Zamanda yolculuk mümkün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuyu okuyunca kendi star wars tarzi bir filmin icinde gemi suruyor gibi hissettim o kadar utopik geldi bana

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama sorularmın bir çoğuna cevap vermekten kaçındın 4. paragraftan sonrasını okudunmu? eğer okuduysan orada yazdıklarım seninde aklına yatmış olmalı :) Ve dediğin 2. boyut bir kara deliğin içinde ise ve uzayda milyonlarca kara delik olduğunu biliyorsak ozaman ya birden çok 2. boyut var yada kara delikler bir biri ile bağlantılı (bir çeşit solucan deliği gibi) Ama bu bilgi kanıtlanmamış bir bilgidir kimse bir kara deliğe yaklaşıp içine bir şey atmaya kalmamıştır ki kara deliğe yaklaşılamamıştır bile. Ama şunda hem fikiriz kara deliğe giren bir şey ne olursa içinden çıkamaz.
Ve şu konudada ufak bi yanlışın var kara deliklerde zaman tersine işlemez.Sadece bir yanılgıdır nasıl mı..
Sen ve ben uzayda sürükleniyoruz beni bir kara delik içine doğru çekiyor.Sen beni karadeliğin içine kaybolana dek normal bir şekilde görebilirsin. Ama ben yani olay çevresinde olan kişi bunu göyle göremez gördüğüm şey kara deliğe yakın olan yerimin kara deliğe doğru bir lastik gibi uzaması olur bunun nedeni kara delikler zamanı bükebildiğidir. ve ben sonunda atomlarıma ayrılırım. Ama sen bunu böyle görmezsin çünkü senin gördüğün şey benim çok daha önceki görüntümdür ve kara delik ışığı çektiği için sen beni kara deliğe tam düşmedn ortadan kaybolduğumu görrsün.
Kara deliklerle ilgili fazla cevap vermicem tek söliyecem orda zaman tersine akar niye akar neden akar neden atomlarına ayrılırsın bunu paylaşamam, 4. paragraftan sonrasıda zamanda geri gidilmez dedin kara delikle bu durum mümkün dedim saat geç oldu kafamda kazan oldu kapatıyorum pc yi herkese iyi geceler...

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kara deliklerle ilgili fazla cevap vermicem tek söliyecem orda zaman tersine akar niye akar neden akar neden atomlarına ayrılırsın bunu paylaşamam, 4. paragraftan sonrasıda zamanda geri gidilmez dedin kara delikle bu durum mümkün dedim saat geç oldu kafamda kazan oldu kapatıyorum pc yi herkese iyi geceler...

:D Hadi sanaede iyi geceler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum dünya içindeyken o işi unut sen.. 70 kiloluk bir insan bir savaş jetinde 7 g ye maruz kalsa üzerine 490 kg yük biniyor... bunu ışık hızı için bir düşünsene.. Ayrıca einstein ışık hızında kütlelerin parçalanacağını da söylemiştir.... ben ce bu işlere kafanı yorma öyle 4 işlemle çözülecek şeyler değil bunlar. örneğin; dünya 1600 km ile dönüyor o zaman ben de - 1600 ile dönersem zamanda 1 yıl geri giderim. bak oldu mu olmadı seninki de böyle işte. :-)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=409346]hasan356[/MENTION]

"Takmamak" senin icin ne ifade ediyor? Ben burada bir sorun görmüyorum. Baska bir sey olarak algiladiysan bilemem..

Gecmis zamani geri getirip tekrar yasayacagini saniyorsan; Havada bulut sen o isi unut. Böyle bir sey mümkün degil ve olmayacakta.

Fikir güzel mekan güzel, ama yemezler.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2mesaj attim. Iki mesajda da ayni konudan bahsettim. Ama hala yazdigima cevap veremedi. Hayata at gozlukleriyle bakmaya devam kardesim. Bu da sana son mesajimdir.

