)

Neyse özellikle belirtmek istediğim bir konu var ki Philadelphia Deneyi aldatmacadan öte bir şey değil.
Bu konu da oradan buradan toplama bilgilerle derme-çatma bir teori mi desem senaryo mu desem öyle bir şey üretmekten başka bir şey değil ki zaten bir de filmlerden, dizilerden de bir sürü unsur olunca ciddiyetini tamamen yitirmiş.

Yazmayayım diyorum; ama şu konu da bir türlü eskiyip forumun derinliklerine gömülmedi.
Philadelphia Deneyi gerçektir bununla ilgili bir video ekliyorum şimdi
<span style="color: rgb(51, 51, 51);">[video=youtube;D5DJOU8jMG8]http://www.youtube.com/watch?v=D5DJOU8jMG8[/video]
Videoda manyetik mermi havada ilerlerken etrafındaki eğilmeye dikkat edin eğer bu eğilme oluyorsa Philadelphia Deneyinin de olması normaldir ve mümkündür.
Ayrıca konunun sabitlenmesini istesem moderatörlerden.

Bu yapılacak olan araç dünyanın dışında mı yol alıcak içinde mi ? İçinde yol alacaksa bu yol alacak olan cisimin ne olduğu farketmez sanırım. Mesela çok yüksek devirlerde dönen jet motorları vs küçük çapta yüksek hızda motorlar var. 18 rpm hız olarak km ye dönüşücünce ne ifade ediyor bilmiyorum ama birden aklıma geldi. Eğer bu dönme hızı km olarak sizin dediğiniz hızlara yakınsa bu motorlar veya parçalar zaman yolculuğu dilimine mi girmiş oluyorlar ?
Söz konusu araç havada uzayda deniz altında hareket edebilecek(deniz altında bir baloncuk oluşturup yüzen balıkları görebileceksiniz) bu araç tahmini söylüyoırum uygun aytarlamak iyi bir şekilde yapılırsa saniyede 100-150bin kiilometre hız yapacak, daha evveldende bu araç dağa bile çarpsa deler geçer gider demiştim e peki bu araç ölümsüzmü değil cern deneylerinde atomları ışık hızının %99,9 na çıkartıp çarpıştırıyolar ver ancak o hızda parçalanıyo atomlar benim aracım eğer ışık hızına çıkarılırsa aynı şekil parçalarınıza bölünürsünüz ve bu hızlara çıkınca ilk sayfada hesaplamasıda mevcut hangi hızda ne kadar zamanda ileri gidersiniz formül olarak gösterdim aynı formül zamanda geriye giderkende kullanılır.

Cevapların hepsini okumadım ama zaman makinesi yapılmış olsaydı gelecekten gelirlerdi . Bence.
Sorduğunuz soru daha önceden soruldu cevabını verdim

Öncelikle böyle konuları düşünüyor olmanızı gerçekten takdir ediyorum. Ülkemizde bu konularda çaba gösteren insanlar olduğunu bilmek sevindirici olsa da dahiler delilik seviyesi civarında gezerler lafından hareketle yolunuza devam ediyor olmanız ihtimalinden endişe duyduğumu biliniz.

Güneşteki enerjiyle nükleer enerjinin baş edebileceğini düşünmeniz, bilgi birikiminiz hakkında çok iyi bilgiler veriyor. Herhangi bir maddeyle temasa geçemeyen anti-maddeyi de yerçekimsiz ortamda dahi olsa maddeden yapılmış bir kutuda&koruyucuda nasıl saklayacağınız konusu ise tam evlere şenlik.

Pazarlama okuduğunuz konuyu pazarlayışınızdan ve aksine net bilgiler mevcutken tüm savlarınızı savunuşunuzdan belli oluyor, tebrik ederim.

Çıktığınız yolda da başarılar dilerim.
Aslına bakarsanız nükler enerji ile güneş yüzeyinde nükler enerji eşit güçlere sahib nükler enerjili bir araçla güneş yüzeyine inilmez aslında belki ekstra araştırma ile iniledebilir bilemicem orada devreye daha güçlü ve hızlı olan antimadde devreye giriyo anti maddeli motorlarla heryere gidersiniz nereye gidilemez diye sorarsanız güneşin çekirdeği diye tahmin ediyorum fakat ordada araçın üst kısmı sağa alt kısmı sola zıt yönlere dödüğü için aracın kalkan gücü 2 ye katlıyo heryerde gidiyo.

