- Konuyu başlatan
hasan356
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
www.kickstarter.com a gerkli üyelik işlemlerini yapıp işleme sundum zaten yabancı forumlara ver demişsinya bu yazıyı iyi bir çeviri ile ingilizceye çevirmek lazım ben çevirdim o kadar iyi değil belkii zaman gösterecek hem bana destek çıkmanızda fayda var çünkü konunun başındada dediğim gibi aylık eve gelen 100-150tl lik faturalar çok gereksiz amerika elektrik su faturası ödemiyo neden sayısız nükleer elektrik santralleri var sende burda aylık 100tl fatura ödersin..dostum bence kickstarter da yukarıdaki bi arkadaşın dediği gibi proje açmalısın. şahsi düşüncem burdaki insanların %80'i kendini profesör sanıyor ve saçma sapan yorum yapıyor.çok biliyorlarsa burda boş boş millete yapamazsın edemezsin haha bu konuda ne böyle saçmalık falan yazacaklarına çok afedersinizde kendileri bi ** yapsın. boş boş oturup milletin yaptıkları yabancı menşeili şeyleri kullanacaklarına.Türkiye'de fikre saygı söz konusu değil zaten,bırak normal hayatta sitelerde bile böyle.tesadüfen denk geldim buraya yoksa hayatta türk sitelerinde takılmam.Türk sitelerine yazmak yerine yabancı sitelerde şansını değerlendirmelisin bence. Düşüncen güzel ama ben açıkçası çok anlamıyorum bu işlerden ama düz mantığa uyuyor söylediklerin. eğer projenin reklamını yeterince yaparsan kickstarter la bu işi halledebilirsin.
bana pm at mail ile görüşebiliriz eğer çok beni aşmayacak yardıma ihtiyacın olursa.
Bu arada zaten bu tür şeyler muhtemelen gerçekten bulunmuştur.elin amerikalısı gidip dünyaya mı yayacak bulduk diye kendi çıkarlarına kullanmak varken.
o yapılan bigbang patlama deneyinin konusu bile şak diye kapatıldı zaten farkettiyseniz.
Saygılar,
Doga.Ozkaraca
(Android Software Developer)
Laf bedava elektrikden açılmışken buyrun videosu bunu büyük çapta yaptığımızı düşünürsek...
https://www.youtube.com/watch?v=jiAhiu6UqXQ