Sacma tezinle basarilar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Birinci konudan itibaren okudun mu?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konuyu gec farkettigim icin okuyamadim hepsini. Ilk mesaji okudum anladigimla.

Birinci sayfadan itibaren olacakti o, yanlislikla "konu" yazmisim. Konuyu acan arkadas herkese birinci sayfadan itibaren okursan anlarsin cevabini veriyorda, ben de buna deginerek kücük bir espiri yapmak istemistim. Yanlis yazdik :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Birinci sayfadan itibaren olacakti o, yanlislikla "konu" yazmisim. Konuyu acan arkadas herkese birinci sayfadan itibaren okursan anlarsin cevabini veriyorda, ben de buna deginerek kücük bir espiri yapmak istemistim. Yanlis yazdik :)

Sende acaip ince yapmissin espriyi , goremedim :)

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam hayallerinizi kırmak istemem ama teoriniz çok saçma
diyorsun ki dünya'nın etrafında hızlıca dönersek zamanda ileri gitmiş oluruz
böyle bir şey var mı ya!!
eğer dünyanın döndüğü tarafın tersine doğru hızlıca gidersen diğer insanlara göre güneşin doğup battığını daha fazla görürsün ama zaman yine aynı kalır.
bence hiç uzatmayın bu sevdanızdan vazgeçin. çünkü sadece rezil oluyorsunuz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
iyi ki supermen bir kere yaptı o olay filmde olur gerçek değil ki...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bunu izlediğini düşünüyorum. Ben de izledim.
[video=youtube;Sp5wf7J-lqo]http://www.youtube.com/watch?v=Sp5wf7J-lqo[/video]
Dünya'nın çevresinde ışık hızında dönmekle alakalı şeyler de anlatmışlar. Yani bilim adamları haberdar. Daha fazla kafa yormana gerek yok. Yat, uyu, dinlen.
Siz de ilk sayfadan başlayarak okumayın kendinize yazık.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum dünya içindeyken o işi unut sen.. 70 kiloluk bir insan bir savaş jetinde 7 g ye maruz kalsa üzerine 490 kg yük biniyor... bunu ışık hızı için bir düşünsene.. Ayrıca einstein ışık hızında kütlelerin parçalanacağını da söylemiştir.... ben ce bu işlere kafanı yorma öyle 4 işlemle çözülecek şeyler değil bunlar. örneğin; dünya 1600 km ile dönüyor o zaman ben de - 1600 ile dönersem zamanda 1 yıl geri giderim. bak oldu mu olmadı seninki de böyle işte. :-)
1.sayfadan itibaren okursan sorularının cevapları mevcut kütlenin artmasını engeleyici şeyleri anlattım önceki sayfalarda
ben bu işi 4 işlemle çözerim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@hasan356

"Takmamak" senin icin ne ifade ediyor? Ben burada bir sorun görmüyorum. Baska bir sey olarak algiladiysan bilemem..

Gecmis zamani geri getirip tekrar yasayacagini saniyorsan; Havada bulut sen o isi unut. Böyle bir sey mümkün degil ve olmayacakta.

Fikir güzel mekan güzel, ama yemezler.
Ben şapkamıyım birader adamlar beni kafasına taksın, ilk yazımda dediğm gibi galaksinin neden çok yavaş döndüğünü söyle bende geçmişe gitmeyim, fikri yemezsen şapka vereyim onu ye..

@mic check

Birinci konudan itibaren okudun mu?
Papağan gibi aynı soruları sorup duruyorsunuz arkadaş önceki sayfada cevap mevcut ne uğraştırıyon bidaha..

hocam hayallerinizi kırmak istemem ama teoriniz çok saçma
diyorsun ki dünya'nın etrafında hızlıca dönersek zamanda ileri gitmiş oluruz
böyle bir şey var mı ya!!
eğer dünyanın döndüğü tarafın tersine doğru hızlıca gidersen diğer insanlara göre güneşin doğup battığını daha fazla görürsün ama zaman yine aynı kalır.
bence hiç uzatmayın bu sevdanızdan vazgeçin. çünkü sadece rezil oluyorsunuz.
El padrino arkadaşın yazıswını beğenmişsin hani senin tübütakda tanıdık vardı ne oldu o iş?
2 alt mesajda bir video var onda sorunun cevabı mevcut

2mesaj attim. Iki mesajda da ayni konudan bahsettim. Ama hala yazdigima cevap veremedi. Hayata at gozlukleriyle bakmaya devam kardesim. Bu da sana son mesajimdir.