Anti madde motorunuda burada nasıl çalıştığını anlatmak zor anlattım diyelim birileride ödenek buldu yapmaya çalıştı diyelim motorun metal yapısı nasıl olacağı, nerede yapacağı, başarısız olursa başına gelecek şeyler, anti madde motoru patlarsa etrafda kara delikler oluşabilir oluştu diyelim nasıl kapatacağı yani iş sadece anti madde motorunun nasıl çalıştığını öğrenmekle bitmiyo...
Bende size hayatınızda işinizde başarılar dilerim. Teşekkür ediyorum

sebastianum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka deyişle (E=mc2) Enerji madde ile kütlenin karesine eşittir demek yani enerjin varsa zamanı ilerletebilrisin

E=mc^2 enerji eşittir kütle çarpı ışıkhızının karesi anlamına gelir bunu nasıl bilmiyosun [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
E=mc^2 enerji eşittir kütle çarpı ışıkhızının karesi anlamına gelir bunu nasıl bilmiyosun [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Lütfen sözlerimize biraz daha dikkat edelim bu formülü bilmek zorunda değilim
E: enerji
m:madde
c:kütle
2:karesi
ışık hızı nerden çıktı şimdi formülde anlamadım, o zaman formülde şöyle diyo:
Enerji madde ile kütlesinin karesine eşittir

sebastianum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu formül sana kütledeki nükleer enerjiyi hesaplaman için gerekli bunu bilmeden hiçbirşey yapamazsın ikincisi ordaki 'c' harfi ışığın boşluktaki hızını temsil eder peki sen orda ki c ye kütle m ye madde demişsin m harfi kütleyi temsil eder yanlışlarınla yola devam et
şu sayfayı okumakla işe başlayabilirsinhttp://tr.wikipedia.org/wiki/E=mc²

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu formül sana kütledeki nükleer enerjiyi hesaplaman için gerekli bunu bilmeden hiçbirşey yapamazsın ikincisi ordaki 'c' harfi ışığın boşluktaki hızını temsil eder peki sen orda ki c ye kütle m ye madde demişsin m harfi kütleyi temsil eder yanlışlarınla yola devam et
şu sayfayı okumakla işe başlayabilirsinhttp://tr.wikipedia.org/wiki/E=mc²
Bu formül evrenin yapısını simgeler her alanda kullanılabilir, tıpkı dairenin çevresinin capına bölünmünün 3.14 ile sabitlenmesi gibi pi saysı
E=mc²
E= Cismin enerjisi (joule)
m= Cismin kütlesi (kilogram)
c[SUP]2[/SUP]= Işık hızının karesinin sayısal değeri (kilogram ile çarpıldığında metre/saniye değeri kullanılmalıdır).

Ayrıca nükler enerjiyi hesaplamaya ihtiyaçım yok gidecez 4000 dolar verip 1 gr enerji satın alacağız onuda kullanıcaz o formülü anlattığım yerde anlattığım tarzda kulanmak gerekliydi öyle anlattım söylediğin sitede demişki:
Bir madde, 1 kg ise enerjisi 89 875 517 873 681 764 J'dür. Şimdi bu nedemek 200 milyar ton kömüre mi eşit demek demekki çok büyük bir enerji demek nükleer enerji konusunda dikkat edelim demek bu formülün neresinden çıkarmışlar bu kadar çok jülü anlamadım neyse neyse formülde demişki 1kg da bu kadar jül enerji var benim tasarlıcam nükler motorda 1gr enerji kullana kullana 10 yıl sonra 2 gr anti maddeye dönüşecek ve artmaya devam edecek e hani 1kilo maddede bu kadar jül enerji vardı enerji 10 yıl sonra ikiye katladı e zaman formül yanlışmı? Belki formüle zaman olgusunuda dahil etmek gerekir formülün son görüntüsü şu olur o zaman
t: zaman(time)
E=tmc2

E=mc² atom bombasının buluşunda çok etkili faktör uygulamıştır atom bombasını eistain bulmamıştır almayadaki sıkı yönetimden amerikaya kaçan bir bayan fizikçi bulmuştu diye hatırlıyorum

Dediğin sayfadan başlarsak işimiz zor dediğim projelere bugün başlasam ömrüm yetmez daha buna benzer çok proje var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bayan fizikciler atom bombasini bulamaz. onlar anca atom makyaj setini bulur/ sana soyleyeyim. dunyada sadece erkekler olsaydik, su anki teknoloji tas devri olurdu. arkadasim sen bu isin ozunu anlamamissin/ anladigin zaman zaten isin rengi degisecek

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadasim, degil 6. his 1000. his'in olsa bile ecelin geldigi zaman seni kimse kurtaramaz. Bir canin var o da ciktimi oyun bitti.

Gelecegi görüp kaza yapmayacagiz masallari anlatma kimseye.

Sen her canli ölümü tadacaktir diye bir sey duydun mu?

Benim tahminim bu islerle en cok ölmekten tirsanlar ugrasiyor.

Bosuna ugrasma. Gün gelecek sende o kervana katilacaksin.

Ileri geri gitme yok yani. Tek bir hakkin var onuda iyi degerlendirmen lazim.

Hicbir kuvvet ecel vaktini erteleyemez.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bayan fizikciler atom bombasini bulamaz. onlar anca atom makyaj setini bulur/ sana soyleyeyim. dunyada sadece erkekler olsaydik, su anki teknoloji tas devri olurdu. arkadasim sen bu isin ozunu anlamamissin/ anladigin zaman zaten isin rengi degisecek
Atom bombasını ilk bulan kişilerin resimleri bu linkde aralarında bayanda var: http://www.chemheritage.org/discove...nuclear-structure/hahn-meitner-strassman.aspx

Arkadaş anlat bize o zaman işin özünüde, anlayalım bizde işin rengini. Kafiyeli konuşmalarla hiçbir yere ulaşamazsın. Dünyada sadece erkekler olsaydik çoğalamadan ölürdük zaten.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadasim, degil 6. his 1000. his'in olsa bile ecelin geldigi zaman seni kimse kurtaramaz. Bir canin var o da ciktimi oyun bitti.

Gelecegi görüp kaza yapmayacagiz masallari anlatma kimseye.

Sen her canli ölümü tadacaktir diye bir sey duydun mu?

Benim tahminim bu islerle en cok ölmekten tirsanlar ugrasiyor.

Bosuna ugrasma. Gün gelecek sende o kervana katilacaksin.

Ileri geri gitme yok yani. Tek bir hakkin var onuda iyi degerlendirmen lazim.

Hicbir kuvvet ecel vaktini erteleyemez.
Günümüz benzinli araçlarında bu 6. his güvenlik sistemini kulanmak mümkün olmayacak, bazen başımıza gelecek tehlikeleri önceden sezeriz bazende sezemeyiz bunun bana lütfen mantıklı bir açıklamasını yapın açıklamasını yaparkende allahın işine karışılmaz gibi kaçamak cevaplar vermeyelim. Örnek vermek gerekirse bir forumda geziyorum doğa üstü konulara bakıyorum bir arkadaş bu linkdeki resime sakın ama sakın tıklamayın tıkladığınızda açılacak olan resmi gören herkezin başına birşeyler geliyo dedi ayrıca resimdeki oğlan resmi çektirdikden bir gün sonra öldü dedi bende olurmu öyle şey deyip linke tıkladım resimde hayalet japon bir kız birde yaşayan japon oğlan vardı resmi görünce biraz ürperdim açıkçası hayaletli filmler çok izleriz ama o resimde birşeyler vardı neyse ertesi gün bilgisayarı açma tuşuna basar basmaz hoparlörden kıvılcımlar çıktı ve patladı hoparlör alınalı 3 ay olmuştu daha yeni idi garantiye götürdüm arkadaşla beraber götürürken bir olay daha oldu şimdi aklımda değil neyse garantide hoparlörü sıfırı ile değiştirdim dolmuşla gelirken ömrümde hiçbir ulaşım aracının arıza yapdığına denk gelmemiştim dolmuş arıza yaptı yolda kaldık o sırada arkadaşın abisi arkadan geliyo idi onun arabasıyla eve geldik sonra ben arkadaşa dün böyle bir resme baktım bakılmaması gereken resme baktım buınlar oldu dedim istersen resmi sana göndereyim dedim yok istemem dedi. Olaylara önceden haberimizin olmadığı konuya örnek vermek istersek kardeşimle şakalaşırken kapının camını kırdık bu olayın olacağını ben niye önceden tahmin edemedim dedim kendime çünkü her zaman aynısı gibi bir durum olduğunda aman dikkat et kapının camı kırılıp elini keser diye uyarırdım o dakka herşey aniden gerçekleşip olup bitti.