Sacma tezinle basarilar.
Deminden simdiye geldim. Yattigim yerde zamanda yolculuk yapiyorum
laughing.gif

Bumu senin 2 mesaj bulamadım nerde ne sordun, yattığın yerde soru sormuşsun cevap bekliyon,
ayrıca hep aynı kiişiler soru soruyo yokmu bu forumda sizden başkası...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
laughing.gif

Bumu senin 2 mesaj bulamadım nerde ne sordun, yattığın yerde soru sormuşsun cevap bekliyon,
ayrıca hep aynı kiişiler soru soruyo yokmu bu forumda sizden başkası...[/QUOTE]

Cok komiksin kardes :D neyse evet bizden baskasi yok soru soran. Soruma cevap bekliyorum ve acik sekilde asagi yaziyorum isine gelirse..

Sunu diyorsun eger dunyadan hizli hareket edersek zamanda ileri gidiyomusuz. Bu dedigin yururken kosmaya baslamak gibi. Sadece sen hizli hareket ediyorsun digerleri degil. Dunya hizli donerse sadece gece gunduz sureleri kisalir.

Gecmise gitmeyi dersen.. gercekten cok sacma. Kirilmis bardagin kendi kendine eski hale gelmesi. Gittigimiz yerden ayni sekilde geri geri gelmemiz ..

Bosversene :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
1986'gittim geri gelemedim orda kaldım dos'la ancak bukadar oluyor...

FX_PRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
baştan söyleyeyim konuyu başından beri okudum ama bu sadece zaman öldürme için yoksa önemli bişey anlattığından değil bi nevvi zamanda ileri yolculuk aradaki zamanı öldürerek.neyse senin anlamadıgın milletin sana anlatmaya çalıştıgı şey dedigin şeylerin bi kısmı doğru ama bunlar senin bulduğun şeyler degil bi kısmı einsteinın kaç yıllık formülleri teorileri geri kalanıda sağdan soldan bilgiler.neyse asıl annlamadığın şey ise anti maddeyle zaman makinası yapcam demek kolay kardeş ama sen bence şu an basit bi içten yanmalı motor bile yapamasın.he bilim adamı çağırcam diyosun bilim adamı varken sana ne gerek var? senin uzmanlığın ne eğitimin ne?onuda bırak henüz antimadde teoride var olan ıspatlanmamış bişeey hadi ispatlansın nerden bulucan antimadde.onuda bırak anti maddeli bi sistemin çalışma yöntemi ne olucak.anti madde ile zaman makinası yapcam demekle bu iş olmuyor öyle.oonu bırak bu konunun başından beri merak ediyorum kafanda nasıl bu işi elektrik su faturasına bağlıyosun.aradda milli ekonomiden bahsettin daha doğru dürüst milli bi telefon üretemeyenn ülkeyiz milli zaman makinası nasıl üreticez.he şimdi sonuç olarak zamanda yolculuk imkansız degil ama milletin senin anlattıklarınla ilgili dalga geçtigi ey zamanda yolculuk degil senin bana anti madde verin bükme motoru verin para verin ben bilim adamı çagırayım yerli zaman mootoru yapayım demen.Dahada sonuç olarak forumdan arkadaşlar bu yazıyı tek yazma nedenim acayip boş zamanım olması benimde bu arkadaş gibi oolduğumu düşünmeyin.neyse son olarakda BAŞKA SORUSU OLAN saniki önceki soruları mantıklı bişşekilde cevaplamış gibi not kendi uydurman degil bilimsel mantık ve gerçekler hasan.ve tabiki önceki msajlarıma bakın çokta faydalı bilgi varmış gibi.neyse millet bence donma noktası -1000 diyen bi adama ki -273 olduğu bilimsel olarak ıspatlaanmış kabul edilmiş bi gerçeklik HİÇ BİŞEY ANLATMAYA ÇALIŞMAYIN CEVAP YAZMAYIN BEN ETTİM SİZ ETMEYİN :) MÜMKÜNSE YAKLAŞ MAYIN DOKUN MAYIN BAS MAYIN