Yaşamak dururken ben niye öleyim arkadaş ölmek korkmak demek değil cahilliktir.

Her canli ölümü tadacaktir sözüde nerde anlatılıyo kurandamı anlatılıyo eğer kuranda anlatılıyosa doğrudur ne deyim fakat bu sözün söylendiği zamanlardaki insanların saçları ve sakaları uzundu üstlerinde bir beyaz kumaşdan örtü vardı eğer sözlerini benimsediysen görüntülerinide benimse saç sakal uzat bu insanlar o zamanda neden saç sakal uzatıyodu çünkü şimdiki gibi traş makineleri veya berberler yokdu, ölümsüzlüğe gelince DNA içerisinde her insanın ne zaman öleceğine dair bilgi yer alır doktorlar biz bu bilgiyi oradan çıkaralım der bakalım ne olacak bir arabanın bir tekerini sökerseniz ne olur ya yan yan gider yada hiç gitmez ölüm bilgisinin söküldüğü kişide oracıkda ölmüştür bazı söylentilere göre oracıkta ölmüş sonra dirilip zombi olmuştur gibi bilgiler var peki neden oracıkda ölmüştür o bilgi oradan çıkarılınca zincirin bir halkasını sökmek gibi dna eksik parça yüzünden düzensiz çalışmış ve parçalanmıştır.
Yapmayı tasarladığım makine sizi geçmişe götürebildiği gibi sizi gençleştirebilecekde.

Not: DNA içerisinde sizin dış ve iç görünüşünüzle(iç organlar) ilgili bilgiler yer alır.

Ayrıca ruslar bu makinanın yapımı için 9 milyar dolar ödenek ayırmıştır demekki bu makine için 9 milyar dolar gerekmektedir, eğer ben deliysem ruslar 9 milyar kez deli size göre.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=409346]hasan356[/MENTION]

Bu resime tiklarsan su olacak, bu mektubu on kisiye yollamazsan söyle olacak.. bunlarin hepsi batil inanc.

Bu arada ayeti nasil uzun sakala bagladin orasi hala mechul.

Sakal uzatmalarinin sebebini tras makinesinin olmamasina bagliyorsan yaniliyorsun. Öyle olsa simdiki alimler hocalar sinek kaydi trasla dolanirlardi.

Ölümden kacis yok hasan kardesim. Vakit doldumu abbas yolcu.

Ölümden bu kadar korkmana gerek yok.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@hasan356

Bu resime tiklarsan su olacak, bu mektubu on kisiye yollamazsan söyle olacak.. bunlarin hepsi batil inanc.

Bu arada ayeti nasil uzun sakala bagladin orasi hala mechul.

Sakal uzatmalarinin sebebini tras makinesinin olmamasina bagliyorsan yaniliyorsun. Öyle olsa simdiki alimler hocalar sinek kaydi trasla dolanirlardi.

Ölümden kacis yok hasan kardesim. Vakit doldumu abbas yolcu.

Ölümden bu kadar korkmana gerek yok.
Bende bunların hepsi batıl inanç dedim hoparlör değiştirmek zorunda kaldım.
Ayet dediğine göre kuranda geçen bir söz bende diyorumki madem bu insanların dediğine inanıyorsun görüntülerinede inan onlar gibi ol.
Şimdiki hocalar alimlerde eski insanların görüntülerine özeniyo işte. Sen sözlerine inanıyorsun uyguluyorsun görüntülerini niye uygulamıyorsun.
Benim yaşım 30 şimdilik iyiyiz ölümden korkma vakti daha gelmedi yaş 50-60 olsun bakarız

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değişik bir çalışma :) Biraz daha araştırmayla daha çok ileri gidebilirsin. Yolun açık dostum :)

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ölümün yasi yok hasan abi, genc yasli diye secmiyor kimseyi.