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu maliyetleri nasil cikardin? Makina kuracaksan hangi parcalari nereden siparis edeceksin? Parayi buldun diyelim, ya tutmazsa??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence susup 2 yıl konuşmamalarının nedeni seni ciddiye bile almamalarındandır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi de aracı Güneş'e park etme kısmı vardı :D Otopark'a araba mı park ediyorsun :D O sıcaklığa dayanabilicek bir madde yok Dünya'da. İtfaiyecilerin kıyafetlerinde kullanılan maddeden yapmayı düşünüyorsan unut bu işi o sıcaklığa dayanmaz :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Su zamana kadar konunun kitlenmedigi kabahat. Eger kendine guveni olsaydi tezini buraya degil tubitak a felan sunardi. Burda uc bes kisiyi inandirip eline ne geccegini saniyor anlamadim

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
laughing.gif

ayrıca hep aynı kiişiler soru soruyo yokmu bu forumda sizden başkası...

Cok komiksin kardes :D neyse evet bizden baskasi yok soru soran. Soruma cevap bekliyorum ve acik sekilde asagi yaziyorum isine gelirse..

Sunu diyorsun eger dunyadan hizli hareket edersek zamanda ileri gidiyomusuz. Bu dedigin yururken kosmaya baslamak gibi. Sadece sen hizli hareket ediyorsun digerleri degil. Dunya hizli donerse sadece gece gunduz sureleri kisalir.

Gecmise gitmeyi dersen.. gercekten cok sacma. Kirilmis bardagin kendi kendine eski hale gelmesi. Gittigimiz yerden ayni sekilde geri geri gelmemiz ..

Bosversene :)
Şuan zaten zamanda ileriye doğru hep gidiyoruz zaten, bu iş koşmayla olmaz bunu farketebilmek için F16 dan fazlası lazım, bulunduğumuz evrende herşey ileriye doğru gider 2. boyutda herşey tersine yokoluşa doğru gider...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şuan zaten zamanda ileriye doğru hep gidiyoruz zaten, bu iş koşmayla olmaz bunu farketebilmek için F16 dan fazlası lazım, bulunduğumuz evrende herşey ileriye doğru gider 2. boyutda herşey tersine yokoluşa doğru gider...

Kendi agzinla kendini ele veriyorsun evrende hersey ileri gidiyor. Evet bizde bunu diyoruz ileri dogru ama sabit bir sekilde

Neyse huylu huyundan vazgecmezmis. Ne soylesem faydasiz.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Geriye gitmek imkansız, ileriye gitmek olanaksız.
4.Boyuta geçecek bir hıza ulaşıp dünya dışındaki bir mekanda 1 saat durman seni normal hayattan belkide yıllar sonraya götürecektir.Tabi tekrar hızını azaltıp 3.boyuta geçip dünyaya dönmen lazım.

KISACA: Böyle boş işlerle kafa yorulmaz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
muhtemelen zaman ile ilgili bilmediğimiz olanaklar mevcut. bugünün teknolojisi ile de bunu öğrenmemiz zor.
bana sorarsanız zaman bükülebilir ama yalnızca filmlerde.

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1986'gittim geri gelemedim orda kaldım dos'la ancak bukadar oluyor...
Yanlışlıkla M.Ö. 200 senesine gittin makina bozuldu geri gelemiyon ne yapacan toplucan ahaliyi karşına yakacan el fenerini adamların suratına açacan telefondan bir mp3 hepsi sana tapmaya başlayacak sende sana tapanlara yere büyük taş parçalarıyla M.Ö.200 yazdıracan ayı da yazarsan iyi olur şimdi bana o zamanda takvim yoktu ayı ne bilim diye sormayın okumuş adamlarsınız bulursunuz siz sonra sizi 5000yılından devlet gelip kurtarır hemen olmasada kurtarır

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yanlışlıkla M.Ö. 200 senesine gittin makina bozuldu geri gelemiyon ne yapacan toplucan ahaliyi karşına yakacan el fenerini adamların suratına açacan telefondan bir mp3 hepsi sana tapmaya başlayacak sende sana tapanlara yere büyük taş parçalarıyla M.Ö.200 yazdıracan ayı da yazarsan iyi olur şimdi bana o zamanda takvim yoktu ayı ne bilim diye sormayın okumuş adamlarsınız bulursunuz siz sonra sizi 5000yılından devlet gelip kurtarır hemen olmasada kurtarır

Durum cok kotu :( arog filmine mi takildin ordaki senaryoyu yazmissin da :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vikinglerin zamanına gittim çok barbarmışım kafa,kol uçura uçura zaman makinasına anca kaçtım sayamadım bile...

hasan356

Asistan
Reaksiyon puanı
1
baştan söyleyeyim konuyu başından beri okudum ama bu sadece zaman öldürme için yoksa önemli bişey anlattığından değil bi nevvi zamanda ileri yolculuk aradaki zamanı öldürerek.neyse senin anlamadıgın milletin sana anlatmaya çalıştıgı şey dedigin şeylerin bi kısmı doğru ama bunlar senin bulduğun şeyler degil bi kısmı einsteinın kaç yıllık formülleri teorileri geri kalanıda sağdan soldan bilgiler.neyse asıl annlamadığın şey ise anti maddeyle zaman makinası yapcam demek kolay kardeş ama sen bence şu an basit bi içten yanmalı motor bile yapamasın.he bilim adamı çağırcam diyosun bilim adamı varken sana ne gerek var? senin uzmanlığın ne eğitimin ne?onuda bırak henüz antimadde teoride var olan ıspatlanmamış bişeey hadi ispatlansın nerden bulucan antimadde.onuda bırak anti maddeli bi sistemin çalışma yöntemi ne olucak.anti madde ile zaman makinası yapcam demekle bu iş olmuyor öyle.oonu bırak bu konunun başından beri merak ediyorum kafanda nasıl bu işi elektrik su faturasına bağlıyosun.aradda milli ekonomiden bahsettin daha doğru dürüst milli bi telefon üretemeyenn ülkeyiz milli zaman makinası nasıl üreticez.he şimdi sonuç olarak zamanda yolculuk imkansız degil ama milletin senin anlattıklarınla ilgili dalga geçtigi ey zamanda yolculuk degil senin bana anti madde verin bükme motoru verin para verin ben bilim adamı çagırayım yerli zaman mootoru yapayım demen.Dahada sonuç olarak forumdan arkadaşlar bu yazıyı tek yazma nedenim acayip boş zamanım olması benimde bu arkadaş gibi oolduğumu düşünmeyin.neyse son olarakda BAŞKA SORUSU OLAN saniki önceki soruları mantıklı bişşekilde cevaplamış gibi not kendi uydurman degil bilimsel mantık ve gerçekler hasan.ve tabiki önceki msajlarıma bakın çokta faydalı bilgi varmış gibi.neyse millet bence donma noktası -1000 diyen bi adama ki -273 olduğu bilimsel olarak ıspatlaanmış kabul edilmiş bi gerçeklik HİÇ BİŞEY ANLATMAYA ÇALIŞMAYIN CEVAP YAZMAYIN BEN ETTİM SİZ ETMEYİN :) MÜMKÜNSE YAKLAŞ MAYIN DOKUN MAYIN BAS MAYIN

İçten yanmalı dizel benzinli elektrikli suyla çalışan(suyla çaılşan araç hidrojen ve oksijen atomlarının elektrolizi ile mümkün biraz akü masrafı çıkar ama suylada çalışır hani) nükleer enerjiyle anti maddeyle çalışan araç yapabilirim araçın depo kapağından girer egsoz deliğinden çıkarım.