Bu düsüncen yanlis bir kere.
İstatistiksel olarak söylüyorum genelde herkez yaşlanınca ölür, 50-60-70 yaşlarında falan ölümden korkmaya başlarlar daha öncede dediğim gibi etrafımızda binbir türlü ölüm tehlikesi var evden çıkar yolun karşısına geçerken araba çarpar ölürsün tabi.

Değişik bir çalışma :) Biraz daha araştırmayla daha çok ileri gidebilirsin. Yolun açık dostum :)
Daha çok araştırma derken eksik olan şey nedir?
Teşekkür ederim sizede işlerinizde başarılar dilerim, yolunuz açık olması dileğiyle.

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha çok araştırma derken eksik olan şey nedir?
Teşekkür ederim sizede işlerinizde başarılar dilerim, yolunuz açık olması dileğiyle.[/QUOTE]

Bilmem yani pek inandırıcı gelmedi ama olamayacak bir şey değil yani

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Allah rızası için evinde birkaç gram karanlık madde olan varsa arkadaşa bağışlasın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samanyolunun (vede diğer gökadaların) karanlık madde ile dolu olduğu düşünülüyor (Evrenin yaklaşık %23ü). Yani her yanımız karanlık madde... :)

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Allah rızası için evinde birkaç gram karanlık madde olan varsa arkadaşa bağışlasın.
Forumun yerli arkadaşları buradan sonra sözüm size değil farketiyseniz sorulan sorular değişti bir arkadaş diyoki: ayrica sunu belirteyim zaman yolculugu zaten yapilmaktadir ve asil amaci insanligin bunu maddi kazanc haline cevirmesini engellemektir.
Daha öncedende dediğim gibi siz siz zamanın hakimi değilsiniz sadece zaman yolcusunuz zamanda yolculuk keşfedildikden sonra ne yapılmalı yapılacak tek şey şans oyunları kaldırılır başka değişikliğe gidilmez ama bugün ve daha öncesindeki zamanda şans oyunları oynanıyordu o zamanda gerekli kurumlar uyarılmalı bir arkadaşda şans oyunlarını tek başına kazananlar araştırılmalı demişti daha önceden. Aslına bakarsanız şans oyunlarının kaldırılmasına bile gerek yok bugün elimizdeki cep telefonlarına bilgisayarlara bakın bu bilgisayarları bilgisayar korsanları kötü emelleri için kullansalar neler yapabilirler:
*Savaş başlatabilirler (Nükler silahları patlatabilirler)
*Bankaları soyabilirler
*Size ait kredi kartı bilgilerinize ulaşabilirler
*Elektrik su telefon ücreti ödemezler istedikleri kadar kontur yüklerler
*ve daha pek çok şey
Ama günümüzde 10 yaşındaki çocuğun elinde bile tablet var, eee niye böyle hırsızlıklar olmuyo çünkü tüm bu cihazların içerisinde bir kimlik numarası var (imei, mac adresi gibi) bu numaralar üzerinden aksi bir durum olduğunda takip ediliyorsunuz işte zaman yolcusuda bu kimlik numarasından takip edilecek belkide parmak izi incelemesinden bile hangi yıldan geldiği belirlenebilecek peki nasıl gelecekdeki devlet kurumları ile geçmiştekiler bağlı olacak ve tüm gelecekdeki kimlik bilgileri geçmiştede olacak tamam ama o kadar bilgi geçmişteki bilgisayarlarda nasıl muhafaza edilecek çok kolay muhafaza edilir wordde 50 sayfa dolusu kimlik bilgisi yazalım ne kadar yer kaplar en fazla 200kb tüm türkiyeyi bilgisayara kaydetseniz 20GB yer kaplar en fazla.