Einstein nın söylemek istediğini en anlaşılır şekle getiriyorum ben adam doğru söylüyo diyorum eistein yanılyo diyolar, amacın araçın teknik aksamıyla ilgili bilgi almaksa avcunu yüzüne doğru tutup yalamayı deme cevap o.

Dışardan bilim adamları çağırcam evet hatasız kul olmaz aptalın biri bişeyleri yanlış kaynatır yanlış düğmeye basar nükleer patlama olursa ne olur tüm proje cahil bir kaynakçı yüzünden suya batar.

Anti madde var üretiliyo fiyatı 65milyar dolar pahalı geldiyse nükleer enerjide olur diye demiştim

Elektrik su faturası da türkiyede bir tane hidroelektrik santrali var yetmiyo bu koca türkiye 1 tane santral en aşağa 9-10 tane olmalı veya üretmeyi düşündüğüm araç elektrik üretiyo bu araçdan her ilde 1 tane olsa yeterde artar bile

Ben bu bilgileri 2 yıldır devlet kanallarında radyo televizyonda paylaşıyorum benim yazımın asynısını başka yerlerde okuyorum o bulmuş ona göre demiş japonyadaki bilim akademisimi ne müdürü müdür türk dünyadan 1700 km hızla batıya uçarsak zamanda yolculuk olur doğuya uçarsak zamanda gerileme olur gibi bişeyler söylüyo benim yazımı anlamışta sanki tam çözememiş yardım istiyo artık açsam telefonu o kısmı öle değil şöle desem baya mutlu olur herhal..

Herkez sorusunu türkçe soruyo türkçe cevap veriyorum yani amerikada Ünlü Fizikçi Ronald L Mallet var adam hızlandıkça diyo zaman genişler diyo amerikalılarda zamanda yolculuk mümkün diyo, bende burada ayrıntılı 40 tane örnek vererek anlatıyorum daha diyosunuzki yok öle birşey hiçkimse sorusunun cevabını alamadı bizdemi amerikalı olak arkdaş, buzun -1000 derece mevzusuna gelince evrende herşeyin eşit oranda bir zıttı var +kutpa - kutup ateşe soğuk kadına karşılık erkek madem öle güneş milyarlarca sıcaklıkda o denli bir sıcaklıkda bir soğukluk olması gerekmezmi. Hemde teknolojiyi kullanarak güneşe yakın büyüklükde buz kütlesi yapsak onun soğukluğu -273 derece olacak ölemi karar sizin

Bu maliyetleri nasil cikardin? Makina kuracaksan hangi parcalari nereden siparis edeceksin? Parayi buldun diyelim, ya tutmazsa??
Maliyet yaklaşık tutardır, parçaların hepsi türkiyede var anti maddede var istanbulda CERN labaratuvarında, parayı buldum tutmadı diyelim tutar neden tutar çünkü benim yapmayı planladığım araç arasıra haberlere çıkıyo adıda UFO(Belirlenemeyen uçan cisim) bu ufo tahmin ettiğimin tersine işler yaptı proje olmadı diyelim en kötü ihtimalle bağla jeneratöre elektrik üretsin dursun aylık 100 tl fatura geliyo düşer hiç değilse, soruınun cevabına tam anlamıyla ulaştınmı?

Su zamana kadar konunun kitlenmedigi kabahat. Eger kendine guveni olsaydi tezini buraya degil tubitak a felan sunardi. Burda uc bes kisiyi inandirip eline ne geccegini saniyor anlamadim
9 sayfa oldu yazı hala bir tane benden taraf olan çıkmadı, tübütaka gitsem bana ne derler konu neden kitleniyo anlamış değilim burada iş size düşüyo açın tübitaka telefonu böyle kolaylıklar varken biz niye elektriğe suya para ödüyoruz neden araçların yakıtlarına çuvalla para veriyoruz neden otobüse dolmuşa para veriyoruz deyin siz böyle susup bu konuyu kitlerseniz afedersiniz ama sırtınıza semer vuran çok olur, sınırsız internete iletişime neden para veriyoruz deyin. Bu internete verdiğin para varya bildiğin güneşten gelen ışığa para vermek demek oluyo, güneş internetden daha değerli hadi onun için para ödesene ne ödersin fatura ne gelir o zaman, tübitaka tutupda güneş ışığına paar vermiyoz internete de para vermiyelim deme yoksa sonra devlet güneş ışığınada vergi almaya başlar ve güneş 3-3,5milyar yıl daha yanmaya devam edecek ücretsiz...

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm sayfaları okudum.

Attığım videoyu izledin mi?

İzlediysen 11.40 ile 13.20 arasındaki Basit deney hakkında ne düşünüyorsun ? Sence senin M.Ö. 200 örneğin ile çelişmiyor mu sonuçta aynı mantık ?

Işık hızı şuan insanlık için bir hayal.Olsa da dünyada bu hıza ulaşmak mümkün değil çünkü sürtünme belli bir hızdan sonra tıpkı gök taşında olduğu gibi araç ateşler içinde yanar.

Uzayda sürtünme yok mümkün olabilir.Ama o hıza ulaşmak? Gideceğin rota da asteroit'lerle karşılaşmamak? O hızda giden aracın senin deyiminle güneş kadar sıcak ve bir o kadarda soğuk yerlerde sağlam kalması ?

Gerekli sermaye ve bilim adamlarını topladığı var sayarsak.Şuan Nükleer bir motorun gücünü itiş gücü olarak kullanmak için çalışmalar var fakat ne derecede yol katedildi bilmiyorum ve en önemlisi o motorun çıkardığı yüksek düzeydeki radyasyonu nasıl engelleyeceksiniz ? Bununla ilgili bir kalkan olmadığını biliyorum.Ne kadar paran olsa ne kadar bilim adamı toplasan da çözüm zor.

Şunu demişsin

Dünyayı durdurmak mümkün değil durursa yokolur dünyadan çıktın karanlık uzayda süzülüyorsun vücüdundaki enerji uzaydaki enerjiden az olduğu için(E=mc2) donarsın 40 yaşında dondun diyelim sana göre o zaman zamanda donar hiçbir zarar görmedin hiçbir meteor taşı çarpmadan 100yıl orada kaldın sonra seni gelip kurtardılar buzun çözüldü yaşın 140 oldu dünyada tarih 2154(2014+140=2154) senin görüntün hala 40 yaşındaki gibi olur. Başka sorusu olan...

Bu önemli! İnsan bir makine değildir.Kalp durursa belli bir süre sonra ruh bedenden ayrılıyor.Yani vücudun hayati fonksiyonları çalışsa bile sadece bir et parçası olacaktır...

Kusura bakma ama yazdıkların bilimsel gerçeklikten ayrı sadece hayal ürünü.Olabilir mi zannetmiyorum sürüsüne bilim adamı çalışıyor bu gibi şeyler üzerine.

Senin yaptığın sadece bir hayali sunmak ve bunu gerçekleştirmek istemek.Bunu yapabilecek teknik alt yapı ne sende ne de dünyanın herhangi bir yerinde yok şuanda.Bilimsel olarak zaten araştıranlar mevcut ve bir arpa boyu yol katedilmiş değil.

Daha çok var açıkta cevaplanması gereken yazdıkların.Konu hakkında daha yazmayacağım

Benden tavsiye araştır öğren ama çok kafa yorma.Sonu imkansızlıklar nedeniyle koca bir hiç olacak.

video bu: [video=youtube;Sp5wf7J-lqo]http://www.youtube.com/watch?v=Sp5wf7J-lqo[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...