Samanyolunun (vede diğer gökadaların) karanlık madde ile dolu olduğu düşünülüyor (Evrenin yaklaşık %23ü). Yani her yanımız karanlık madde... :)
Bilim insanları ufak bir kutuda (Boyutu 20*20) karanlık maddeyi yakalamaya çalışıyolar bunun içinde samanlıkda iğne aramak deyimini kullanıyolar karanlık madde ile ilgili düşüncem evren büyük herşey olabilir evren atlas okyanusu bizde (bizim dünyamız) onun içindeki bir kum taneciğiyiz

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam valla konuyu ilk açtığında okudum enteresan buldum o günden bu yana 36 sayfa olmuş ve çoğuna cevap vermişssin sanırım saçmalayan bu projeye hiç inanmayan biri senin kadar uğraşmaz seni takdir ediyorum düşündüklerin gerçekleşme imkanı hakkında fikrim yok olmaz falan diyenlere aldanma "belki" olur osmanlı devrinde insanlık aya çıkacak uzayı keşfedecek kablosuz cihazlar üretecek imparatorluğun bir köşesinden diğer köşesine şu kadar dakikada gideceksin vs desen o da sana deli diye bakardı
Aradaki 34 sayfayı okumadım kusura bakma açıklamalarını bilimsel ve halk dilinde hazırlayıp yüksel mercilere ikisinide sunarsan seni daha iyi anlarlar
Başarılar dilerim

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mumkun olabilir ama cok yuksek ve uzun bi rampadan 4-5 tane jet motoru ile guclendirip rampa asaği araci surukleyip yere indimizde duz uzun yolda jet motorlarini acsak ne olur bence en fazla saatte 600 km olur bu hiza nasil ulascan

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide soyle dusunsek neden 1600 km hiza ulasalimki belki daha coktur tm biraz mantikli bi yazi ama geri donme yontemi ne yani gitmesini acikladin donmesinide aciklamak istemezmisin
Cep :

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mumkun olabilir ama cok yuksek ve uzun bi rampadan 4-5 tane jet motoru ile guclendirip rampa asaği araci surukleyip yere indimizde duz uzun yolda jet motorlarini acsak ne olur bence en fazla saatte 600 km olur bu hiza nasil ulascan
En hızlı jet 3400 küsür km hıza çıkıyormuş önceki sayfalarda bir arkadaş söylemişti bu hızla zamanda yolculuk mümkün değil mi dersen cevabını verdim önceki sayfalarda örnekle açıkladım

Bide soyle dusunsek neden 1600 km hiza ulasalimki belki daha coktur tm biraz mantikli bi yazi ama geri donme yontemi ne yani gitmesini acikladin donmesinide aciklamak istemezmisin
Cep :
Tüm sorularının cevabı ilk sayfada mevcut kara delik aracılığıyla geri döneriz demiştim örneklerle açıklamıştım Cep numarası ne için?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Askerde bi devrem vardı üç harfliler bunu baya bir etki alanına almıştı, karanlıkta yalnız başına durunca bayılıyordu ve askerlik yaptığımız yer kıbrısta çok sayıda külçe altın gömüsü felan olduğunu söylerdi sivil olunca gelip alacağım felan derdi, birgün bölükte bir hırsızlık vakası oldu ve bölük komutanı durumu bildiği için bu arkadaşa sordu ve ertesi gün komutana hırsızın kim olduğunu söyledi ama ben zerre kadar inanmadım bu duruma, eğer doğru ise sanırım bu 3 harfliler zaman yolculuğu yapıyorlar onlardan kaynak arayışı yapılabilir.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam valla konuyu ilk açtığında okudum enteresan buldum o günden bu yana 36 sayfa olmuş ve çoğuna cevap vermişssin sanırım saçmalayan bu projeye hiç inanmayan biri senin kadar uğraşmaz seni takdir ediyorum düşündüklerin gerçekleşme imkanı hakkında fikrim yok olmaz falan diyenlere aldanma "belki" olur osmanlı devrinde insanlık aya çıkacak uzayı keşfedecek kablosuz cihazlar üretecek imparatorluğun bir köşesinden diğer köşesine şu kadar dakikada gideceksin vs desen o da sana deli diye bakardı
Aradaki 34 sayfayı okumadım kusura bakma açıklamalarını bilimsel ve halk dilinde hazırlayıp yüksel mercilere ikisinide sunarsan seni daha iyi anlarlar
Başarılar dilerim
Saçma dediğiniz proje için 9 milyar dolar gerekiyo daha bu projeye ek projeler var onlarada inanmazsınız ama birgün gerçekleşecek ve insanoğlu cennete bile gitmek istemeyecek, neyse ilginiz için yinede teşekkürler. Mobilde 34 sayfa olmuş normal pc modunda 15. sayfadayız şuan

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Askerde bi devrem vardı üç harfliler bunu baya bir etki alanına almıştı, karanlıkta yalnız başına durunca bayılıyordu ve askerlik yaptığımız yer kıbrısta çok sayıda külçe altın gömüsü felan olduğunu söylerdi sivil olunca gelip alacağım felan derdi, birgün bölükte bir hırsızlık vakası oldu ve bölük komutanı durumu bildiği için bu arkadaşa sordu ve ertesi gün komutana hırsızın kim olduğunu söyledi ama ben zerre kadar inanmadım bu duruma, eğer doğru ise sanırım bu 3 harfliler zaman yolculuğu yapıyorlar onlardan kaynak arayışı yapılabilir.
3 harflileri intenette biraz araştırdım CİN anlamına geliyor zannedersem arkadaşlar şimdi size cin yoktur demicem vardır ama yanlış anlaşılmaktadır vericeğim videoda cinlerle ile ilgili görüntüler var:
https://www.youtube.com/watch?v=3BwEeDixtHw

[video=youtube;3BwEeDixtHw]https://www.youtube.com/watch?v=3BwEeDixtHw[/video]

Videoyu izleyemeyenler için cin resmini paylaşıyorum Obamanın yanında:
kaanil_1389767873156.jpg

Diyolarki allahın 99 ismini duvara astım dua ettim abdest aldım cinler bana dokunamaz oldu aslında o hallerdede yine size dokunabilirler fakat onlarında inandıkları tanrıları var eğer yinede size musallat oluyorlarsa onların kanunlarına göre çok ağır cezalara çarptırılıyolar amaçları sizin aklınızı köreltmek neden köreltiyolar peki teknolojik açıdan gelişmenizi engelliyolar daha önceden dediğim gibi süt veren inek kesilirmi? Bu arkadaşlar kendi gezegenlerinden bizim gezegenimize gelebiliyor biz onlara gidemiyorsak teknolojik açıdan onlar bizden ilerdeler ve bizim onlara gidebilmemizi engellemek için bazı uyarı akabetinde görüntüler sergileyebilirler. Ama benim gördüğüm karabasan tıpkı bana benziyodu kafası ve ayakları ters dönmüştü derseniz onunda bir açıklaması var nanoteknoloji kullanarak sizin şeklinize girebilirler cisimleri havalandırabilirler görünmez olabilirler ve daha pek çok şey derlerki cinler pis yerlerde yaşarlar küllük gibi küllük gibi yerlerde oynarlar doğru çünkü kül rengi derilerinin rengine benzer onunla oynamakda sakınca görmezler e şimdi sen böyle dedin başımıza bir cin vakası geldi ne yapıcaz cinle oturup tavlamı oynucaz oynamak isterse oynayın yok istemezse arkanızı dönün gidin fazlada kızdırmayın çizgi filmlerdeki gibi atomlarınıza ayırabilirler bu cinlerin kaynak arayışı içerisinde olduklarını zannetmiyorum sizi zarara uğratıp gelişmenizi engellemek istemiş olabilirler ama askerdeki adamın parasını çalıpda ne gibi bir gelişmeyi engeleyebilirlerki derseniz geleceği görebiliyolar ve askerin o gün o dakka parasız kalması gelecekde önemli bir olayı değiştirebiliyo. Peki bu cin ler neden kaynak aramıyolar başka galaksilere yolculuk edebilmeleri için ve bu yolculuklar uzun sürdüğü için acıkma uyuma yorulma gibi ihtiyaçları giderme istekleri yoktur. Yolculukları esnasında uyku kapsüllerinde uyurlar.

Daha önceden tasarlıcam araç güneş yüzeyine park edip depoyu dolduruyo demiştim örnek resim buyrun:
50256_3.jpg

Ve çok severek taktığımız spor gözlükler olur köşeleri ince bende bir zaman kullandım o gözlükleri taktığımızda bu cin arkadaşlara benziyormuyuz benzemiyormuyuz karar sizin?
New-arrival-goggles-belt-metal-airsoft-glasses-Outdoor-Tactical-Protective-Goggles.jpg

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 harflileri intenette biraz araştırdım CİN anlamına geliyor zannedersem arkadaşlar şimdi size cin yoktur demicem vardır ama yanlış anlaşılmaktadır vericeğim videoda cinlerle ile ilgili görüntüler var:
https://www.youtube.com/watch?v=3BwEeDixtHw

[video=youtube;3BwEeDixtHw]https://www.youtube.com/watch?v=3BwEeDixtHw[/video]

Videoyu izleyemeyenler için cin resmini paylaşıyorum Obamanın yanında:
kaanil_1389767873156.jpg

Diyolarki allahın 99 ismini duvara astım dua ettim abdest aldım cinler bana dokunamaz oldu aslında o hallerdede yine size dokunabilirler fakat onlarında inandıkları tanrıları var eğer yinede size musallat oluyorlarsa onların kanunlarına göre çok ağır cezalara çarptırılıyolar amaçları sizin aklınızı köreltmek neden köreltiyolar peki teknolojik açıdan gelişmenizi engelliyolar daha önceden dediğim gibi süt veren inek kesilirmi? Bu arkadaşlar kendi gezegenlerinden bizim gezegenimize gelebiliyor biz onlara gidemiyorsak teknolojik açıdan onlar bizden ilerdeler ve bizim onlara gidebilmemizi engellemek için bazı uyarı akabetinde görüntüler sergileyebilirler. Ama benim gördüğüm karabasan tıpkı bana benziyodu kafası ve ayakları ters dönmüştü derseniz onunda bir açıklaması var nanoteknoloji kullanarak sizin şeklinize girebilirler cisimleri havalandırabilirler görünmez olabilirler ve daha pek çok şey derlerki cinler pis yerlerde yaşarlar küllük gibi küllük gibi yerlerde oynarlar doğru çünkü kül rengi derilerinin rengine benzer onunla oynamakda sakınca görmezler e şimdi sen böyle dedin başımıza bir cin vakası geldi ne yapıcaz cinle oturup tavlamı oynucaz oynamak isterse oynayın yok istemezse arkanızı dönün gidin fazlada kızdırmayın çizgi filmlerdeki gibi atomlarınıza ayırabilirler bu cinlerin kaynak arayışı içerisinde olduklarını zannetmiyorum sizi zarara uğratıp gelişmenizi engellemek istemiş olabilirler ama askerdeki adamın parasını çalıpda ne gibi bir gelişmeyi engeleyebilirlerki derseniz geleceği görebiliyolar ve askerin o gün o dakka parasız kalması gelecekde önemli bir olayı değiştirebiliyo. Peki bu cin ler neden kaynak aramıyolar başka galaksilere yolculuk edebilmeleri için ve bu yolculuklar uzun sürdüğü için acıkma uyuma yorulma gibi ihtiyaçları giderme istekleri yoktur. Yolculukları esnasında uyku kapsüllerinde uyurlar.

Daha önceden tasarlıcam araç güneş yüzeyine park edip depoyu dolduruyo demiştim örnek resim buyrun:
50256_3.jpg

Ve çok severek taktığımız spor gözlükler olur köşeleri ince bende bir zaman kullandım o gözlükleri taktığımızda bu cin arkadaşlara benziyormuyuz benzemiyormuyuz karar sizin?
New-arrival-goggles-belt-metal-airsoft-glasses-Outdoor-Tactical-Protective-Goggles.jpg
Güneş resmi paint haberin olsun her gördüğüne inanma

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karadelik pek mantikli gelmdigi icin dedim sonucta zamanda atlayip geri karadelikle donuosak karadelige girelim ve gecmise gidelim o zmn ne dersiniz bide 1601 km giden bi arac la gideriz eger birk giderse ve geri donersr yada geri donup tekrar gunumuze gelirse anlariz ama olurse? ? yada gidip gelemesse dusunmelisin yani cep numarasinida bilmiyorum sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...